23078
-
#22438 Ez másik über, dedikáltan underlord alá.
Itt bukkantam rá, elvileg 1.51-es underhez linkelték, de a linkben szereplő titanquest.net oldalon azt írják, ez 1.1 Über 1.4 Underlord alá. 1.51 a jelenlegi Underlord. -
#22437 Underlordhoz való Über-t keresve erre bukkantam.
Ez jó lesz, vagy esetleg mást javasolsz? -
#22436 Nos, megoldódni látszanak a kompatibilitási kérdések :-)
- MSN címem Sándor bátyánkat idézve: Vót' valamikor.
Egyszer majd regelek egyet :-)
- Kell a Lilith 1.1
- Kell a LilithUnderlord adatbázis patch
- kell az Underlord.
Kérdés már csak az, hogy hogyan lesz xmaxom 6x bossokkal és Übermodom az Underlord alá. Mindjárt utánajárok. -
yc1980 #22435 bár ahogy látom itt régebbiek vannak:)
ha van MSN-ed át tudom majd tolni, ami kellhet:)
-
yc1980 #22434 a mérrt oké,csak a database.arc fájnak kellene kompatibilisnek lennie az UnderLord-éval..mert a Lilith-nek is vannak saját item-ei és az UnderLordban is van rengeteg:)
a lényeg ami lényeg, az UnderLord 1 keret,ami megváltoztatja az alapjátékot, és ehhez vannak a modok..
a sima modok, mint pl az xmax, az achilles és hasonlók, minden további nélkül működnek,de amelyiknek saját database fájlja van, azokkal lehet gond, ezért kell figyelni a kompatibilitásra...
és még 1 apróság, ha lehet ne használjatok magyarítást a játékhoz:)
Ha már 10-edszer viszed végig a játékot, akkor úgyis tudod angolul, mi mit jelent:)
Terensz nézz szét itt, találhats segítséget:)
http://www.moddb.com/mods/underlord/forum/thread/mods-utilities-translations
:)
-
#22433 Van valami ezzel a modsreloaded-del :/
Otthon nekem is üres oldal jött be, itt a melóhelyen meg látszik minden.
Amúgy 1.1-es Lilith, méret: 638,32 MB -
yc1980 #22432 az UnderLordos tökéletes, a másik nem jön be :S
-
#22431 Az a tárhely a jövő zenéje, de lesz majd olyan is :-)
Egyelőre ezt a Lilith-et találtam:
Lilith mod Jó ez vajon?
Underlordból pedig ezt találtam.
-
yc1980 #22430 A MAstery-t hagyd, az 1 teljesen más mod, az UnderLord is újra gyúrja a masteriket :))
nekem a spirit tetszett nagyon:)
érdekes oracle-t lehet kihozni belőle:)
Csak arra kell figyelni, hogy ha felrakod az UnderLordot,akkor hozzá kompatibilis Lilith-et és Übert kell feltenni, különben nem működik hibátlanul:S
Kéne valamilyen ingyenes tárhely, ahová fel tudom tölteni a modjaimat, van vagy 3-4 gigányi:))
-
#22429 Ahogy nézegetem, egyre finomabbnak tűnnek
Szóval über/under/lilith lesz belőle. Ez így olyan lesz, mint egy másik játék. Mastery moddal esetleg célszerű kombinálnom ezt a hármat?
Jó lenne mindenből azt a (vírusmentes) verziót leszednem, amit a legtöbben használnak. A modsreloaded.com-os 1.1 Lilith már jön le, de sajnos amiket a múltkor linkeltél, már a nagy része nem elérhető :/
Remélem, ha a verziók egyeznek, az tényleg ugyanazt a tartalmat fogja takarni. -
yc1980 #22428 az 1.16-os már nem kell ,mindig a legújabbat kell használni:)
ha jól tudom van már 1.1-es is:)
én az UnderLordoshoz való Übert használom:))
kombináld a kettőt nagyon kellemes :D
-
#22427 Üdv :-)
Talán egyszer még egy csapatban aprítjuk a bossokat über lilith-ben :-)
Nos, szemezek az über moddal,
- ugye 1.0 a "hivatalos" verzió belőle?
- valamint: 1.16-os fanpatch-ot említ a modesreloaded.com, ez fog kelleni, vagy a 1.17a? -
yc1980 #22426 Üdv Terensz, üdv ismét az aktív játékosok klubbjában :)
A fan Patch-er reagálva..nos nem tudom nálam nem fordult elő ilyen, igaz én ritkán játszom az alap TQ IT-vel, valamilyen mod/modok mindig van/vannak fenn:)
A lilith-re visszatérve...nos létezik hozzá a diff changer, meg UnderLord mod hozzá:)
mindkettővel érdemes mókolni, ha igazi kihívásra vágysz:)
a Tempalr remekválasztás, már majdhogynem a kedvencem lett,eszméletlen masszív karakter:)
-
#22425 Jó reggelt!
Nna, vettem új gépet (készülve a Grim Dawn-ra és a D3-ra), végre lesznek árnyékok a TQ-ben :D
Bár ful graf-on fullHD felbontással xmaxon sajnos picit néha beszaggat.
Azt hiszem, eljött az idő, hogy végigtoljam a Lilith-et. Még nem tudom, mivel fogok játszani, de erős a gyanúm, hogy templar lesz belőle :-)
Milyen modokat érdemes felrakni alá? Über/Under menjen esetleg?
1.17 patch normál játékban nem működik jól sajnos, nem mindig rakja be a bossokat, hivatalos patch-csel viszont tökéletesen működik. Van valakinek ezzel tapasztalata? Vagy én rontottam el valamit? -
yc1980 #22424 Üdv, no ezért jó az Übermod, mert akkor rögtön 6 Hádészt kapsz 1 run-ra :)
már a palotájában vagyok, vagy ma, vagy holnap szembenézünk 1mással :))
-
NeRo31 #22423 Szerintem ritkábban dobja!Kb. 5% eséllyel azaz minden 20. ra... -
petekutya #22422 nafene akkor még próbálkoznom kell pedig már vagy 10 x legyaktam :)
köszike az infót -
#22421 Sziasztok!
Az egy pici teknősbékának néz ki, és az a neve, hogy Overlord. Tényleg Hádész dobja, jó nagy eséllyel. Kb 20%. -
petekutya #22420 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy 4.akton a kapuba tudom hogy hadész dob valamit de mi az amivel be lehet jutni abba a rejtett küldbe !?
köszönöm előre is -
yc1980 #22419 no ismét jelen:)
megvan az 50:)
azért mikor 5-6 Grand Master archer Machea kezelésbevesz, akkor a templaromnak is menekülnie kell:)
no meg van1 feletébb alattomos empusa fajta, Soul carver, nyom 1 ilyen spirit kört vagy mit, és akkor nagyon sebezhető vagyok, ha ott a frostos empusa lefagyaszt, akkor könnyen halál lehet a vége :)
találkoztam 2 empusa hero-val,amik ilyen jég démonokat idéztek,amik odarohantak hozzám és felrobbantak..egyre többet használom az íjat..szerencsére van 1 jó kis Bramblewood íjam, ami meglehetősen jól sebez és gyorsan lő..lassan el kell kezdenem foglalkozni a vitality és bleeding resisttel, hogy a 6 Hádésszal szemben legyen némi esélyem,bár megfigyeltem, hogy ha 1 boss-t leverek lásd pl charonnál, akkor kinyílnak az ajtók, s van esély menekülni :)
rászoktam a PS, Batter kombóra felváltogatva, szépen viszi a manát, kell majd a regennel is foglalkoznom,de egyelőre még bírom:)
rengeteg zöld cucc hullik..fold,phonoi toxo íjak és egyéb finomságok..szép az élet így 50 felett is...volt 1 igen halálközeli élményem 5600 HP-m van...beszabadultam 1 nagyobb csoport machea közé...4!!! HP-m maradt.....nem szívesen kezdtem volna elölről a játékot ennyi befektetett munka után :S
:)
-
yc1980 #22418 Üdv Terensz :)
kicsit hanyagoltam mostanában...normal act4-ben vagyok charon után...0 death ÜberUnderben:))
08-as resist, kb 1000 DA érték, így nem nagyon tudnak megütni:))
a bossoknál colossus formban batterrel indítok,az megadja a kezdőlökést..érdekes mert a bossok könnyebben hullanak már 6-osával, mitn a temérdek mob az act4-ben...rá kellene mennem a kevesebb sebzésre démonoktól cuccokra...ha 10-15-en körbevesznek, nehéz pillanataim vannak:S
de azt hiszem ez 1 igen masszív karakter :)))
még mindig a 100 rec lebeh a szemem előtt PS+CF kombóval...jó hogy szóbahoztad,azt hiszem kalandozom is ma este tovább Hádész birodalmában...rohadt hosszú így az act4 :SSS és még a neheze hátra van...azt hiszem a cerberussal nem lesz gond..
a problémákat az empusak okozzák egyelőre..főleg mikor a "csomagban" van 1-2 boss is belőlük...viszont rengeteg cucc hullik, s meglepően sok a zöld...1-2 farm után volt, hogy 3-4 folg-ot adtam el...
és találtam 1 jó kis settet, megvan minden darab (új set) az armor is 1000 felett van már így...kéne még a shield-et tápolni kicsit, a recovery-t és a blockot...de azt hiszem imádom a templart :D
sajnos a jó kis petek nagyon hiányoznak :s így multiban még ütősebb lehet, főleg 1 spellbreakerrel, hisz ugye ott van a BS, a LK, az outsider és hát és a DC..
beleborzongok miféle sebzést lehetne belőle kihozni így :D
BS-el resist le, DC felnyomja a sebzést és akkor jövök én a CL-el és a brutális PS-el :)))
ha végeztem a 4-es act-tal,akkor foglalkozom a titkos pályákkal, van 2 új is,de oda elképesztő vitalití és bleeding resist kell, kóstolgattam már az egyik secret area egyikét és hát igencsak erősek ott a lények(új lények)
Gí belegondolva....templar mellé, jó lenne még 1 ranger is...a Heart of the oak a farkasok és a finom kis study...nem beszélve call of the hunt, art of the hunt kombóval..brutális..áááá istenem, miért nem lehet 3 mastery?:DD
mindenesetre ez az ÜberUnder multiban valami fenomenális lehet,bár véleményem szerint a tetemes lény"hegyek" miatt eszméletlen lag keletkezhet :SS
node megyek, remélem meglesz még ma az 50. szint:)
-
#22417 Üdv mindenkinek!
yc Mester, mennyire vált be a templar? -
yc1980 #22416 Üdv Nero,
mindenképp kezdj újat majd, mert mások a masteryk :))))
engem azok a hülye empusak kergetnek az őrületbe..van olyan,a melyik fogja magát és beteleportál engem a sűrűjébe és igen kemény pillanataim vannak:)
az UnderLordban a spirit igen masszív pet master lett:)))))
tudom ajánlani,de ha megfogadod a tanácsom, inkább valami harcos kasztot választasz mellé (warfare,hunting,dream, defense) :) -
NeRo31 #22415 Hi!
Még nem próbáltam ki,nem volt időm rá!Egyébként még végig akarom "szenvedni" a tűz+lélek varázslós karimat amivel most nyomom!Legenden járok Megarában!Eddig 9 halál volt összesen!Remélem kitart végig a karakter mert legenden már érezhetően nagyot sebeznek rajta és hát a 2400 életerő sem sok... -
petekutya #22414 Kösznöm szépen az infót akkor dobom is ki :)
jó játékot mindenkinek és szép napot :) -
yc1980 #22413 Üdv,
valóban semmi,csak érdekesség, poén..nyugodtan eldobhatod, mert eladni nem lehet:))
Nero siekrült kezdened bármit is az UnderLorddal?:)
-
NeRo31 #22412 Hi4
Tudtommal semmire!Csak poénból van a játékba!
Van belőle több is asszem 6 vagy 8 féle van!
Dob még ilyent szatír,jeti gyermekfaló stb... is! -
petekutya #22411 Heló mindenkinek
Azt szeretném kérdezni hogy a 4. akton talált papírt amin teknős van ( FORM W-900 ) mire tudnám használni nem jöttem rá :)
köszönöm előre is további szép napot mindnekinek -
#22410 Öszzekevertem másik topiccal... Kissé fáradt vagyok biztos.
Amúgy üdv mindenki :-) -
#22409 Eredeti a játék? -
damoklesz #22408 Sziasztok nekem a következő problémám van a játékkal felraktam elkezdtem játszani és 5 szintet léptem de amikor újra akarok belépni hibát ír ki és összeomlik a rendszer és megy a hibajelentés aki tud segítsen email címem [email protected] -
keysersoze #22407 Ha nincs kedvem kitalálni hogy 1-2 évvel ezelőtt milyen windows user névvel kreáltam a karijaimat (azóta volt pár reinstall, gép/oprendszercsere), akkor mit kell átírni a savegameban hogy:
1. Importáláskor ne a legelső faluból induljon a karakterem IT-ben (a küldetések újracsinálása még nem lenne baj, de hogy mindenért újra felveszem a jutalmat (főleg a skilleket), az már erősen cheat).
2. A karavánban eltárolt cuccokat viszontlássam.
Faszom kivan vele hogy ilyen szarul kellett ezt megírni. Az meg hab a tortán hogy ha felrakom az alapot, majd rá az IT-t, akkor virtual memory hibával elszáll (van neki, csak baszik látni), viszont ha felrakom rá az 1.30-as patchet (amit elvileg tartlmaz az IT), akkor megjön az esze. Hab2: XP kompatibilis módban futtatva (patch nélkül) is leszokik a virtual memory hibáról. -
reeeeed #22406 yc1980 gondolom hülyének fogsz nézni de kajak nem megy ez a szörnysokszorozódás..:S
bemásoltam az innen letöltött filet a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába,customból indítottam,előről kezdte a játékot de csak 1 sámán volt az első küldetésnél:Sén már nem tudom mit és hova kell....:DLehet nagy kérés de részletesen letudnád írni,hogy mivel mit csináltál,mit hova másoltál mert nem megy:S -
yc1980 #22405 és még 1 red jól mondja, biztonsági mentés sosem árt, különben mehet a reinstall,és elveszhet a karakter :)
-
yc1980 #22404 Üdv, no akkor pár kiigazítás :)
a fan patch után simán lehet folytatni :)
a többinél érdemes újat kezdeni, mert sokszor bizonyos item-ek, skillek, csak az adott modban vannak benne..és ez galibát okozhat..
a Lilithnél mindenképp érdemes újat kezdeni, ahogy az Underlordnál is :)
Ha az Underlordot feltelepítitek, akkor már ak ezdőképernyő is megváltozik, más színek lesznek rajta...ahhoz hogy az ÜberUnderLorddal játszatok, a custom mapsnél kell kiválasztani, magától nem indul el, hiába van fenn, mindkét mod..
a sima UnderLord, a mobokat növeli csak, a bossokat nem, ahhoz az Über kell, vagy az xmax :)
de hangsúlyozom, az ÜberUnderLordot tényleg csak veteránoknak ajánlom, különben rengetegszer fogtok meghalni:)
A titkos pályákról, majd később beszélek, ne lőjjem már le előre a poént, ha valaki szeret felfedezni:)
-
reeeeed #22403 szerintem lehet vele folytatni,de a legegyszerűbb ha csinálsz biztonsági mentést, patchelsz ha megy akkor úgyhagyod ha nem akkor törlöd a patchet és visszarakod a régi patchet...:) -
WhiteG #22402 Ez a patchelés dolog amiről beszéltek, ezt lehet folytatni sima karakterrel is vagy ahhoz totál újra kell kezdeni? -
reeeeed #22401 Pontosan megtudnád mondani,hogy mit és hova kell másolni ahoz,hogy 6x-os bossok és 10xes mobok legyenek???
Kezdtem örülni,hogy van narancssárga cucc is,akkor ezekszerint nincs....:) -
yc1980 #22400 Üdv,
hát pedig a Bossok Überben 6*-osan vannak, akkor nem jó helyről indítottad el :)))
ha a legelajén nem látsz 6 satyr sshaman-t Helostól északra,akkor valami hibádzik :)))
narancssárga cuccok nincsenek
szürke
fehér
sárga
zöld
kék
lila
ezek a színkombinációk :))
-
reeeeed #22399 sziasztok!!
Feltettem az 1.17-es patch-et az UnderLord 1.52 Mod-ot a ÜbderUnderLord 1.52-őt a Lilith 1.1-et és a Difficulty Changer,kezdtem egy új karaktert mert a 72es crimnak eltűntek a szkillpontjai,most az act 3ban vagyok és 27es a szintem,nagyon jól lehet benne fejlődni bár az eleje szenvedés,eddig 12x haltam meg:S
Remélem jó a sorrend ahogy leírtam és mindent felraktam,normálisan!!
Ha van még Mod ami ehekhez compatibilis akkor írjátok le:)
Am a szörnyek csak 2 max 3szorosan vannak,és a bossok csak 1szeresen,akkor mégsincs valamin rendben:S
Még annyi lenne a kérdésem,hogy ámulva olvastam,hogy vannak narancssárga cuccok is,ilyenekkel sosem találkoztam még,ezek a modokonak vagy az 1.17es patch-nek köszönhetőek??Mert amikor simán,modok nélkül nyomtam végig csak lila cuccokat kaptam!!