23078
  • Terensz
    Ez másik über, dedikáltan underlord alá.

Itt bukkantam rá, elvileg 1.51-es underhez linkelték, de a linkben szereplő titanquest.net oldalon azt írják, ez 1.1 Über 1.4 Underlord alá. 1.51 a jelenlegi Underlord.
  • Terensz
    Underlordhoz való Über-t keresve erre bukkantam.

Ez jó lesz, vagy esetleg mást javasolsz?
  • Terensz
    Nos, megoldódni látszanak a kompatibilitási kérdések :-)

- MSN címem Sándor bátyánkat idézve: Vót' valamikor.
    Egyszer majd regelek egyet :-)

- Kell a Lilith 1.1
    - Kell a LilithUnderlord adatbázis patch
    - kell az Underlord.

Kérdés már csak az, hogy hogyan lesz xmaxom 6x bossokkal és Übermodom az Underlord alá. Mindjárt utánajárok.
  • yc1980
    bár ahogy látom itt régebbiek vannak:)
    ha van MSN-ed át tudom majd tolni, ami kellhet:)
  • yc1980
    a mérrt oké,csak a database.arc fájnak kellene kompatibilisnek lennie az UnderLord-éval..mert a Lilith-nek is vannak saját item-ei és az UnderLordban is van rengeteg:)
    a lényeg ami lényeg, az UnderLord 1 keret,ami megváltoztatja az alapjátékot, és ehhez vannak a modok..
    a sima modok, mint pl az xmax, az achilles és hasonlók, minden további nélkül működnek,de amelyiknek saját database fájlja van, azokkal lehet gond, ezért kell figyelni a kompatibilitásra...
    és még 1 apróság, ha lehet ne használjatok magyarítást a játékhoz:)
    Ha már 10-edszer viszed végig a játékot, akkor úgyis tudod angolul, mi mit jelent:)
    Terensz nézz szét itt, találhats segítséget:)
    http://www.moddb.com/mods/underlord/forum/thread/mods-utilities-translations

:)

• Terensz
    Van valami ezzel a modsreloaded-del :/

Otthon nekem is üres oldal jött be, itt a melóhelyen meg látszik minden.

Amúgy 1.1-es Lilith, méret: 638,32 MB
  • yc1980
    az UnderLordos tökéletes, a másik nem jön be :S
  • Terensz
    Az a tárhely a jövő zenéje, de lesz majd olyan is :-)

Egyelőre ezt a Lilith-et találtam:

Lilith mod Jó ez vajon?

Underlordból pedig ezt találtam.
  • yc1980
    A MAstery-t hagyd, az 1 teljesen más mod, az UnderLord is újra gyúrja a masteriket :))
    nekem a spirit tetszett nagyon:)
    érdekes oracle-t lehet kihozni belőle:)
    Csak arra kell figyelni, hogy ha felrakod az UnderLordot,akkor hozzá kompatibilis Lilith-et és Übert kell feltenni, különben nem működik hibátlanul:S
    Kéne valamilyen ingyenes tárhely, ahová fel tudom tölteni a modjaimat, van vagy 3-4 gigányi:))
  • Terensz
    Ahogy nézegetem, egyre finomabbnak tűnnek

Szóval über/under/lilith lesz belőle. Ez így olyan lesz, mint egy másik játék. Mastery moddal esetleg célszerű kombinálnom ezt a hármat?

Jó lenne mindenből azt a (vírusmentes) verziót leszednem, amit a legtöbben használnak. A modsreloaded.com-os 1.1 Lilith már jön le, de sajnos amiket a múltkor linkeltél, már a nagy része nem elérhető :/

Remélem, ha a verziók egyeznek, az tényleg ugyanazt a tartalmat fogja takarni.
  • yc1980
    az 1.16-os már nem kell ,mindig a legújabbat kell használni:)
    ha jól tudom van már 1.1-es is:)
    én az UnderLordoshoz való Übert használom:))
    kombináld a kettőt nagyon kellemes :D

• Terensz
    Üdv :-)
    Talán egyszer még egy csapatban aprítjuk a bossokat über lilith-ben :-)

Nos, szemezek az über moddal,
    - ugye 1.0 a "hivatalos" verzió belőle?
    - valamint: 1.16-os fanpatch-ot említ a modesreloaded.com, ez fog kelleni, vagy a 1.17a?
  • yc1980
    Üdv Terensz, üdv ismét az aktív játékosok klubbjában :)
    A fan Patch-er reagálva..nos nem tudom nálam nem fordult elő ilyen, igaz én ritkán játszom az alap TQ IT-vel, valamilyen mod/modok mindig van/vannak fenn:)
    A lilith-re visszatérve...nos létezik hozzá a diff changer, meg UnderLord mod hozzá:)
    mindkettővel érdemes mókolni, ha igazi kihívásra vágysz:)
    a Tempalr remekválasztás, már majdhogynem a kedvencem lett,eszméletlen masszív karakter:)
  • Terensz
    Jó reggelt!

Nna, vettem új gépet (készülve a Grim Dawn-ra és a D3-ra), végre lesznek árnyékok a TQ-ben :D
    Bár ful graf-on fullHD felbontással xmaxon sajnos picit néha beszaggat.

Azt hiszem, eljött az idő, hogy végigtoljam a Lilith-et. Még nem tudom, mivel fogok játszani, de erős a gyanúm, hogy templar lesz belőle :-)

Milyen modokat érdemes felrakni alá? Über/Under menjen esetleg?
    1.17 patch normál játékban nem működik jól sajnos, nem mindig rakja be a bossokat, hivatalos patch-csel viszont tökéletesen működik. Van valakinek ezzel tapasztalata? Vagy én rontottam el valamit?
  • yc1980
    Üdv, no ezért jó az Übermod, mert akkor rögtön 6 Hádészt kapsz 1 run-ra :)
    már a palotájában vagyok, vagy ma, vagy holnap szembenézünk 1mással :))
  • NeRo31
    Szerintem ritkábban dobja!Kb. 5% eséllyel azaz minden 20. ra...
  • petekutya
    nafene akkor még próbálkoznom kell pedig már vagy 10 x legyaktam :)

köszike az infót
  • Terensz
    Sziasztok!

Az egy pici teknősbékának néz ki, és az a neve, hogy Overlord. Tényleg Hádész dobja, jó nagy eséllyel. Kb 20%.
  • petekutya
    Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy 4.akton a kapuba tudom hogy hadész dob valamit de mi az amivel be lehet jutni abba a rejtett küldbe !?

köszönöm előre is
  • yc1980
    no ismét jelen:)
    megvan az 50:)
    azért mikor 5-6 Grand Master archer Machea kezelésbevesz, akkor a templaromnak is menekülnie kell:)
    no meg van1 feletébb alattomos empusa fajta, Soul carver, nyom 1 ilyen spirit kört vagy mit, és akkor nagyon sebezhető vagyok, ha ott a frostos empusa lefagyaszt, akkor könnyen halál lehet a vége :)
    találkoztam 2 empusa hero-val,amik ilyen jég démonokat idéztek,amik odarohantak hozzám és felrobbantak..egyre többet használom az íjat..szerencsére van 1 jó kis Bramblewood íjam, ami meglehetősen jól sebez és gyorsan lő..lassan el kell kezdenem foglalkozni a vitality és bleeding resisttel, hogy a 6 Hádésszal szemben legyen némi esélyem,bár megfigyeltem, hogy ha 1 boss-t leverek lásd pl charonnál, akkor kinyílnak az ajtók, s van esély menekülni :)
    rászoktam a PS, Batter kombóra felváltogatva, szépen viszi a manát, kell majd a regennel is foglalkoznom,de egyelőre még bírom:)
    rengeteg zöld cucc hullik..fold,phonoi toxo íjak és egyéb finomságok..szép az élet így 50 felett is...volt 1 igen halálközeli élményem 5600 HP-m van...beszabadultam 1 nagyobb csoport machea közé...4!!! HP-m maradt.....nem szívesen kezdtem volna elölről a játékot ennyi befektetett munka után :S
    :)
  • yc1980
    Üdv Terensz :)
    kicsit hanyagoltam mostanában...normal act4-ben vagyok charon után...0 death ÜberUnderben:))
    08-as resist, kb 1000 DA érték, így nem nagyon tudnak megütni:))
    a bossoknál colossus formban batterrel indítok,az megadja a kezdőlökést..érdekes mert a bossok könnyebben hullanak már 6-osával, mitn a temérdek mob az act4-ben...rá kellene mennem a kevesebb sebzésre démonoktól cuccokra...ha 10-15-en körbevesznek, nehéz pillanataim vannak:S
    de azt hiszem ez 1 igen masszív karakter :)))
    még mindig a 100 rec lebeh a szemem előtt PS+CF kombóval...jó hogy szóbahoztad,azt hiszem kalandozom is ma este tovább Hádész birodalmában...rohadt hosszú így az act4 :SSS és még a neheze hátra van...azt hiszem a cerberussal nem lesz gond..
    a problémákat az empusak okozzák egyelőre..főleg mikor a "csomagban" van 1-2 boss is belőlük...viszont rengeteg cucc hullik, s meglepően sok a zöld...1-2 farm után volt, hogy 3-4 folg-ot adtam el...
    és találtam 1 jó kis settet, megvan minden darab (új set) az armor is 1000 felett van már így...kéne még a shield-et tápolni kicsit, a recovery-t és a blockot...de azt hiszem imádom a templart :D
    sajnos a jó kis petek nagyon hiányoznak :s így multiban még ütősebb lehet, főleg 1 spellbreakerrel, hisz ugye ott van a BS, a LK, az outsider és hát és a DC..
    beleborzongok miféle sebzést lehetne belőle kihozni így :D
    BS-el resist le, DC felnyomja a sebzést és akkor jövök én a CL-el és a brutális PS-el :)))
    ha végeztem a 4-es act-tal,akkor foglalkozom a titkos pályákkal, van 2 új is,de oda elképesztő vitalití és bleeding resist kell, kóstolgattam már az egyik secret area egyikét és hát igencsak erősek ott a lények(új lények)
    Gí belegondolva....templar mellé, jó lenne még 1 ranger is...a Heart of the oak a farkasok és a finom kis study...nem beszélve call of the hunt, art of the hunt kombóval..brutális..áááá istenem, miért nem lehet 3 mastery?:DD
    mindenesetre ez az ÜberUnder multiban valami fenomenális lehet,bár véleményem szerint a tetemes lény"hegyek" miatt eszméletlen lag keletkezhet :SS
    node megyek, remélem meglesz még ma az 50. szint:)
  • Terensz
    Üdv mindenkinek!

yc Mester, mennyire vált be a templar?
  • yc1980
    Üdv Nero,

mindenképp kezdj újat majd, mert mások a masteryk :))))
    engem azok a hülye empusak kergetnek az őrületbe..van olyan,a melyik fogja magát és beteleportál engem a sűrűjébe és igen kemény pillanataim vannak:)
    az UnderLordban a spirit igen masszív pet master lett:)))))
    tudom ajánlani,de ha megfogadod a tanácsom, inkább valami harcos kasztot választasz mellé (warfare,hunting,dream, defense) :)
  • NeRo31
    Hi!
    Még nem próbáltam ki,nem volt időm rá!Egyébként még végig akarom "szenvedni" a tűz+lélek varázslós karimat amivel most nyomom!Legenden járok Megarában!Eddig 9 halál volt összesen!Remélem kitart végig a karakter mert legenden már érezhetően nagyot sebeznek rajta és hát a 2400 életerő sem sok...
  • petekutya
    Kösznöm szépen az infót akkor dobom is ki :)

jó játékot mindenkinek és szép napot :)
  • yc1980
    Üdv,
    valóban semmi,csak érdekesség, poén..nyugodtan eldobhatod, mert eladni nem lehet:))
    Nero siekrült kezdened bármit is az UnderLorddal?:)
  • NeRo31
    Hi4
    Tudtommal semmire!Csak poénból van a játékba!
    Van belőle több is asszem 6 vagy 8 féle van!
    Dob még ilyent szatír,jeti gyermekfaló stb... is!
  • petekutya
    Heló mindenkinek

Azt szeretném kérdezni hogy a 4. akton talált papírt amin teknős van ( FORM W-900 ) mire tudnám használni nem jöttem rá :)

köszönöm előre is további szép napot mindnekinek
  • Terensz
    Öszzekevertem másik topiccal... Kissé fáradt vagyok biztos.

Amúgy üdv mindenki :-)
  • Terensz
    Eredeti a játék?
  • damoklesz
    Sziasztok nekem a következő problémám van a játékkal felraktam elkezdtem játszani és 5 szintet léptem de amikor újra akarok belépni hibát ír ki és összeomlik a rendszer és megy a hibajelentés aki tud segítsen email címem [email protected]
  • keysersoze
    Ha nincs kedvem kitalálni hogy 1-2 évvel ezelőtt milyen windows user névvel kreáltam a karijaimat (azóta volt pár reinstall, gép/oprendszercsere), akkor mit kell átírni a savegameban hogy:

1. Importáláskor ne a legelső faluból induljon a karakterem IT-ben (a küldetések újracsinálása még nem lenne baj, de hogy mindenért újra felveszem a jutalmat (főleg a skilleket), az már erősen cheat).
    2. A karavánban eltárolt cuccokat viszontlássam.

Faszom kivan vele hogy ilyen szarul kellett ezt megírni. Az meg hab a tortán hogy ha felrakom az alapot, majd rá az IT-t, akkor virtual memory hibával elszáll (van neki, csak baszik látni), viszont ha felrakom rá az 1.30-as patchet (amit elvileg tartlmaz az IT), akkor megjön az esze. Hab2: XP kompatibilis módban futtatva (patch nélkül) is leszokik a virtual memory hibáról.
  • reeeeed
    yc1980 gondolom hülyének fogsz nézni de kajak nem megy ez a szörnysokszorozódás..:S
    bemásoltam az innen letöltött filet a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába,customból indítottam,előről kezdte a játékot de csak 1 sámán volt az első küldetésnél:Sén már nem tudom mit és hova kell....:DLehet nagy kérés de részletesen letudnád írni,hogy mivel mit csináltál,mit hova másoltál mert nem megy:S
  • yc1980
    és még 1 red jól mondja, biztonsági mentés sosem árt, különben mehet a reinstall,és elveszhet a karakter :)
  • yc1980
    Üdv, no akkor pár kiigazítás :)

a fan patch után simán lehet folytatni :)
    a többinél érdemes újat kezdeni, mert sokszor bizonyos item-ek, skillek, csak az adott modban vannak benne..és ez galibát okozhat..
    a Lilithnél mindenképp érdemes újat kezdeni, ahogy az Underlordnál is :)
    Ha az Underlordot feltelepítitek, akkor már ak ezdőképernyő is megváltozik, más színek lesznek rajta...ahhoz hogy az ÜberUnderLorddal játszatok, a custom mapsnél kell kiválasztani, magától nem indul el, hiába van fenn, mindkét mod..
    a sima UnderLord, a mobokat növeli csak, a bossokat nem, ahhoz az Über kell, vagy az xmax :)
    de hangsúlyozom, az ÜberUnderLordot tényleg csak veteránoknak ajánlom, különben rengetegszer fogtok meghalni:)
    A titkos pályákról, majd később beszélek, ne lőjjem már le előre a poént, ha valaki szeret felfedezni:)
  • reeeeed
    szerintem lehet vele folytatni,de a legegyszerűbb ha csinálsz biztonsági mentést, patchelsz ha megy akkor úgyhagyod ha nem akkor törlöd a patchet és visszarakod a régi patchet...:)
  • WhiteG
    Ez a patchelés dolog amiről beszéltek, ezt lehet folytatni sima karakterrel is vagy ahhoz totál újra kell kezdeni?
  • reeeeed
    Pontosan megtudnád mondani,hogy mit és hova kell másolni ahoz,hogy 6x-os bossok és 10xes mobok legyenek???
    Kezdtem örülni,hogy van narancssárga cucc is,akkor ezekszerint nincs....:)
  • yc1980
    Üdv,
    hát pedig a Bossok Überben 6*-osan vannak, akkor nem jó helyről indítottad el :)))
    ha a legelajén nem látsz 6 satyr sshaman-t Helostól északra,akkor valami hibádzik :)))
    narancssárga cuccok nincsenek
    szürke
    fehér
    sárga
    zöld
    kék
    lila

ezek a színkombinációk :))
  • reeeeed
    sziasztok!!
    Feltettem az 1.17-es patch-et az UnderLord 1.52 Mod-ot a ÜbderUnderLord 1.52-őt a Lilith 1.1-et és a Difficulty Changer,kezdtem egy új karaktert mert a 72es crimnak eltűntek a szkillpontjai,most az act 3ban vagyok és 27es a szintem,nagyon jól lehet benne fejlődni bár az eleje szenvedés,eddig 12x haltam meg:S
    Remélem jó a sorrend ahogy leírtam és mindent felraktam,normálisan!!
    Ha van még Mod ami ehekhez compatibilis akkor írjátok le:)
    Am a szörnyek csak 2 max 3szorosan vannak,és a bossok csak 1szeresen,akkor mégsincs valamin rendben:S
    Még annyi lenne a kérdésem,hogy ámulva olvastam,hogy vannak narancssárga cuccok is,ilyenekkel sosem találkoztam még,ezek a modokonak vagy az 1.17es patch-nek köszönhetőek??Mert amikor simán,modok nélkül nyomtam végig csak lila cuccokat kaptam!!