• Narven
    Hali!

Leslieee, miért lenne jó egy rpg fan csajszi ide? Vajon mitől lenne más így a fórum? Csak mert az illető csaj lenne (beindul a tudatalatti férfi-női "párbaj"), vagy esetleg rpg szempontjából is más lenne? Jobban-rosszabbul játszanak, mást vesznek észre egy játékban, más szemszögből nézik, vagy miért? Na? ;-)))

Én kb. két hete jáccom a TQ-el. Most kövezzetek meg, de nekem annak idején a Sacred IS bejött, meg a dio is, meg a DS minden része. Persze mások ezek a játékok, mégis valahogy hasonló a stílusuk. :-) A TQ-et meg egyenesen imádom, bár egyelőre többet anyázok játék közben, mint nem :-) Igen, nem tiszta a játék és IGEN, lefagy. Főleg teleportáláskor. Így hát sűrűn használom a Save gombot :-) Ha nagyon jól állok majd, és NAGYON bejön a játék (végigjáccás után), akkor megyek és beruházok rá.

Kezdtem egy warfare harcossal, akinek a második skillje defense volt. Úgy sem volt rossz a játék, de valahogy vágytam egy varázslóra. Így hát újra neki duráltam magam egy új karival (mi más is lehetett volna, mint csajszi :-D), ő már 16-os szintű conjurer eart és spirit skillekkel. Szvsz ebben a játékban az ellen általában tömegben támad, így az earth varázslatok egy-két hatásos spirit varázslattal kiegészítve dűtenek-borítanak. Nemtom ki írta egy kicsivel lejjebb, hogy így talán unalmas a játék. Nem mondott hülyeséget, bár egyelőre a game izgalma, a küldetések és minden más változatossá teszi a játékot úgy is, ha az enemy-k hullanak, mint a legyek. :-)

A Titanquestvault.ign.com oldal pedig jó. Remélem hamarosan magyarban is lesz hasonló.