pár megjegyzés:)
40-ig tudod nyomni,de ad Masterynként eltérő bónuszokat:)
pl defense-nél 40. szinten 10%fizikáls sebzés ellenállást, Dream-nél 40% altatás ellenállást, szóval megéri kimaxolni:)
Vannak új tárgyak, pl vannak mítikus tárgyak,amiket receptből kell összerakni..pl van amelyikhez kell 3 epikus fegyver és 1 dupla affixes zöld cucc:) és igencsak brutál a kirakott tárgy,erről van 1 listám, ha van igény előkeresem:)
én 2 titkos pályáról tudok, az egyiket act3-ban találod közel Barmauhoz:)
a másikat meg az eredeti titkos pálya végén(az Overlordos titkos pálya végén elrejtve:))
Vannak bizonyos vitality alapsebzésű botok,azokból lehet kettő a kezedben, persze dual wield képesség mellett,még nem teszteltem:) de vitality-s bot+pajzsot már igen:)
A templar nagyon kellemes kaszt én azzal nyomom ÜberUnderLordban és act 4 legvégén járok már 0 halállal:)) de a titkos pályákra még csak szőrmentén merészkedtem,mert igen erősek:)
és még 1 dolog, vannak új lények is..lásd a manticore,talos-hoz hasonlóan, epic,legenden jelenik meg act1-ben, meglehetősen durva óriás pók:)))
Egyelőre ennyi..a masterykről meg annyit, hogy át lettek ugyan avriálva, de szerintem erősebbek lettek :)
és még 1 fontos dolog..az OA/DA használata igencsak át lett gyúrva:)
no ennyit mára:)