• Terensz
    Ha már warrizol, akkor vidd el a dualwield legvégéig a talentezést szerintem, addig ne kezdd el a dream-et.

Itt egy jó kis harbinger, ilyesmiben gondolkodj. Ehhez nem kell -100 rec :-)

Kis idő kell mondjuk, mire összeszeded :-)

Head: Hallowed Anaplekte's Skullcap
    Elemental resists, +1 to all skills, 52% Vitality resistance
    Enchanted with legendary Crystal of Erebus (+2 to all skills, 20% vitality resistance)

Én kb. egy hétig farmoltam, 1 db akármilyen vacak példány sem esett az anaplekte's skullcap-ból, főleg nem +1 statos.

De nem az a legdurvább a felsorolásból, hanem a lábbeli :D

Még annyit, hogy neked a resist-csökkentés akkor kell, ha 1.: (részben) szúrófegyvered lesz, 2.: akarsz lifestealt. (A részben szúrófegyverek szúró része nem veszi figyelembe az armort, de kap dex bónuszt a sebzés ezen részére. Viszont a te esetedben ez nyilván kard, ami eleve keveset sebez, cserébe gyors. Így viszont kisebbeket fogsz PS-ozni, de autoattackban jobb leszel, és regen sem kell, 2 nyisszatással visszajön a HP-d.) Ha kalapáccsal mész és PS/DR kombóra utazol -100 reccel, akkor inkább nyers damage-re menj, még attack speed sem fog azesetben kelleni. Magadnak persze kénytelen leszel resisteket kirakni, ugyanis van egy nagy hátrányod a nem warrikhoz képest: nincs pajzsod.

Trance-t pedig szerintem így válassz: kardos, autoattackos változathoz Wrath, -100 rec-es PS-os megoldáshoz pedig inkább Convalescence.