• yc1980
    Üdv Terensz :)
    kicsit hanyagoltam mostanában...normal act4-ben vagyok charon után...0 death ÜberUnderben:))
    08-as resist, kb 1000 DA érték, így nem nagyon tudnak megütni:))
    a bossoknál colossus formban batterrel indítok,az megadja a kezdőlökést..érdekes mert a bossok könnyebben hullanak már 6-osával, mitn a temérdek mob az act4-ben...rá kellene mennem a kevesebb sebzésre démonoktól cuccokra...ha 10-15-en körbevesznek, nehéz pillanataim vannak:S
    de azt hiszem ez 1 igen masszív karakter :)))
    még mindig a 100 rec lebeh a szemem előtt PS+CF kombóval...jó hogy szóbahoztad,azt hiszem kalandozom is ma este tovább Hádész birodalmában...rohadt hosszú így az act4 :SSS és még a neheze hátra van...azt hiszem a cerberussal nem lesz gond..
    a problémákat az empusak okozzák egyelőre..főleg mikor a "csomagban" van 1-2 boss is belőlük...viszont rengeteg cucc hullik, s meglepően sok a zöld...1-2 farm után volt, hogy 3-4 folg-ot adtam el...
    és találtam 1 jó kis settet, megvan minden darab (új set) az armor is 1000 felett van már így...kéne még a shield-et tápolni kicsit, a recovery-t és a blockot...de azt hiszem imádom a templart :D
    sajnos a jó kis petek nagyon hiányoznak :s így multiban még ütősebb lehet, főleg 1 spellbreakerrel, hisz ugye ott van a BS, a LK, az outsider és hát és a DC..
    beleborzongok miféle sebzést lehetne belőle kihozni így :D
    BS-el resist le, DC felnyomja a sebzést és akkor jövök én a CL-el és a brutális PS-el :)))
    ha végeztem a 4-es act-tal,akkor foglalkozom a titkos pályákkal, van 2 új is,de oda elképesztő vitalití és bleeding resist kell, kóstolgattam már az egyik secret area egyikét és hát igencsak erősek ott a lények(új lények)
    Gí belegondolva....templar mellé, jó lenne még 1 ranger is...a Heart of the oak a farkasok és a finom kis study...nem beszélve call of the hunt, art of the hunt kombóval..brutális..áááá istenem, miért nem lehet 3 mastery?:DD
    mindenesetre ez az ÜberUnder multiban valami fenomenális lehet,bár véleményem szerint a tetemes lény"hegyek" miatt eszméletlen lag keletkezhet :SS
    node megyek, remélem meglesz még ma az 50. szint:)