yc1980#22448
Elindítod a játékot magát, látni fogod már a menüben az UnderLord hatását:)
ha Sima játékot indítasz, akkor normal UnderLord, ha a custom mapseknél kiválasztod, akkor a LilithUnderLord :)
ha a custom-nál az Überest választod, akkor ÜberUnderLord :)
én az utóbbival nyomom most, a kis templarommal, 52. szint lassan eljutok a throne room-ba Hádészhez:)
kb 70K mobot öltem már meg:)
szóval ez még az xmaxnál is durvább:)
viszont abból a szempontból gáz kicsit, hogy így magasabb szintű leszel, mint a mobok 99%-a :)
de az 1.52-es UnderLordban ezt orvosolták már epicen/legenden, mert ott kapnak ha jól tudom +3/+5 szintet a lények, így eleinte erősebbek, majd egyenrangúak lesznek nagyjából:)
Csak vigyázz, mert van, hogy 1 kupac lényben, van pár hero is,és azok könnyen meglephetnek:)
Lilith-hez hazsnálj difficulty changert,ha erősíteni akarsz,ott értelemszerűen nem él az Überes boss 6*szorozás,ami nem is baj, mert a Lilith sokkal nehezebb, mint az alapjáték:)
6 Krakennel a végén azért mókás lenne :)
Ha templarozni akarsz ÜberUnderben, akkor 1 jó tanács, mihamarabb szerezz 1 jó brambewood bow íjat :) nekem nagyon sokat segít,főleg act4 további részén:)
Ha meg Lilith-et játszol,akkor farmolj sokszor,mert 1-es területeken lévő lények erősebbek sokkal, mint az előzőek,amiken jártál:) Ha túl erősek,akkor nem arra kell menni :)
és még 1 figyelj nagyon az eldugott átjárókra, van vagy 9 titkos ösvény és 2 titkos pályarész is,amiknek a megnyitásáról még nem mesélek :)