23078
-
bega82 #22518 TQ Vault-tal ezt meg tudod tenni. Nagyon hasznos kis progi, TQ Defilerrel együtt, érdemes pár dolgot használni abból is. -
BmwE30M3 #22517 Sziasztok
Nemtud valaki nekem mondani 1 jó progit amivel tehetek be cuccokat a karimnak??1párszormár kijáccotam!epic-be a lényeg a game:) -
#22516 Jaja, ez valószínű -
#22515 Ez mind szép és jó :) Csak az a baj hogy én még sose vittem ki a játékot :/ Mindig közbejött vmi, ha jólemlékszem legtovább kínába jutottam el eddig csak :/, szóval nekem elég messzelesz az epic meg ezek :D -
mikusmate #22514 Azért van neki cuccból 6 pluszt skill, mert alapból mindenre kettővel kevesebbet rakott, és így több mindenre tudott pakolni. Legalábbis így tudom. -
#22513 Kis megjegyzés a srác felszereléséhez: amikor ezt a sok szépet és jót farmolta, még valami ősrégi patch lehetett, ez a build ma már nem jó. Jelen patch-nél +4 a max skill, a srác meg +6-ot rakott ki, 2 fölösleges. Helyette te mondjuk rakhatsz sebzést vagy resistet. -
#22512 Ha már warrizol, akkor vidd el a dualwield legvégéig a talentezést szerintem, addig ne kezdd el a dream-et.
Itt egy jó kis harbinger, ilyesmiben gondolkodj. Ehhez nem kell -100 rec :-)
Kis idő kell mondjuk, mire összeszeded :-)
Head: Hallowed Anaplekte's Skullcap
Elemental resists, +1 to all skills, 52% Vitality resistance
Enchanted with legendary Crystal of Erebus (+2 to all skills, 20% vitality resistance)
Én kb. egy hétig farmoltam, 1 db akármilyen vacak példány sem esett az anaplekte's skullcap-ból, főleg nem +1 statos.
De nem az a legdurvább a felsorolásból, hanem a lábbeli :D
Még annyit, hogy neked a resist-csökkentés akkor kell, ha 1.: (részben) szúrófegyvered lesz, 2.: akarsz lifestealt. (A részben szúrófegyverek szúró része nem veszi figyelembe az armort, de kap dex bónuszt a sebzés ezen részére. Viszont a te esetedben ez nyilván kard, ami eleve keveset sebez, cserébe gyors. Így viszont kisebbeket fogsz PS-ozni, de autoattackban jobb leszel, és regen sem kell, 2 nyisszatással visszajön a HP-d.) Ha kalapáccsal mész és PS/DR kombóra utazol -100 reccel, akkor inkább nyers damage-re menj, még attack speed sem fog azesetben kelleni. Magadnak persze kénytelen leszel resisteket kirakni, ugyanis van egy nagy hátrányod a nem warrikhoz képest: nincs pajzsod.
Trance-t pedig szerintem így válassz: kardos, autoattackos változathoz Wrath, -100 rec-es PS-os megoldáshoz pedig inkább Convalescence. -
#22511 A pierce resist tudom hogy fontos :) Meg a warfare paszív is ad 15% ot pluszba :D Hát igen a dmg aura, gondoltam, de őszintén elkezdtem a warival, és nincs kedvem megint előlrőlkezdeni :/ Majd a dreamot viszem mint állat :D Mástanács?:) -
yc1980 #22510 hmm, fincsi Harbinger :)))))
Onslaught + PS kombó nagyon kellemes ám :)))))
a ToE-t felejtsd el a későbbiekban,hacsak nem akarsz damage reflected buildet..de arra nagyon rá kell menni :)
a ToC nem rossz,de azt inkább a templarnak ajánlanám az eszméletlen HP regen miatt:) így marad a végére a ToW..a resist csökkentés és a skill distrupt nagyon fog kelleni legenden..majd nézd meg a sebzésed ki, majd bekapcsolt állapotban:))
Én a DW helyett inkább a DR-t használnám,1 pont a DR-re a többi a TR-re, mesés kombináció a BS majd PS-el becsapódsz közéjük,mehet az onslaught, majd mikor a PS stunja kezd elmúlni, mehet rájuk a DR :)) szinte meg sem tudnak mozdulni majd:)))
a resistekre nagyon menj rá, mert az act4-es íjjászoknál vért fogsz izzadni 1 közelharcossal:)
Ha igazán mókás karaktert akarsz,akkor mehetsz a 100rec-re de nem lesz könnyű összehozni, a stat pontokkal tartalékolj, hogy a megfelelő itemeket fel tudd venni, nem árt ha kb 25-30 van talonban a végefelé:)
Underlordban van a dual wield ágnak 1 igencsak tömegoszlató passzív skillje:))))
Szóval lényegében Terensz mester kollegámat tudnám alátámasztani:)
a Harbi az egyik kedvenc karakterem:))) de a resist csökkentő aura, vagy item kötelező legenden:))) és nem győzöm hangsúlyozni....pierce resist minél magasabban:))) -
#22509 Attól még értékelem a segítséget :) Köszöntem szépen! Azt még megtudnád mondani hogy adhatok át valamit egyik karimtól a másiknak? -
#22508 Amit én írtam, az csak egy változat, nem biztos, hogy a legjobb fejleszési út.
Amúgy warfare-vel is lehet kezdeni, csak xmaxon vagy a nehezító modokkal már sokkal nehezebb úgy. -
#22507 Sajna már elkezdtem a warfare-t :/ DE eléghamar feltudom hozni majd a dreamet, már csak azt nem tudom hogy melyik aurát érdemes majd fejleszteni :/ -
#22506 Én dream-mel kezdeném, distortion wawe-t felvinném maxra, majd mennék tovább a dream-mel. Warfare-t csak level 30 fölött kezdeném el (mármint normál játékban). A warfare túlságosan single target addig, amíg a dual wield nincs kimaxolva. Persze amikor nagyon jól tudsz közelharcban mob-csoportokat eltüntetni, nyilván a distortion wave-re nincs feltétlenül szükséged. Én ott hagynám a pontokat, mert szed le armort, pici a rec rajta, meg elég viccesen néz ki. Nem mellesleg lassít. Meg azért mégiscsak területet sebez, és mondjuk ha 50-en támadnak egyszerre, nem biztos, hogy tanácsos dolog melee range-ben megküzdeni mindegyikkel. Mondjuk végső talentezésként (level 60+) én phantom strike + distort reality kombóra utaznék. Ott a felcharge-olt onslaught eléggé nyom a latba. De akkor manára + manaregenre is eléggé rá kellene gyúrnod, meg ugye sebzésre. Valami jó maxsebzésű kalapács mehet a jobb kézbe. -rec-es cuccokból is be kellene tárazni hozzá, viszont lifesteal-t lehetne hanyagolni is akár. Enchantnak mehetne a kalapácsra peng claw +20%damage bónusszal, nyakláncra, gyűrűkre pedig raptor tooth kerülne, szokásos monkey kinget el lehetne felejteni ebben a variációban :-) -
#22505 Hát lehet Bossok ellen tleg mind2 kellene. Mert a PT ugye csak 3. majd később mégtöbb ütésre adja be a pluszt. Mondjuk warfare-el kezdtem el :D Már csak azt nem tudom melyik aurát vigyem majd :/ Hisz az első jónak tűnik, visszaver x %-ot és még tölti 1 kicsit a hp-t. A második ugye gyógyulásban segít, 3. meg sebez. Melyik éri meg legjobban? -
#22504 Szia!
Én kisebb mobcsoportokat onslaught-tal kapnék szét, bossokat meg úgy, hogy felstackelem az ons-t, majd csak PT, de ha leesik egy ons. stack, visszaraknám. Egyiket pl. egyik egérgombra rakod, másikat a másikra. -
#22503 Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Most kezdtem 1 Harbingert (Warfare+Dream), és azt szeretném tudni hogy melyiket érdemes használni az alap támadásként? Az Onslaught-ot vagy a Psionic Touch-ot? És ha tegyük fel az utóbbit használnám, akkor az onslaught passzív skilljei még megmaradnak nem? -
#22502 vagy ha még nem vetted meg akkor itt most -66% akciós -
#22501 Steam -
berserker666 #22500 Hali!
Valaki tudna mondani egy boltot ahol meglehet venni az alapjátékot +kieget és hogy kb mennyi? vagy küldeni egy oldalt ahonnan lelehet tölteni^^"? előre is kösz -
bega82 #22499 yc, amúgy erről az átgyúrt OA/DA használatról tudsz mondani valami részletesebbet, ez érdekelne! -
yc1980 #22498 fegyvereket, páncélokat ilyesmiket raksz össze belőle:))
pl 1 jó kis kardot, vagy botot, vagy sapkát:)
-
NeRo31 #22497 Engem érdekelnének azok a mítikus tárgyak...Fegyver helyett lehet őket használni vagy a talizmánok helyére kell berakni?
Az altatás ellenállás sztem semmire sem jó!Van egyáltalán olyan enemy amelyik ellen kell? -
bega82 #22496 Nemrég átértem epic-re, és meglepődve találkoztam azzal az óriás pókkal... de seperc alatt szétkapták hű szolgálóim! Jelenleg 5 farkas, 4 csontváz nyomul velem, plusz a líccs king meg az a nagy csontváz kutya! -
yc1980 #22495 Üdv,
pár megjegyzés:)
40-ig tudod nyomni,de ad Masterynként eltérő bónuszokat:)
pl defense-nél 40. szinten 10%fizikáls sebzés ellenállást, Dream-nél 40% altatás ellenállást, szóval megéri kimaxolni:)
Vannak új tárgyak, pl vannak mítikus tárgyak,amiket receptből kell összerakni..pl van amelyikhez kell 3 epikus fegyver és 1 dupla affixes zöld cucc:) és igencsak brutál a kirakott tárgy,erről van 1 listám, ha van igény előkeresem:)
én 2 titkos pályáról tudok, az egyiket act3-ban találod közel Barmauhoz:)
a másikat meg az eredeti titkos pálya végén(az Overlordos titkos pálya végén elrejtve:))
Vannak bizonyos vitality alapsebzésű botok,azokból lehet kettő a kezedben, persze dual wield képesség mellett,még nem teszteltem:) de vitality-s bot+pajzsot már igen:)
A templar nagyon kellemes kaszt én azzal nyomom ÜberUnderLordban és act 4 legvégén járok már 0 halállal:)) de a titkos pályákra még csak szőrmentén merészkedtem,mert igen erősek:)
és még 1 dolog, vannak új lények is..lásd a manticore,talos-hoz hasonlóan, epic,legenden jelenik meg act1-ben, meglehetősen durva óriás pók:)))
Egyelőre ennyi..a masterykről meg annyit, hogy át lettek ugyan avriálva, de szerintem erősebbek lettek :)
és még 1 fontos dolog..az OA/DA használata igencsak át lett gyúrva:)
no ennyit mára:) -
NeRo31 #22494 Hi!
Nah tegnap felkerült az underlord!Este még csak "tesztelgettem a változásokat!
Tapasztalat:szerintem a karakterek gyengültek,legalább is a vadász amit kipróbáltam!32 helyett 40es skill ág!Ez megint nem tudom mire jó azon kívül h plusz 8 pontot "elvesztegetsz"!Az életerő ital sokkal lassabban töltődik vissza!Csomó lila kék tárgyat módosítottak,szintén nem jó irányba!
Azért kipróbálom a Templar karit,mert azt már tesztelték előttem és jónak tűnik!
Pár kérdés:új tárgyak vannak-e?
A titkos pályákat merre lehet megtalálni?
Valahol úgy olvastam lehet 2 botot használni egyszerre,hogyan?
Nah ma délután elkezdem ha lesz valami kérdés vagy tapasztalat írok! -
yc1980 #22493 Üdv, a Lilithnél abba a kriptába nehézségi fokonként csak egyszer lehet bemenni, ha meghaltál, akkor a küldetést buktad arra a nehézségi szintre:)
A temetőben lévő tombo-ot derítsd fel,szerezd meg a kőtáblát..
A 2 kótáblával kell menni a mocsár felé, majd a szellemek világába tudsz bejutni, ahol megleled Mordakot :)
van 2 küldetés nehézségi fokonként, amiket csak egyszer tudsz megpróbálni,ha meghalsz buktad...
a másik ilyen, amikor Asteriában 1 nőnek kell megszerzeni a nekromikont..ott légy résen :)
mellesleg nem vesztettél sokat, hisz pár aranyat kapsz, meg van a barlangban 1-2 nagyobb láda:)
-
Pitykee #22492 Sziasztok.
Volna egy kis gondom, felraktam a Lilith módot mellette fen van a underlord is. Elkezdtem vele játszani, a temetönél átmentem egy kapunál egy épületbe és utána balszerencsés modon meghalt a karakterem és azóta abban a épületben egy pár terembe bejutok de van egy ajtó ami nem akar kinyilni ( annál az ajtó után patkolt el a karakterem, hogy tudnék tovább jutni. Már minden fele voltam és nem tudok tovább jutni. Vagy kezdjem újra egy másik karakterel? Elöre is köszi a segiséget.
Bocsi, hogy ilyen körülményesen írtam le az egészet.
-
bega82 #22491 3 hozzászólással lejjebb is ott van! Amúgy igen, a defiler is működik vele, persze. -
NeRo31 #22490 Hi!
Megpróbálom felrakni az UnderLord-ot!Írjátok le lépésről lépésre hogyan kell!Bocs ha már leírtátok többször!
Még valami, defiler működik UnderLord alatt? -
bega82 #22489 1 kezes bot??? Ezt nem is tudtam! Ezzel a vitality damage-el viszont az a gond, hogy az undead-ek ellen meg nem sebez semmit, nem? -
Majesty #22488 Próbáltam fel menni underlord serverre de azt irta nem jó a verzio szám.Lehet nekik még csak 1.51 verzio van meg.Persze ezzek külföldi szerverek voltak. -
yc1980 #22487 az UnderLord 1.52-en tartalmazza az 1.17-es fan patch-et:)
ezért jó:)
1. feltelepíted az alap TQ-t
2. rá az IT-t, kell neki az 1.30-as TQ alap patch,ezt anno nekem letöltötte netről, de szerintem fenn van egyben is :)
3. csak rá kell telepíteni az underlordot és kész is:)
ezután mehet rá a megfelelő Über vagy Lilith, vagy xmax :)
ha multizni akartok UL alatt,akkor semmi mást ne tegyetek fel...
nem tudom, nem próbáltam, hogy az ÜberUnderLord megy-e neten..pedig az ám a jó móka, akár 2 személynek,akár 4-6-nak is:)
-
Majesty #22486 Multiban jó lenne játszani.Nekem az 1.52verzio van meg 1.17patchelve. -
yc1980 #22485 Üdv, az UnderLordot nem szabad egyből végigvinni, vissza kell menni farmolni,szintet lépni..másként működik az OA/DA számítása...
szóval bár látszólag ugyan az,de eltérő játékot igényel:)
farmolj..lépj szintet, szerezz cuccokat:)
-
Majesty #22484 Sziasztok!
Tegnap elkeztem az underlordot.Knossosban járok de vagy 20szor meghaltam.Nagyon kemény lett szegény warriorom nem birja az ütéseket. -
szenti91 #22483 Köszi szarumán mindent megcsináltunk csak azt hittük hogy a tunngléból kell majd szervert indítani nem a játékból. De most már megy köszi :) -
yc1980 #22482 Üdv,
UnderLorsban, van vitality alapsebzéses..egy kezes bot :)
nah most képzeljétek el Spirit/Ternion..1 pont is elég rá, mivel a ternion csak az elementál sebzésnél indul hátrányól...a spirit-es aurák..csökkentik a vitality resistet,bleeding resistet...
másik kézbe még pajzsot is lehet tenni...
Egyébként origi TQ IT-nél én is kedvelem az oracle class-t:)))
UL-ben még mégütősebb a wisp bónusza miatt
-
#22481 http://www.sg.hu/galeria/1119182595/11191825951302350819.jpg
elindít, bejelentkezik, rpg kategóriából kiválasztja a TQ-t, és lanon kreál :) -
szenti91 #22480 Szarumán feltettük a tunnglét de sötétek vagyunk hozzá :S:D Segítenél hogy kell szervert csinálni? -
#22479 Nekem eddig van egy Spellbreaker-em meg egy Oracle-em !
Spellbreakernél csak az Onslaught van kimaxolva a többit nem maxoltam ki csak raktam rá 1-1 pontot !