23078
-
#22558 Nah, közben rájöttem. Most ott vagyok, hogy kiszabadítottam Mordak-ot. A questnél kiírja, hogy quest complete. Most mit kell csinalni? Vagy enyi volt a lilith mod??? -
#22557 Pls help, elakadtam. Végig mentem swamps-on, és a végén volt vmi invocation altar, meg egy teleport. Mit kell ott csinalni? teleportbol csak akezdofaluba tudok menni. PLS PLS help -
#22556 És miéet van az h ha meghalok a kezdofaluba eledek ujra?? Nincs mentesi pont mint a simaba???
-
#22555 Köszi, amúgy milyen hosszú ez a lilith mód? remele nem egy napos. Kb a sima jatekhoz kepest, mennyivl rovidebb? -
Merkaba #22554 a játék menübe saját játékot nyomod és voálá -
#22553 Feltettem, de most hol kell a lilith modot inditani? -
#22552 köszi, akkor ehez nem kell a fan patch? -
Merkaba #22551 ha a Lilith modot fel akarom tenni az is eltűnteti a karaktereim skilljeit mint az overlord? -
#22550 Google elso talalat: Lilith
gorges lejjeb es ott lesz az 1.1 -
#22549 Valaki adna lilith modhoz linket? közönöm -
bega82 #22548 Ez is nagyon jó tud lenni adott esetben... főleg ha valaki reces karit csinál, akkor az eruption mindent pusztít!!! -
MrRAP #22547 Köszönöm a válaszokat!!!! -
#22546 A Spirit és a Storm tökéletes párositás !
Az az Oracle és az elég jó kari tud lenni ! Nekem már van egy 37-es Oracle-m !
Ott van nála a Lich King és az Outsiders nagyobb bossokra !
Illetve ott van nála a halhatatlan Wisp is illetve a Jégszilánk is ha fullra kifejleszted mind 3 ágát ! -
MrRAP #22545 A Spirit/Earth, szerintetek? -
MrRAP #22544 A Spirit/Storm-ról mit gondoltok? -
#22543 Dream/spirit, ternion attackkal. Az mindenhol aláz. -
MrRAP #22542 Csá all!
Barátom most akar kezdeni egy varázslóval!
Mit tudtok ajánlani varázslóban ami Legendán is meg állja a helyét?
Előre is köszönöm! -
bega82 #22541 Ahhoz nem kell semmit fel tenni, csak egy kis erős paprikára van szükség, jó sok fokhagymára, meg makói hagymára! Amit te keresel, az a magyarítás! -
erikn #22540 sziasztok!
Az miért van hogy amikor frissíteni akarom a játékot(eredeti) akkor azt írja ki hogy "Titan Quest Updater has encountered an error".Valaki tud mondani valami megoldást? -
#22539 ja, meg azt kérdezném még, hogy a magyarosítást fel lehet majd tenni? -
#22538 Üdv!
Hosszú idő után újra el szeretnék kezdeni TQ-zni. Új karakterrel, és a Lilith móddal. Sopk jót hallottam róla, de még nem próbáltam ki. Valaki esetleg adna linket hozzá? Meg ha kell hozzá még valamit telepíteni, akkor ahoz is szeretnék kérni linket. Köszönöm! -
BmwE30M3 #22537 vault
-
BmwE30M3 #22536 ezeket a valut-file-at hogy nézem meg TQValu-t progival
vagy h teszembe én akármit nyomkodok sehol semmi.. -
MrRAP #22535 Csá all!
Hogyan lehet saját szerver csinálni LAN és Interneten is? -
BmwE30M3 #22534 kösz azé a reakciót...
-
#22533 Ha elszurtad volna a karaktered skill rendszerét akkor a TQ Defiler progival ujra beállithatod öket persze ha tudod mit állitottál be neki ! -
Merkaba #22532 Üdv! feltettem az Undrlordot és az alap IT karaktereimtől elvett minden képességet és skillpontot. Visszatettem az IT-t és ugyancsak hiányoznak a skillpontok. Ezeket vissza lehet varázsolni valahogy vagy ezt szívtam? Kösz! -
BmwE30M3 #22531 ilyen modokat honnan szedhetek le..
eredeti titan quest/iT-vel is megy?
és ha felteszek 1 ilyen modot attol még a sima
it-vel lehet játszani?
na meg persze h kell feltenni! -
#22530 Szedd le azt a magyarítást... -
BmwE30M3 #22529 csötök nemtud valaki esetleg adni nekem 3 talizmánt???
(az örökkévalóság zenéje,álmokkönyve,misztikus tükör)
esetleg -
yc1980 #22528 Üdv:)
az 1.17-es fanpatch sok mindent javít..pl a warfare triumph-ját,ami nem is működik az alapjátékban:)
Az UnderLordos srác nagy TQ mágus:) anno még vele teszteltem többek közt a Lilith-et is:))) Nem iron Lore tag, bár tetszetős, hogy a Crate Entertainmet (ex Iron Lore-osok), a régi TQ-s fórumk legaktívabb tagjait megkérték, hogy foglalkozzanak az új cég fórumával:) szoktam olvasgatni a Grim Dawn fórumjait..remélem jó játék lesz:)
Az Über mod 1 felturbózott xmax, a bossok 6-osával vannak, a mobok kb 10*-es mennyiségben,de a nehézséget igazából az átgyúrt OA/DA rendszer adja:)))
Lilith ehhez nem kell a fan patch, új kampány,új történet, pályák,titkos küldetések és sok finomság:)
és a Móka a végére..sok sok modot kombinálni is lehet egymással:)
PL ÜberUnderLord vagy underLilith :))) vagy Lilith Masteries és sorolhatnám még:) van 1 régebbi post, ahová raktam linkeket is, és leírtam nagyjából, mi mire jó, keresd vissza, s ha tudod akkor tölts le párat, megéri:))) én már nem is tudom hány karakterrel vágtam neki, és hányféle modot próbáltam:))))
Terensz Mester Te meg kalapáld össze a géped, és nyomjunk valamikor 1 ÜberUnder-t :))) -
#22527 Szóval: alap TQ + IT: kell.
XMAX: sokkal több szörny lesz, bossok is 3-assával jönnek
1.17a fanpatch: én nem szeretem az alapjátékhoz, viszont az Underlord enélkül nem települ. (de lehet, a Lilith sem.)
Underlord: hmm, nagyon klassz cucc, a játék szabályrendszerének átalakítása úgy, hogy aki csinálta, valószínűleg nem keveset játszott az alapjátékkal. (meg szerintem ex-Iron Lore tag). Ezt sem érdemes addig, míg nem játszottad ki legenden a játékot.
Über: csak mazochistáknak! Itt nem mindegy, hány szörnyet húzol be, nagyon taktikus játékot igényel, kb. 10x erősebb minden ellenfél.
Lilith: egy másik világ, teljesen megváltozik a játéktér. -
#22526 Úgy érted, nincs fent az Immortal Throne sem? -
BmwE30M3 #22525 Valaki fejtse már ki nekem hogy ezeket a modokat
amit használtok,mire jó hogykell feltenni és mit lehet rajta csinálni!!
mert én csak az alap titan quest-el játszok! -
#22524 Persze, hogy érdemes! IT-ben a végére már meg sem ütnek, már a 3x legend Hades farmolás közben is majdnem elalszol, és annak úgy semmi értelme. Underrel legalább van kihívás :-) -
#22523 Underlordról írna vki pár soros összefoglalót? Kipróbáltam, de azt leszámítva, h viccesen nehéz, nem sok értelmét láttam (50k hps, 6 masterys, 1,2M dpses agyoncsítelt karival is 1-2x majdnem összeestem, sima karival meg viccesen nagyot ütöttek rám. a sima karit úgy kell elképzelni, h MI shopos, normal ITben megüthetetlen kari). Érdemes egyátalán foglalkozni vele, vagy a szemétparaszt kategória, és mint ilyen felejtős? -
BmwE30M3 #22522 akkor milesz pajti?
-
BmwE30M3 #22521 irtam pü-t!
-
bega82 #22520 Bal oldalon a karaktereket tudod legördülő listából kiválasztani, jobb oldalon pedig a vaultokat. Nyilván ha nincs vaultod, akkor először csak azt tudod csinálni, hogy készítesz egy saját vaultot és a karaktereddel talált cuccokat abba pakolod, majd másik karakternek később be tudod tenni. A másik megoldás pedig, hogy szerzel valahonnan vaultokat. Én is tudok adni párat, ha gondolod. -
BmwE30M3 #22519 az az igazság h az felvan téve nekem
de nem tudom a rendeltetés szerü haználatát!
kiválasztom a karaktert melyiknek akarok
aztán van valami extract!szal foglalmam sincs hogykell azt használni