23078
-
bega82 #22478 Hát, én egyrészt nem akarom közelharcosnak fejleszteni, melee karakterem már van egy pár. Meg úgy is nagyon nagyon sok skill pontra lenne szükség, hogy a peteken kívül még adagoljam az onslaught-ágra is a rengeteg pontot. -
#22477 Nálam csak egy helyen szagatott be durván az pedig az Immortal Throne végefelé volt! -
#22476 Én a spirit mellé a Warfare-t választottam !
Lich King Kimaxolva Whisp ugyis halhatatlan Outsiders a nagyobb bossokra ! Onslaught + WarHorn (Doom Horn-al) kiegészitve és garantált a pusztitás ! -
bega82 #22475 Asszem a Nature lesz a Spirit mellé... a Heart of Oak rendesen megnöveli az összes pet életét, ami nagyon kell, mert könnyen halnak. Legalábbis normálon, remélem később azért erősödnek majd. Csak tényleg brutálisan sok skill pontot igényel itt minden, el kell döntenem, hogy melyik petek legyenek, és melyeket hagyjam ki... -
szenti91 #22474 Köszi a segítséget szarumán.Ki fogjuk próbálni és majd szólok hogy sikerált de még nem volt rá idő.:( -
#22473 Ez oké lenne, de az én esetemben a gép hibája.
Minden játéknál tapasztalható, hogy kb. félpercenként 2-3 sec-re megmerevedik a kép, de eközben zajlanak az események. Szerintem amúgy HDD hiba, de sajnos teljesen sötét vagyok a hardware-hez
Azért elég bosszantó, nem volt olcsó a vas, és nem 3 hétre terveztem a vételt. -
bega82 #22472 Az a baj, hogy a TQ bizonyos részeken mindenképpen szaggatni fog, még atomerőművel is. Sajna ez ilyen, meg kell szokni. Nekem sokszor volt úgy, hogy egyértelműen ennek köszönhettem az elhalálozást... -
#22471 Szép pénteket mindenkinek!
Nos, yc Mester lesz a te embered :-)
Én még szívok egyelőre az új gépemmel, az Underlord+Lilith szaggat kegyetlenül, és nem a videokártya nem bírja :C (ez azért baj, mert így nem tudom, hogy mivel van gáz) -
bega82 #22470 Mit ajánlanátok a spirit mellé petes karihoz? Mert néztem, hogy az occult masteryben is vannak petek... vagy lehetne ugyebár a nature a farkasokkal, de lehetne akár az earth is a core dwellerrel... Van több lehetőség is. -
bega82 #22469 Sziasztok. Nemrég raktam fel az Underlordot, meguntam a masteries modot... kicsit gyengébbek azok a masteryk, de azért van pár jó benne, pl. a bestiary-val eszméletlen jó petes karit lehet csinálni, meg a close combat is nagyon kemény! Most nyomom underlord+xmax kombóval, tök jó, egyszerűen megunhatatlan ez a játék!
Tetszik, hogy kicsit átvariálták az underlordban is az összes masteryt, valamelyiket jobban, valamelyiket kevésbé... mindenesetre nagyon élvezem továbbra is. Egyelőre íjásszal megyek, mindig íjászkodni szeretek legjobban az rpg-kben, hát... már korábban is megállapítottam, hogy a hunting mastery el lett kicsit "rontva", egyszerűen túl brutális!!! A scatter shot-nak nincs párja, próbáltam már sokféle karaktert, dárdás, kétkezes, ternionos varázsló stb. de a scatteres íjásznál egyszerűen nincs erősebb! Mondjuk szemezgetek még petes karival is, a spirit masteryt tényleg jól átvariálták, nagyon jó kis pet-alapanyagok vannak! Csak iszonyat skillpont-igényes dolog, ha valaki petes karaktert akar csinálni. -
#22468 Köszi a segítséget ! -
#22467 Hello!
#22466: így van.
Kiegészítésképp:
Bramblewood bow: kis villanykörték világítanak rajta. Sötétben a legjobb farmolni :-) A képen egy közepesen jó darab látható, ránézésre 2-3 óra farm és megvan.
Dárdából ez az egyik legjobb. A bal oldali vagy dropmod, vagy a farmolójának lottó 4-es körüli szerencséje volt. A jobb oldaliért meg szépen fizet bármelyik vendor :-)
-
yc1980 #22466 Üdv,
a jófajta íjat act4-ben az anouron-ok dobják, már messziről lehet látni a kivételes darabot az ellen kezében:)
A soronisi mocsár az ideális, rengeteg hemzseg belőlük:)
a dárda jó kérdés, ez azért függ a többi gear-edtől is:)
de valami jóféle zöldet össze lehet szedni,rágyúrni az attack speedre valami ereklyével vagy szúrósebzés növelővel, a resist csökkentést elvégzi a study prey...:)
-
#22465 Hello !Olvastam,hogy Bramblewood íjat, a kiegben a Graey housban lehet találni !Az lenne a kérdésem,hogy ez merre van pontosan?És melyik a legjobb dárda a játékban Brigandnak és mit kell beletenni ?Köszi -
#22464 http://www.tunngle.net/
ha nem találnátok :P -
#22463 tunngle-t használjatok. azzal megy az IT. -
szenti91 #22462 Sziasztok!
Nekünk lenne egy problémánk az immortal throne-al. Hamachin szeretnénk játszani de amikor indítunk egy szervert akkor a játék nem mutatja a szervert annál aki fel akar lépni, hozzáteszem egy routeren megtalálta a szervert a 2 gép de másik lakásba már nem jött létre a kapcsolat. Örülnénk ha tudnátok segíteni köszönjük előre is :P -
yc1980 #22461 Üdv Terensz :)
én is így véltem :)
látom kóstolgattad az Übert:)
A TQ sajnos alapból optimalizálatlan..nekem a C2D E8500-on ati4850-en szaggat full hd-ben..igaz ritkán,de ott leesik az fps 1-2-re sőt 0-ra is nagyobb lag idején...
Időközben végeztem normal act4-el, megvolt a 6 Hádész..de igazából,amiért nagyon neheéz volt,az a jópár anapest..nagyon szívósak..kemény ellenfelek..szégyen szemre, emgint a trón termen kívülről nyilaztam a bramblewood-dal:))
Normalon megfelelő gear hiányában...piszok nehéz az act4...
ráadásul 6 hádészból 1 sem volt képes az Overlordot dobni:S
lehet megyek epic act1-re és jobb gear-rel jövök vissza farmolni,meg a titkos pályákat rendesen bejárni :)
-
#22460 Hello srácok!
"OA/DA érték nem lényeges szerintem"
De.
2000 körüli DA esetén melee attack-kal nem tudnak eltalálni sem.
Nézd meg übermodban, ott nem dodge-olod nagy DA-val sem a támadásokat!
Yc Mester, sajnos kegyetlenül szaggat a lilith nálam :CCC
Vadiúj laptop nagyon király videozsugával. Még tesztelgetem, de szerintem valami hibás benne és visszavivős történet lesz a vége. Full-full grafon hibátlanul kellene mennie... -
NeRo31 #22459 Tegnap újra leteszteltem és megint semmi különbség többezer és a 0 páncél között!Kipróbáltam az armor absorption-t is de még teljesen kimaxolva sincs változás!Az OA/DA érték nem lényeges szerintem mert bármekkora is az értéke akkor is kellene,hogy látható legyen a különbség! -
yc1980 #22458 az OA/DA értékeket is figyelembe vetted?
-
NeRo31 #22457 Még valami:ha az adott 100 as páncél 66 damage-t nyel el alapban akkor azt minden esetben vagy ezt nem tudni hogyan működik? -
NeRo31 #22456 Én kipróbáltam egy karakterrel h beleraktam 4000 páncélt és beálltam a szatírok közé legenden, defilerrel kiírattam a sebzést amit kapok de nem vettem észre h kisebb lenne mint amikor levettem az összes páncélt!Márpedig a 4000 és a 0 között észre kellett volna venni a különbséget!Mind1 lehet letesztelem még 1x! -
yc1980 #22455 Üdv Nero:)
van megoldás:)
az UnderLordnak van manual package installja,amit csak be kell másolni..szóval, ha csinálsz backup-ot a fájlokról,akkor utána egyszerűen csak vissza kell másolni,s felülírni:) és ismét az eredeti játékod van:) nem próbáltam még,de működhet:)
a másik kérdés, az armor absorbtion..alapesetben ez az érték 66%, ez azt jelenti, hogy minden páncél az armor protection értékének 66%-át képes elnyelni..
szóval ha van 1 páncélod, aminek az armorja 100, akkor 66 damage-t képes elnyelni..a defense masteryben az armor handling képes ezt növelni 16%-al, szóval ha ezt maxolod, akkor az armor absorbod 82% lesz..az iménti 100-as páncélod így 82 damage-t tud elnyelni a 66 helyett:) ezért rendkívül hasznos skill ez,hisz a játék vége felé nem ritkán 2500-3000 armorod is lehet,és ott már ez a 16% bizony több 100 sebzéstől óv meg:) -
NeRo31 #22454 Hi!
Egyenlőre hanyagolom az underlord kipróbálását,mert ha "elcseszem" vagy nem tetszik akkor buktam a játékot,mert nincs meg a lemezem...A netem meg megszűnt otthon sajnos...
Most tolvaj+védelem kombóval nyomom!Normálon járok Hadésznél 0 halállal!
A tűz+lélek-kel végeztem de az akt 4 legenden rendesen megizzasztott!
Azt szeretném megkérdezni hogy a védelemnél mit jelent az,hogy páncél általi sebzés elnyelés angolul armor absorption!Én nem jöttem rá! -
yc1980 #22453 Üdv, a tárgyak előkövetelményeit illetően vannak változások, az ÜberUnderben biztosan:) -22% kell mindenből, kivéve a szinteket
de a hőn áhított karvédőhöz kevesebb INT kell, szerintem olyan 250-300 már elég lehet bőven:)
a dream ad Neked intet, szóval túl sokat ne invesztálj rá, próbálj meg megtartani olyan 25 attribútum pontot, így ha megleled, akkor nem lesz gond ezzel :)
a másik fele, UnerLordban 85 a max szint:)))
ez Über és Lilithben is érvényes:)
a throny maul-t szeressük,de a sparos-t se felejtsd el, a ressit csökkentés, feleslegesség tehet 1 trace-t,és rakhatod vagy a sebzésvisszaverésre, vagy a regen-re :) a regen kelleni fog,főleg az adrenalin mellé..Underben az is fellett turbózva, kimaxolva (+4 nélkül) 44HP/sec...nah ezt felszorozgatva itemekkel,relic-ekkel..hát gondolhatod :))) és elég sűrűn bejön:)
az éeltszívő cuccok nagyon kellenek majd, mivel a batter 3 felé megy nálam, így jelentősen redukálódott a potion igényem...és a 16 sec-es cooldown mellett, ez nagyon nem hátrány:))
a resistek nagyon fontosak lesznek, főleg a másodlagosak...:) -
#22452 Szerintem először megnézem a normál Under/Lilith-et :-)
Int/str-re visszatérve:
Nem tudom, lilith-en lesz-e változás a tárgyak koncepciójában az alapjátékhoz képest, mert ha nem, akkor továbbra is a karvédő lesz -50% körüli rec, amihez int kell. +sapka, amihez str is kell, ha jól emlékszem. Ezesetben viszont az int a tárgyak miatt kell majd, ha jó az elképzelésem. Mi a véleményed?
Ha PS fizikai, akkor fegyverekből egy thorny maul-félét tudnék elképzelni, gyűrűkre ezesetben monkey king's trickery mehet, ami %dmg kiesés lesz a raptor tooth-ok hiánya miatt. Vagy: mehet egy jóféle Folg? Nyers dmg legyen inkább nagy, vagy némi pierce legyen -resistekkel? -
yc1980 #22451 Akkor 1 kis mesélés:)
alapvetően 2 féle mod van, az egyik magát a játékot írja át, a másik pedig 'csak 1 custom maps" :)
ezt a 2 típust kombinálhatod, de pl 2 custom maps-et nem,max ha a készítőik összerakják őket:)
Ergo xmax Lilith nincs:)
de ezért hazsnálhatod a Lilith-hez készült difficulty changert, ahol vna olyan nehézségi fok,ahol növelheted a lények számát, és bizonyos értékeit, pl HP,AS,OA,DA ilyesmik:)
hidd el ha felrakod Insane, vagy heroic fokozatra vagy ezek Max fokozatára, elegendő kihívás lesz! :)
a másik..szeretnék DR-t vagy DW-t használni?:) érdekes elgondolás :)
a PS-nek ha jól tudom Underben legalábbis inkább fizikális sbezése van:)
én is szeretném elérni a 100 recet majd Colossus formban PS-eket nyomatni,azaz igazán durva:) a templarnál Intre én nem nagyon tennék, bár az electrical burn damage-t tudod vele tápolni,de nem olyan mértékben, mint fizikait:)
Még 1 dolog..Underben a kritikal sebzéseket kissé átdolgozták..ritkábban ütsz kritikált,de sokkal nagyobbat:) szóval a dex sem alhanyagolható, főleg, ha 1 komolyabb Lilith nehézségi fokon játszol:) -
#22450 Nagyon köszönöm az infókat :-)
Lilith-en érdemes esetleg xmaxozni?
Vagy felejtsem el, under+lilith kellő kihívás lesz?
Másik:
Azon gondolkodtam, hogy most kicsit más stílust játszok majd templarral, mint szoktam/kellene.
Azaz: str-t is és int-et is növelek (agi-t alap a DA/OA miatt), így level 70-re alacsonyabb lesz mindkét statom, mint ahogy normál esetben csak az egyik lenne. tehát 1000 str/700 dex/200 int helyett lesz kb. 700/700/700. Így a varázslataimmal is ütőképes lehetnék, csak lemondanék egy csomó fizikai dps-ről. Viszont: rámennék a -rec-re.
A másik kérdés - előzővel összefüggésben: a Phantom Strike-nak fizikai vagy varázssebzése van vajon? Mert ha fizikai, akkor int-re fölösleges rakni, mert úgy tervezem, hogy a sebzésem nagy részét a PS fogja adni. -
yc1980 #22449 és a másik meglepetés, a HP és EP cooldown-ja 16 sec lett..szóval megfontolva kell haladni:)
csinálok majd 1 screenshotot a talált mítikus tárgy receptemről:)
-
yc1980 #22448 Elindítod a játékot magát, látni fogod már a menüben az UnderLord hatását:)
ha Sima játékot indítasz, akkor normal UnderLord, ha a custom mapseknél kiválasztod, akkor a LilithUnderLord :)
ha a custom-nál az Überest választod, akkor ÜberUnderLord :)
én az utóbbival nyomom most, a kis templarommal, 52. szint lassan eljutok a throne room-ba Hádészhez:)
kb 70K mobot öltem már meg:)
szóval ez még az xmaxnál is durvább:)
viszont abból a szempontból gáz kicsit, hogy így magasabb szintű leszel, mint a mobok 99%-a :)
de az 1.52-es UnderLordban ezt orvosolták már epicen/legenden, mert ott kapnak ha jól tudom +3/+5 szintet a lények, így eleinte erősebbek, majd egyenrangúak lesznek nagyjából:)
Csak vigyázz, mert van, hogy 1 kupac lényben, van pár hero is,és azok könnyen meglephetnek:)
Lilith-hez hazsnálj difficulty changert,ha erősíteni akarsz,ott értelemszerűen nem él az Überes boss 6*szorozás,ami nem is baj, mert a Lilith sokkal nehezebb, mint az alapjáték:)
6 Krakennel a végén azért mókás lenne :)
Ha templarozni akarsz ÜberUnderben, akkor 1 jó tanács, mihamarabb szerezz 1 jó brambewood bow íjat :) nekem nagyon sokat segít,főleg act4 további részén:)
Ha meg Lilith-et játszol,akkor farmolj sokszor,mert 1-es területeken lévő lények erősebbek sokkal, mint az előzőek,amiken jártál:) Ha túl erősek,akkor nem arra kell menni :)
és még 1 figyelj nagyon az eldugott átjárókra, van vagy 9 titkos ösvény és 2 titkos pályarész is,amiknek a megnyitásáról még nem mesélek :)
-
#22447 Ezesetben hogyan fog mindkét modban indulni a játék?
Csak az underlordot indítsam, és az lekezeli egyben a lilith-et is? -
yc1980 #22446 Teljesen jól csináltad:)
a Custom maps alatt a játékban fogod látni mindkettőt :)
egyik sem rak vissza az xmaxhoz hasonlóan a főmenübe,hanem rögtön indul a játék:)
Lilith-es karaktert ne használj más modban,és más mod karit se használj Lilithben:)
de indulhat a móka, mindkettőben:)
-
#22445 Nos, akkor most van egy TQ-m és egy IT-m, valamint (egyfile-osok kicsomagolva):
- 2011_01_03_Underlord_1_52_M3_installer.1.exe - 638M
- SetupLilithClassical11.exe - 669M
- LilithUnderlord.arz - 16M
- általad linkelt more-uber.rar
Ha jól gondolom:
1.: 2011_01_03_Underlord_1_52_M3_installer.1.exe telepítése
2.: SetupLilithClassical11.exe telepítése
3.: LilithUnderlord.arz a Documents mappába a nyilvánvaló helyére
4.: more-uber.rar szintén a Documents mappába
Így elvileg ha custom játékot fogok indítani, ezt látom a listában
- Lilith
- Uber-under
Ha eddig jó az elképzelés, akkor hogyan tovább? Az uber-under úgy működik, mint az xmax, hogy töltöget kicsit és visszarak a főmenübe (minden játékindítás előtt)? Majd gondolom Lilithet indítom, és oké is.
Ez mind csak elképzelés, telepíteni holnap fogom őket.
Jól látom a menetét? -
yc1980 #22444 az lesz az:)
azt kell bemásolni ha jól emlékszem a custom maps-be a Lilith mappában a megfelelő helyre:)
-
#22443 Az már meg is van, szerintem :-)
7 megás file, LilithUnderlord.rar névre hallgat. -
yc1980 #22442 ez jó feltelepíteni,de ki kell cserélni 1 megfelelőre a databasa.arc-ot, megkeresem, amit be tudsz másolni:)
-
#22441 Még azt meg tudnád nézni, hogy az underlorddal kompatibilis lilith-ednek mi a neve és mekkora a mérete?
Amit én találtam, az: SetupLilithClassical11.exe és 669 330 983 byte a mérete. -
#22440 Nagyon köszönöm :-)
Akkor emellé xmaxot már nem rakok fel :D
Holnap lesz programom a mai 24 órás műszak után, azt hiszem :-) -
yc1980 #22439 Übdermod Under alá:)
ha jól tudom ez az 1.52-es :)
http://www.gamefront.com/files/20074301/more-uber.rar
próba cseresznye:)
így már rengeteg mobod lesz és 6-os bossok:)