-
yc1980 #22387 Üdv üdv...
no akkor megosztanék pár linket, és infót azokkal, akiket érdekel:)
Mielőtt valaki nagyon moddolásra adná a fejét nem ért ha rendelkezik az 1.17-es fan patch-el, ezt nagyon sok mod megköveteli, igaz van olyan, ami már magában is tartalmazza(egy ilyenről tudok jelenleg:S)
Sok mod nem kompatibilis egymással, viszont a moddereknek hála, valamikor 1 modhoz is csináltak,igazítottak modokat:)
TQ IT-t minden modhoz telepíteni kell, alap TQ-val ne is nagyon próbálkozzunk
No akkor csapjunk bele.
TQ IT 1.17 fan patch
Ez javít pár balansz hibát,és bug fix-et is tartalmaz
TQ IT xMax mod
Ezt a modot a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába kell bemásolni(a mappát magát is:) )
A mobok kb 10x-es, a bossok 3x-os formában jelennek meg,kezdőknek nem ajánlott.
Über Mod
Van benne egy Install doksi, minimális angol tudást igényel, ha valakinek nem menne, jelezze, megoldjuk:)
Nos ez már nehezebb falat...több mindent módosít,és még több a lány, a bossok 6x-osan jelennek meg :)) és van benne még jópár finomság, a játék mechanikáját is kicsit átgyúrják,csak tapasztalt játékosoknak:)
UnderLord 1.52 Mod
Ez is tartalmaz 1 install doksit,le van benne írva minden, szintén angolul,a helyzet hasonló mint fentebb :)
Elég kellemes mod...sok mindenhez hozzányúl, az alap Masteryk új értelmet nyernek, és van 1 régi-új is :) Ezen felül extra mennyiségű mobok..és pár új titkos pálya, nehezebb nehézségi fokon megjelenő főboss :) a Doksi atrtalmaz minden újdonságot, böngésszétek át :)
ÜbderUnderLord 1.52
Ezt miután már az UnderLord fenn van, akkor kell bemásolni a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába, és akkor fogjátok látni a Custom maps alatt a játékban
Ezzel játszom én is jelenleg...:SSS
Ha az UnderLordot felrakjátok, akkor ahhoz komaptibilis modokat tehettek már csak fel utána...
Lilith 1.1
Ez 1 új kampány, új kontinens, sok sok finomsággal, ha jól tudom kompatibilis az UnderLorddal :)
Difficulty Changer
Ez a Lilith-hez 1 nehézségi szint szabályozó UnderLord mod alatt, ha valaki igazán mestere a játéknak, az megpróbálkozhat a legnehezebbel :)
Kezdetnek ennyi, ha valakit érdekel még a Masteries mod akkor jelezze, s utána nézek, hol vannak a legfrisebbek belőlük! :)
Nekem a Mastery-s nem jött be, de a Lilith-et tudom ajánlani mindenkinek, más hangulata van, mint az alapjátéknak,és jóval nehezebb is :)
Igyekeztem összeválogatni azokat a modokat, amik nekem újszerű játékélményt nyújtottak pár alapjáték végigjátszása után, van még rengeteg,s a mai napíg találok újakat...
A linkeket ma ellenőríztem, ki tudja meddig élnek, ha valamelyik nem működne, vagy valami leírás pontatlan, azt jelezzétek,s majd korrigálunk :)