Én dream-mel kezdeném, distortion wawe-t felvinném maxra, majd mennék tovább a dream-mel. Warfare-t csak level 30 fölött kezdeném el (mármint normál játékban). A warfare túlságosan single target addig, amíg a dual wield nincs kimaxolva. Persze amikor nagyon jól tudsz közelharcban mob-csoportokat eltüntetni, nyilván a distortion wave-re nincs feltétlenül szükséged. Én ott hagynám a pontokat, mert szed le armort, pici a rec rajta, meg elég viccesen néz ki. Nem mellesleg lassít. Meg azért mégiscsak területet sebez, és mondjuk ha 50-en támadnak egyszerre, nem biztos, hogy tanácsos dolog melee range-ben megküzdeni mindegyikkel. Mondjuk végső talentezésként (level 60+) én phantom strike + distort reality kombóra utaznék. Ott a felcharge-olt onslaught eléggé nyom a latba. De akkor manára + manaregenre is eléggé rá kellene gyúrnod, meg ugye sebzésre. Valami jó maxsebzésű kalapács mehet a jobb kézbe. -rec-es cuccokból is be kellene tárazni hozzá, viszont lifesteal-t lehetne hanyagolni is akár. Enchantnak mehetne a kalapácsra peng claw +20%damage bónusszal, nyakláncra, gyűrűkre pedig raptor tooth kerülne, szokásos monkey kinget el lehetne felejteni ebben a variációban :-)