23078
  • Jakuza001
    Ah ertem. Kar, akkor en errol valoszinuleg lemaradok, mert nem az a tipus vagyok aki haromszor vegigjatszik egy jatekot csak azert, hogy neha legendas cuccokat is dobjon a gep neki. :D
  • wesker24
    A lila cuccok csak Epic cuccok a Legendary cuccok azok narancssárgák !
  • wesker24
    Nekem csak az 1.17-es patch van feltéve azt kész !
  • wesker24
    Lila cuccok csak Epic nehézségi szinten pottyanak !

Nrmal nehézségi szinten kék a legnagyobb cucc !

Legendary nehézségi szinten meg narancssárga cuccok a legjobbak !
  • Jakuza001
    Ti szoktatok egyaltalan lila azaz legendary cuccokat talalni a jatekban ? :D
    Babylonban jarok de meg alig par keken kivul egyet nem talaltam.

Jah es meg valamit megakartam kerdezni a TQ IT 1.17 fan patchrol, nekem az 1.30as patch van felteve a legujabb, arra is fel kell tenni ?
  • WhiteG
    Most úgy csinálom a Brigandot mint ahogy írtad:-) Régebben játszottam akkor nem is tom mi volt nekem de dream meg valami, az nagyon tetszett:-) A brigandnál meg láttam egy videot youtube-n aztán nagyon durva volt a srác:-) Én elssorban dárdás leszek. Esetleg némi tanács még?
  • yc1980
    Üdv,

néha már kissé össze vagyok zavarodva, hisz más a %-a sebzésnek a szúrósebzés a normál játékban, és más moddolva:)
    az alapjátékban azt hiszem 30% körül mozog, van 1-2 kivételes darab 50%-al is...
    nos a DEX növeli a szúrósebzést és az OA/DA értékeket, ezek a találatok siekrességét,és sebzését is befolyásolják..
    én szeretem, ha mindkét érték magas...az erőt tudod jól növeli,rengeteg item ad hozzá.de a dexet problémásabb..
    ha minden cuccot akarsz használni, akkor kelleni fog olyan 350-400 dex..ennyit mindenképp szedj össze...ha a megfelelő skilleket maxolod (call of the hunt pl) akkor szerintem nem rossz dolog a 2:1-es dex az STR-el szemben:) ezért lehet sokan megköveznek, de ha 1 dárdánál a 30%-os szúrósebzést nézzük, amit még felszoroznak a skillek (a brigandnál különös nagy mértékben) akkor magasabb sebzést lehet elérni vele, annak ellenére, hogy az erő nagyobb mértékben növeli a fizikális sebzést...
    Mindkettő mellett vannak érvek/ellenérvek!:)
  • WhiteG
    Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a pontelosztás az a dárdásnál, hogy a legjobb 2 sex 1 str vagy 2 str 1 dex?

Köszi!
  • WhiteG
    Sziasztok!

Régebben jártam itt aztán most újra elkezdem egy karival és most egy Brigand-ot szeretnék. Aki rendelkezik ilyen karakterrel az egy skilltábla linket küldjön mire érdemes pakolni. Előre is köszi a segítségeteket!
  • gabo91
    Ez nagyon hasznos, kedvet is kaptam újra a játékhoz. :)
  • yc1980
    olvassátok végig...a Custom maps mappába másolgatós modokkal nem nagyon lehet gond, max nem működnek...de amik a TQ IT telepítési mappákba másolnak..ott nem árt backup file-okat készíteni, megelőzendő a kellemetlenségeket, ha mégis vissza akarnátok térni :)
    Az INSTALL DOKSIK FONTOSAK :))
  • yc1980
    Üdv üdv...

no akkor megosztanék pár linket, és infót azokkal, akiket érdekel:)

Mielőtt valaki nagyon moddolásra adná a fejét nem ért ha rendelkezik az 1.17-es fan patch-el, ezt nagyon sok mod megköveteli, igaz van olyan, ami már magában is tartalmazza(egy ilyenről tudok jelenleg:S)
    Sok mod nem kompatibilis egymással, viszont a moddereknek hála, valamikor 1 modhoz is csináltak,igazítottak modokat:)

TQ IT-t minden modhoz telepíteni kell, alap TQ-val ne is nagyon próbálkozzunk

No akkor csapjunk bele.

TQ IT 1.17 fan patch

Ez javít pár balansz hibát,és bug fix-et is tartalmaz

TQ IT xMax mod

Ezt a modot a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába kell bemásolni(a mappát magát is:) )
    A mobok kb 10x-es, a bossok 3x-os formában jelennek meg,kezdőknek nem ajánlott.

Über Mod

Van benne egy Install doksi, minimális angol tudást igényel, ha valakinek nem menne, jelezze, megoldjuk:)
    Nos ez már nehezebb falat...több mindent módosít,és még több a lány, a bossok 6x-osan jelennek meg :)) és van benne még jópár finomság, a játék mechanikáját is kicsit átgyúrják,csak tapasztalt játékosoknak:)

UnderLord 1.52 Mod

Ez is tartalmaz 1 install doksit,le van benne írva minden, szintén angolul,a helyzet hasonló mint fentebb :)
    Elég kellemes mod...sok mindenhez hozzányúl, az alap Masteryk új értelmet nyernek, és van 1 régi-új is :) Ezen felül extra mennyiségű mobok..és pár új titkos pálya, nehezebb nehézségi fokon megjelenő főboss :) a Doksi atrtalmaz minden újdonságot, böngésszétek át :)

ÜbderUnderLord 1.52

Ezt miután már az UnderLord fenn van, akkor kell bemásolni a /My Documents/My Games/Titan Quest - Immortal Throne/custommaps/ mappába, és akkor fogjátok látni a Custom maps alatt a játékban
    Ezzel játszom én is jelenleg...:SSS

Ha az UnderLordot felrakjátok, akkor ahhoz komaptibilis modokat tehettek már csak fel utána...

Lilith 1.1
    Ez 1 új kampány, új kontinens, sok sok finomsággal, ha jól tudom kompatibilis az UnderLorddal :)

Difficulty Changer

Ez a Lilith-hez 1 nehézségi szint szabályozó UnderLord mod alatt, ha valaki igazán mestere a játéknak, az megpróbálkozhat a legnehezebbel :)

Kezdetnek ennyi, ha valakit érdekel még a Masteries mod akkor jelezze, s utána nézek, hol vannak a legfrisebbek belőlük! :)
    Nekem a Mastery-s nem jött be, de a Lilith-et tudom ajánlani mindenkinek, más hangulata van, mint az alapjátéknak,és jóval nehezebb is :)

Igyekeztem összeválogatni azokat a modokat, amik nekem újszerű játékélményt nyújtottak pár alapjáték végigjátszása után, van még rengeteg,s a mai napíg találok újakat...
    A linkeket ma ellenőríztem, ki tudja meddig élnek, ha valamelyik nem működne, vagy valami leírás pontatlan, azt jelezzétek,s majd korrigálunk :)
  • Faterx
    Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék kérni!
    Dobozos TQ-em van magyarítva. A kieget viszont nem lehet kapni már sehol itthon. Namost ha Steamen megvenném együttműködne-e a dobozossal, ill. a magyarítással? (Gondolom erre csak Steam verziós kolléga tudna válaszolni igazán...)
  • NeRo31
    Hi!
    A link gyűjtemény nagyon jó lenne!Kipróbálnék több mod-ot is ha nem kell nagyon "szétbuherálni" hozzá a játékot!
  • Jakuza001
    Az jo lenne. Jelenleg csak a kamerat tettem fel, mast nem.
  • yc1980
    üdv,

jó kérdés, mivel többféle mod van:)
    van a camera mod, ami a látószögön javít, van amivel forgatni lehet
    vannak új kampányok, és vannak nehezítő modok
    továbbá vannak új Mastery-t adó modok, és olyanok is, amik a régieket gyúrják át:)
    ha még nem vagytok túl rutinosak,de nehezíteni akarjátok, akkor ajánlom az xmax modot:)
    ha igazán szenvedni akartok akkor az Übert vagy az achilles modot:)
    ha meg már elviselhetetlen nehézséget akartok, akkor lehet keverni is a modokat:)
    pl az Übert az Underlorddal:) jelenleg én ezzel játszom :)
    no meg az izgalmak fokozása érdekében, ki lehet találni alapszabályokat..
    pl nem halhattok meg egyszer sem, nem hazsnálhattok potion-öket, nem vásárolhattok kereskedőknél:)
    rengeteg lehetőség van:)
    de majd összeszedem a linkeket, és írok 1 hosszú postot otthonról:)
  • Jakuza001
    Erdemes valami modot feltenni ugy hogy meg az alapjatekok nem lettek vegigjatszva vagy felesleges addig ?
    Es ha van ertelme feltenni valamit melyek lennenek azok ?
  • yc1980
    üdv Kalandorok:)

no sikerült utat vágnom ÜberUnderben Charonhoz, azt hiszem holnapra halasztom a küzdelmet, lehet még farmolok előtte kicsit...
    46. szint 0 death...ez az act 4 kezd kemény lenni, még 80% pierce resist mellett...az empusák ebben a félelmetes nagy tömegben...meglehetősen veszélyesek, fel kell szerelkeznem majd pár ritual cuccal, hogy a démonok ne sebezzenek rajtam annyit :S
    a 18 Gres sisters-el sikerült trükköznöm..előre küldtem a pet-et,és Ő hozott magával jópárat a nővérekből,amit biztonságban le tudtam nyilazni, majd mikor a nagyja már eltűnt, colossus formban be a tömegbe és batterral írtottam őket:)))
    tudtátok, hogy lehet irányítani a peteket? persze bizonyos korlátok között:)
    célszerű nyomvatartani a shift-et, majd a pet "ikonjára" klikkelsz a tied alatt, majd oda ahová küldeni szeretnéd:)))
    hogy én erre csak évek után jöttem rá :DDD
  • reeeeed
    köszönöm srácok,a titkos pályát megtaláltam,végig is vittem,elég fúrcsa cuccokat kaptam,de igazából nem érdekel mert elég erős karakterem van és legendaryn nincs ellenfelem mert majdnem minden lila cuccot megszereztem már:)meg vannak elég jó zöld cuccaim is,meglepő,hogy némelyik erősebb egy lilánál:)
    megpróbálom ezt a netes dolgot,mert kíváncsi vagyok,hogy milyen:)
    valamilyen cím vagy szoba amit tudnom kellene a netes játékhoz??:)
  • Terensz
    Amúgy a hydra Athén előtt van a mocsárban, csak legenden.

A titkos pálya pedig minden fokozaton rhodos után van egy kapu mögött, amit az Overlord nevű kulcs nyit. (A tengerparttól északra) Az Overlord Hades-tól esik, bármely fokozaton, kb. 20-30% eséllyel. Normalon kék cuccok esnek, epicen kék/lila vegyesen, legenden pedig sok lila, köztük a legjobbak is, néha. (Aionios - fél napig farmoltam, Argonauts cuccok) Legenden célszerű vigyázni, van bent egy elég nehezen legyűrhető mob :-)
    Amúgy xmax nem növeli a titkos helyen levő ellenfelek számát, meg a nagyobb csapat sem.
  • matolcsidav
    lehetséges neten tolni én és egy haverom szoktunk néha tolni csak egy program kell hozzá Tunngle a neve leszeded beregelsz majd belépsz kiválasztod oldalt az rpg kategóriát majd az uccsó oldalon a tq it gamet belépsz a szobába majd a tq it exevel startolsz
  • Ferlito
    Nincsen véletlenül valami megoldás arra, hogy magasabb felbontásban ne legyenek olyan kicsik a betűk? Külföldi fórumon olvastam, hogy pár ember meg tudta szerkeszteni a Fonts.arc fájlt és diablo betűstílussal, megnövelt betűmérettel játszottak. Nekem nem jött össze... Valami ötlet?
  • reeeeed
    látom 2szer írtam,először vmiért nem láttam:Snah mind1:D
  • reeeeed
    sziasztok,szeretnék neten játszani,hogyan lehetséges ez?:)meguntam mert számtalanszor végigvittem már,köszönöm a segítséget :)
  • reeeeed
    sziasztok!!szeretnék egy kis segítséget kérni a netes játékkal kapcsolatban,mert már számtalanszor végigvittem és már kicsit unalmas:)
    Szóval,hogyan kell neten játszani és merre van a Hydra,meg a titkos pályák?:)
  • yc1980
    1 kis érdekesség:)))

http://www.gameranx.com/features/id/1327/article/top-10-best-co-op-games-for-the-pc/

van pár amivel tudnék vitatkozni, és van pár amivel nem, mindenesetre örülök, hogy a kedvencem bekerült:)))
  • yc1980
    no...megvolt a 6 titán....szégyen szemre nyíllal,de belepusztult mind, jöhet az act 4 :)))
    érdekesek ezek az Underlordos pre és suffixek, van 1-2 ami igen durva
  • yc1980
    Üdv,
    no act3 Barmau(k) abszolválva..kisebb csoportokra bontva,195% stun resist mellett colossus formban nem okoztak gondot,de az a rengeteg trapper mob, veszélyes...

1 másik karakteremmel, meglestem az egyik titkos pályát..47. szintű hódító...hááááát...sírtam a monitor előtt...9 halál....1 pálya részen....eszméletlen bleeding és vitality sebzések,rengeteg mob,1 brutális titkos chest,és pottyant 1 mítikus scroll, aminek elkészítéséhez 2 legendás item kell, meg 1 spéci zöld,cserébe valami elképesztően brutális egyedi fegyvert kapok:) 3 óra szenvedés után eljutottam a főbosshoz, amit ráadásul nem tudtam megverni,mert kizártam magam a kirstálykapuval(lásd Hádész) szóval remek 1 nap volt, azt hiszem a templarommal, majd visszanézek ide, epic közepe, vége után, akkor lesz esély a 0 death-re :)
    Valaki próbálta a linkeket, jól működnek?

• yc1980
    Üdv,

no feltöltöttem az Underlord 1.4RC változatát, a TQ IT install mappájába kell kicsomagolni,a megfelelő helyre, felülírva az eredeti fájlokat
    LInk: http://www.megaupload.com/?d=V9XR27M8

Az über-t hasonlóan kell kicsomagolni a megfelelő mappákba.
    Link: http://www.megaupload.com/?d=MI01KKQF

A visszaállás nem lehetséges, szóval ha az eredetivel akartok játszani, akkor reinstall szükséges, vagy csináljatok backup-ot az eredeti fájlokról! :)

Jó mókát, ha kérdés van szóljatok, nem könnyű a játék, lehet csatlakozni a 0 death kihíváshoz, ki is írhatunk a fórumra 1 ilyen challange-et, amennyiben igény van rá, s meghatározzuk a kritériumokat:)

Ui.: ha jól tudom fenn kell lennie az 1.17-es IT fan patchnek is, ha kell arról is adok linket! :))
    Hajrá harcosok:)

• Cortinaar
    Sziasztok!

Tudom, hogy 100 reccel elég sok karakter lesz ultra erős, de próbáljátok meg a Divinert lándzsával és pajzzsal!
    Tény és való, hogy sok manát emészt, de a lényeg, hogy a folyamatos Phantom Strike-al hihetetlen hatékonysággal lehet irtani a mobokat, ha egyszerre többen támadnak, akkor is, illetve bossok ellen is kellemes, mivel a Lich leszed egy csomó HP-t, s csak bele kell csipkedni kicsit, egyáltalán nem kell kapkodni, stresszelni. :)
    Az rendben van, hogy a Briganddal embertelenül gyorsan lehet bossokat ölni, de azzal meg lassabban megy a mobok pusztítása. (Közelharcról beszélek.)
    A legkellemessebb a vele való harc, bár a 100 rec eléréséig keményebb, mint mással.
    Cortinaar
  • NeRo31
    Hi!
    Az Übert és az Underlordot kipróbálnám ha adsz linket ahonnan le tudom szedni!A Lilith-el már régebben játszottam de az nekem nem annyira nem jött be!
  • yc1980
    Üdv Nero:)

ha lesz kedved megint belevágni, akkor ajánlom vagy a Lilith modot, vagy az über+Underlordot! :)
    teljesen más játék élmény, és az Underlord tartalmaz rengeteg újjítást
    pl:
    max level 85
    titkos pályák
    a régi skillek átdolgozva
    új pre és suffixek
    új tárgyak,artifaktok (mítikus tárgyak..nagyon nagyon durvák,de a titkos pályákon kelleni is fognak:)
    és lehet ezeket kombinálni
    pl az Übert a Lilith-el
    az Übert az Underlorddal :)
    az Über kb 1 turbósított xmax mod, annyi akülönbség, hogy sokkal több a Hero mob, és minden boss nem 3-asával van a pályán, hanem 6-osával :)))
    igazi kihívás minden profi játékosnak! :)
    Külföldi oldalakon láttam ilyen Überlord challange-t, arra gyúrok ezzel a 0 death-el,csak ők nem vásárolnak akereskedőknél,és a mazohistábbak, még potion-öket sem isznak :DDD
    Ezt azért iylen formában nem mertem bevállalni :)))) volt aki képes volt eljutni így epic szintre..félelmetes türelem és tudás kell hozzá, ismerni a játék minden apró szépségét, mechanikáját..sajnos ettől még igen igen távol állok:S
  • NeRo31
    Hi yc1980!
    Nekem is haruspex a kedvencem!Xmax-on végig is vittem vele íjjászként!
    Most pihentetem a játékot mert kicsit "besokalltam"!Azért a fórumot követem!:)
  • yc1980
    és nem utolsó sorban esett 1 jó kis revenant plate, meg 1 hallowed prefixes sisak, szóval +2 all skill már megvan:))
  • yc1980
    no act 2 befejezve,megérkeztem babilonba!:)))
    a 6 telin, colossus formban nem igazán jelentett kihívást, resistekkel felszerelkeztem 75%+, így nem sokat sebeztek rajtam, viszont a batter szépen írt, és lassít is néha 1 batter, 1 pulverize, még 1 batter :DD
    fekszenek rendesen :))
    az elején, az a fránya nagy csótány a könyvtár aljában hatod magával..no ott volt ám rohangálás rendesen, olyan méregsebzéseket kaptam, hogy csak lestem.. 6 a lord nem volt vészes, de a lassítás soakt kivett, mert ugya a Col form is lassít..de nem volt akadály..kezdek optimista lenni, act3-at 34. szinten kezdem, szerintem mire a titánokhoz jutok leszek olyan 40-42,ráadásul atc3-ban a mumusom is, Barmau...
    szóval LvL34 templar 0 death ÜberUnderLordban:))
    néha eszméletlen beszaggat, szinte alíg látom, annyi lény van a képernyőn,akkor kicsit ki kell szaladnom, különben leesik 3-4 fps-re:S
    Azt hiszem kezdem nagyon megkedvelni ezt a templar kasztot, eszméletlen a masszív:)

• Aryon
    Nem volt rossz a ranger, viszont briganddal bossok ellen is megyek valamire. A rangernél a bosst is ugyan akkora sebzéssel ütöttem, mint a sima mobokat (azzal a különbséggel, h benyomtam a call of the hunt-ot), brigandnál meg van lethal strike pl.

Anno volt egy oracle-m, de azzal nem játszottam sokat, már meg sincs. Ami most van az egy druid (lvl34 körül, ice shadros) meg a most készülő íjász brigand (a haruspexel lehet tényleg jobban jártam volna, de már mind1 :D
  • yc1980
    és ami lemaradt.. Haruspex íjjásznak:)
    ha érdekel valakit, én ilyesmit képzelnék el, és akkor rá a +4 skill
    a pontoknál én inkább a DEX-et preferálnám, erő annyi elég, amennyi a cuccokhoz kell,a resisteket és a a CtaP-t és a CtDa-t magasra nyomni,és lassító ereklyék-charmok, és fontos a magas AS,és MS!:)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=21&m1=32-0-0-6-12-12-1-0-8-0-0-8-12-0-8-10-1-0-1-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-0-6-1-0-0-0-12-1-0-1-6-0-0-0-12-0
  • yc1980
    Üdv Nero:)
    szerintem is jobb íjjásznak, 2 dolog miatt...hert of the oak és a farkasok, hisz amíg azok lekötik az ellenfeleket, addig van időd lőni,de a brigand mellett szól, hogy akkor pajzzsal és dárdával is ütőképesebb vagy:)
    a petek hiánya varázslóknál és távolsági fegyveres kasztoknál..nagyon megnehezíti a játékot :S
    a rangerrel 1 gomd van, amit a linkelt oldal is í, nagyon viszi a skill pontot mindkét mastery...egyébként furán fogtok rámnézni de a haruspex is 1 kiváló karakter (hunter+dream) akár íjjásznak is!
    A dream kiváló kiegészítő kaszt..a lucid dream az egyik elgjobb passzív képesség a kiegészítő skillekkel együtt, akár 50-60% CtaP is kihozható belőle +40%DA,ami közel harcban nem hátrány,főleg ha magas a dexed..aztán ott van a DR vagy a DW lassításra, bénításra..a ToC aura hogy regenerálódj és a damage absorbs..és nem mellesleg a pet..amíg kóvályognak az ellenfelek, szépen leszeded őket nyíllal!:)
    Véleményem szerint a harus, jobb a rangernél,de ízlés dolga, ki mit szeret!:)
    Messziről nyíilazni, oszlatni a tömeget..ha meg körbevesznek, benyomod a DR-t akkor lebénulnak, és szépen le tudod őket szedni:))
    a 100 rec sem kell, viszont a +4 skill nagyon nem hátrány:)))
    Íjjásznál még érdekes megoldás a DoT( damage over time) sebzés..hisz akkor elég egyszer belelőni,és szépen a különböző típusú sebzések(poison, electrical burn,frost burn stb stb) elvégzik a hatást az áldásos Study prey hatása alatt!:)
    a rangerrel mint említettem aza gond, hogy rengeteg skillpont kell hozzá, míg a harus sokkal kevesebbel is beéri:)
    Amivel mostanában szemezek, ah végeztem az ÜberUnderLorddal a ksi templarommal, az a Bone Charmer(Spirit+hunter) jó petek, jó aurák érdekes páros lehet, még nem nagyon próbáltam:)

matolcsi: próbáld ki az oracle-t akkor mindezt 3szorosan is megteheted, miközben a játék 2 legjobb petje(állandó és időlimites) is a rendelkezésedre áll..varázslónak szerintem az Oracle a non plus ultra:))) nem beszélve a wisp Eye of the storm aurájáról,ami brutális elemental damage-t ad és elég gyakran bejön:))))
  • matolcsidav
    én nekem a druid tetszett nagyon de a legjobb az assassinom volt nazt csak normon vittem ki de titánra valami 27 ezres ütést nyomtam :D
  • NeRo31
    Aryon:gondold meg a ranger karit!
    http://ballor.hu/titanquest/ranger
    itt nézd meg segítség hozzá!Szerintem íjásznak sokkal jobb mint a brigand!Tudom végigjátszottam rangerrel 3 halállal!