yc1980#22419
no ismét jelen:)
megvan az 50:)
azért mikor 5-6 Grand Master archer Machea kezelésbevesz, akkor a templaromnak is menekülnie kell:)
no meg van1 feletébb alattomos empusa fajta, Soul carver, nyom 1 ilyen spirit kört vagy mit, és akkor nagyon sebezhető vagyok, ha ott a frostos empusa lefagyaszt, akkor könnyen halál lehet a vége :)
találkoztam 2 empusa hero-val,amik ilyen jég démonokat idéztek,amik odarohantak hozzám és felrobbantak..egyre többet használom az íjat..szerencsére van 1 jó kis Bramblewood íjam, ami meglehetősen jól sebez és gyorsan lő..lassan el kell kezdenem foglalkozni a vitality és bleeding resisttel, hogy a 6 Hádésszal szemben legyen némi esélyem,bár megfigyeltem, hogy ha 1 boss-t leverek lásd pl charonnál, akkor kinyílnak az ajtók, s van esély menekülni :)
rászoktam a PS, Batter kombóra felváltogatva, szépen viszi a manát, kell majd a regennel is foglalkoznom,de egyelőre még bírom:)
rengeteg zöld cucc hullik..fold,phonoi toxo íjak és egyéb finomságok..szép az élet így 50 felett is...volt 1 igen halálközeli élményem 5600 HP-m van...beszabadultam 1 nagyobb csoport machea közé...4!!! HP-m maradt.....nem szívesen kezdtem volna elölről a játékot ennyi befektetett munka után :S
:)