• bega82
    Sziasztok. Nemrég raktam fel az Underlordot, meguntam a masteries modot... kicsit gyengébbek azok a masteryk, de azért van pár jó benne, pl. a bestiary-val eszméletlen jó petes karit lehet csinálni, meg a close combat is nagyon kemény! Most nyomom underlord+xmax kombóval, tök jó, egyszerűen megunhatatlan ez a játék!
    Tetszik, hogy kicsit átvariálták az underlordban is az összes masteryt, valamelyiket jobban, valamelyiket kevésbé... mindenesetre nagyon élvezem továbbra is. Egyelőre íjásszal megyek, mindig íjászkodni szeretek legjobban az rpg-kben, hát... már korábban is megállapítottam, hogy a hunting mastery el lett kicsit "rontva", egyszerűen túl brutális!!! A scatter shot-nak nincs párja, próbáltam már sokféle karaktert, dárdás, kétkezes, ternionos varázsló stb. de a scatteres íjásznál egyszerűen nincs erősebb! Mondjuk szemezgetek még petes karival is, a spirit masteryt tényleg jól átvariálták, nagyon jó kis pet-alapanyagok vannak! Csak iszonyat skillpont-igényes dolog, ha valaki petes karaktert akar csinálni.