23078
  • pisztácia
    Nah, közben rájöttem. Most ott vagyok, hogy kiszabadítottam Mordak-ot. A questnél kiírja, hogy quest complete. Most mit kell csinalni? Vagy enyi volt a lilith mod???
  • pisztácia
    Pls help, elakadtam. Végig mentem swamps-on, és a végén volt vmi invocation altar, meg egy teleport. Mit kell ott csinalni? teleportbol csak akezdofaluba tudok menni. PLS PLS help
  • pisztácia
    És miéet van az h ha meghalok a kezdofaluba eledek ujra?? Nincs mentesi pont mint a simaba???
  • pisztácia
    Köszi, amúgy milyen hosszú ez a lilith mód? remele nem egy napos. Kb a sima jatekhoz kepest, mennyivl rovidebb?
  • Merkaba
    a játék menübe saját játékot nyomod és voálá
  • pisztácia
    Feltettem, de most hol kell a lilith modot inditani?
  • pisztácia
    köszi, akkor ehez nem kell a fan patch?
  • Merkaba
    ha a Lilith modot fel akarom tenni az is eltűnteti a karaktereim skilljeit mint az overlord?
  • Daell Drow
    Google elso talalat: Lilith
    gorges lejjeb es ott lesz az 1.1
  • pisztácia
    Valaki adna lilith modhoz linket? közönöm
  • bega82
    Ez is nagyon jó tud lenni adott esetben... főleg ha valaki reces karit csinál, akkor az eruption mindent pusztít!!!
  • MrRAP
    Köszönöm a válaszokat!!!!
  • wesker24
    A Spirit és a Storm tökéletes párositás !

Az az Oracle és az elég jó kari tud lenni ! Nekem már van egy 37-es Oracle-m !

Ott van nála a Lich King és az Outsiders nagyobb bossokra !

Illetve ott van nála a halhatatlan Wisp is illetve a Jégszilánk is ha fullra kifejleszted mind 3 ágát !
  • MrRAP
    A Spirit/Earth, szerintetek?
  • MrRAP
    A Spirit/Storm-ról mit gondoltok?
  • Szaruman
    Dream/spirit, ternion attackkal. Az mindenhol aláz.
  • MrRAP
    Csá all!
    Barátom most akar kezdeni egy varázslóval!
    Mit tudtok ajánlani varázslóban ami Legendán is meg állja a helyét?
    Előre is köszönöm!
  • bega82
    Ahhoz nem kell semmit fel tenni, csak egy kis erős paprikára van szükség, jó sok fokhagymára, meg makói hagymára! Amit te keresel, az a magyarítás!
  • erikn
    sziasztok!
    Az miért van hogy amikor frissíteni akarom a játékot(eredeti) akkor azt írja ki hogy "Titan Quest Updater has encountered an error".Valaki tud mondani valami megoldást?
  • pisztácia
    ja, meg azt kérdezném még, hogy a magyarosítást fel lehet majd tenni?
  • pisztácia
    Üdv!

Hosszú idő után újra el szeretnék kezdeni TQ-zni. Új karakterrel, és a Lilith móddal. Sopk jót hallottam róla, de még nem próbáltam ki. Valaki esetleg adna linket hozzá? Meg ha kell hozzá még valamit telepíteni, akkor ahoz is szeretnék kérni linket. Köszönöm!
  • BmwE30M3
    vault
  • BmwE30M3
    ezeket a valut-file-at hogy nézem meg TQValu-t progival
    vagy h teszembe én akármit nyomkodok sehol semmi..
  • MrRAP
    Csá all!
    Hogyan lehet saját szerver csinálni LAN és Interneten is?
  • BmwE30M3
    kösz azé a reakciót...
  • wesker24
    Ha elszurtad volna a karaktered skill rendszerét akkor a TQ Defiler progival ujra beállithatod öket persze ha tudod mit állitottál be neki !
  • Merkaba
    Üdv! feltettem az Undrlordot és az alap IT karaktereimtől elvett minden képességet és skillpontot. Visszatettem az IT-t és ugyancsak hiányoznak a skillpontok. Ezeket vissza lehet varázsolni valahogy vagy ezt szívtam? Kösz!
  • BmwE30M3
    ilyen modokat honnan szedhetek le..
    eredeti titan quest/iT-vel is megy?
    és ha felteszek 1 ilyen modot attol még a sima
    it-vel lehet játszani?
    na meg persze h kell feltenni!
  • Szaruman
    Szedd le azt a magyarítást...
  • BmwE30M3
    csötök nemtud valaki esetleg adni nekem 3 talizmánt???
    (az örökkévalóság zenéje,álmokkönyve,misztikus tükör)
    esetleg
  • yc1980
    Üdv:)

az 1.17-es fanpatch sok mindent javít..pl a warfare triumph-ját,ami nem is működik az alapjátékban:)
    Az UnderLordos srác nagy TQ mágus:) anno még vele teszteltem többek közt a Lilith-et is:))) Nem iron Lore tag, bár tetszetős, hogy a Crate Entertainmet (ex Iron Lore-osok), a régi TQ-s fórumk legaktívabb tagjait megkérték, hogy foglalkozzanak az új cég fórumával:) szoktam olvasgatni a Grim Dawn fórumjait..remélem jó játék lesz:)
    Az Über mod 1 felturbózott xmax, a bossok 6-osával vannak, a mobok kb 10*-es mennyiségben,de a nehézséget igazából az átgyúrt OA/DA rendszer adja:)))
    Lilith ehhez nem kell a fan patch, új kampány,új történet, pályák,titkos küldetések és sok finomság:)

és a Móka a végére..sok sok modot kombinálni is lehet egymással:)
    PL ÜberUnderLord vagy underLilith :))) vagy Lilith Masteries és sorolhatnám még:) van 1 régebbi post, ahová raktam linkeket is, és leírtam nagyjából, mi mire jó, keresd vissza, s ha tudod akkor tölts le párat, megéri:))) én már nem is tudom hány karakterrel vágtam neki, és hányféle modot próbáltam:))))
    Terensz Mester Te meg kalapáld össze a géped, és nyomjunk valamikor 1 ÜberUnder-t :)))
  • Terensz
    Szóval: alap TQ + IT: kell.

XMAX: sokkal több szörny lesz, bossok is 3-assával jönnek

1.17a fanpatch: én nem szeretem az alapjátékhoz, viszont az Underlord enélkül nem települ. (de lehet, a Lilith sem.)

Underlord: hmm, nagyon klassz cucc, a játék szabályrendszerének átalakítása úgy, hogy aki csinálta, valószínűleg nem keveset játszott az alapjátékkal. (meg szerintem ex-Iron Lore tag). Ezt sem érdemes addig, míg nem játszottad ki legenden a játékot.

Über: csak mazochistáknak! Itt nem mindegy, hány szörnyet húzol be, nagyon taktikus játékot igényel, kb. 10x erősebb minden ellenfél.

Lilith: egy másik világ, teljesen megváltozik a játéktér.
  • Terensz
    Úgy érted, nincs fent az Immortal Throne sem?
  • BmwE30M3
    Valaki fejtse már ki nekem hogy ezeket a modokat
    amit használtok,mire jó hogykell feltenni és mit lehet rajta csinálni!!
    mert én csak az alap titan quest-el játszok!
  • Terensz
    Persze, hogy érdemes! IT-ben a végére már meg sem ütnek, már a 3x legend Hades farmolás közben is majdnem elalszol, és annak úgy semmi értelme. Underrel legalább van kihívás :-)
  • Szaruman
    Underlordról írna vki pár soros összefoglalót? Kipróbáltam, de azt leszámítva, h viccesen nehéz, nem sok értelmét láttam (50k hps, 6 masterys, 1,2M dpses agyoncsítelt karival is 1-2x majdnem összeestem, sima karival meg viccesen nagyot ütöttek rám. a sima karit úgy kell elképzelni, h MI shopos, normal ITben megüthetetlen kari). Érdemes egyátalán foglalkozni vele, vagy a szemétparaszt kategória, és mint ilyen felejtős?
  • BmwE30M3
    akkor milesz pajti?
  • BmwE30M3
    irtam pü-t!
  • bega82
    Bal oldalon a karaktereket tudod legördülő listából kiválasztani, jobb oldalon pedig a vaultokat. Nyilván ha nincs vaultod, akkor először csak azt tudod csinálni, hogy készítesz egy saját vaultot és a karaktereddel talált cuccokat abba pakolod, majd másik karakternek később be tudod tenni. A másik megoldás pedig, hogy szerzel valahonnan vaultokat. Én is tudok adni párat, ha gondolod.
  • BmwE30M3
    az az igazság h az felvan téve nekem
    de nem tudom a rendeltetés szerü haználatát!
    kiválasztom a karaktert melyiknek akarok
    aztán van valami extract!szal foglalmam sincs hogykell azt használni