Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Hali szomszedomnak megvetem steamen a TQ-t es most toljuk, en mar reggbben megvetem ugyanugy 2.4euroert.
A kerdes az hogy milyen mesterseget valszak a fold mellé? Meg a tuzgolemet is kiakarom maxolni.
Terensz
Boldog karácsonyt, játékban gazdag új esztendõt, srácok :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Boldog Karácsonyt mindenkinek😊
Eddig is ezt csináltam és nekem is ugyan ott van ugyan ebben a sorrendben és a térképet is ki tudom választani a játékban de nincs több szörny pedig már minden lehetséges helyre bemásoltam, szó szerint.
Üdv üdv, ne a telepítési könyvtárba próbáld...
nálam win7 alatt így néz ki :

C:\Users\Adam\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\Custommaps\

értelemszerûen a megfelelõ felhasználód alá kelle telepíteni, a cutommaps alá bemásolod mappástúl az xmax-ot, majd elindítva a játékot, szintén a custom maps-ot választod, ott megjelenik 1 listában jobb oldalon alul, kiválasztod és mehet is a móka.. ne ijedj meg, miután kiválasztottad, ugyan olyan képernyõ fog várni, mintha sima játékkal játszanál, ha az elején Helos-ban 3 sámánt látsz majd, akkor jól csináltál mindent!😊
A modok 99%-át ide kell majd bemásolnod, kivétel a lilith,az über és az underlord mod!
Azt gondoltam és ott is van de akkor se jó.
A custommaps nevû könyvtárba másold a monsters x3 file-t!
A térképet létrehoztam és be is másoltam ,de a monsters x3 fájlt hova másoljam be?
Mert nem lett 3-szor több szörnyem.
Az Immortal Throne könyvtárban létrehozol egy custommaps könyvtárat!Abba bemásolod a kicsomagolt xmax módot!Elindítod a játékot rákattitntasz a saját játékra és ott megtalálod!Kiválasztod és már mehet is az írtás!
Az összes módot utána a custommaps-ba rakd!Én most a mastery móddal szórakozok...
Egyszer ugyan kédeztem de most má valaki megmondhatná hogyan kell futtatni az xmax modot.
Terensz
Haha, szia Mester 😄
Bannoltak egy hónapra, aztán annyit játszottam, hogy elfeledkeztem szinte a fórumról.

Ha te is jössz, akkor én biztosan félredobom a wow-ot egy kis idõre 😄

Über-under kicsit durván hangzik, szerintem szintet nem nagyon fogok lépni 😄 De hadd legyen kemény a játék <#papakacsint>

üdv üdv😊)

nédda 1 régi ismerõs😊 Üdv Terensz😊)
ha idõm engedi, én is bennelennék 1 über-underlordban vagy underlord-Lilith-ben 😊
Szaruman
Tunglen lehet játszani vele törttel is.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

wesker24
Söt nem rég volt steam akcioban a TQ gold 3 Euro !
Terensz
Steamen 10 euró a gold. Én még 2 x 2600-ért vettem anno. Szerintem ennyit simán megérdemel, legjobb hack&slash eddig.

wesker24
Nem csakis eredetivel lehet multiban játszani !
kastil
Simán! Viszont tört cuccot össze lehet hozni hamachin ?

Szaruman
x4 a részemrõl max, az fölött néha nagyon szaggat.
új kari ok, van még 1 pár, amit nem próbáltam 😄
egyedül az idõvel lesz gond ,vizsgaidõszak miatt 😄

Terensz
Magam részérõl akkor jövök pár napra, ha:
- mindenki uj karaktert kezd
- csak a felvett cuccokkal gazdálkodunk, nem transzferel senki cuccot másik karakterérõl
- dropmod nélkül
- Immortal throne + xmax alapból. Ettõl csak bonyolitani, neheziteni lehet, pl. übermodban is benne vagyok.

kastil
Na! Még a végén valami jó is kisül belõle 😄

Terensz
Jó reggelt! Mennyi uj hsz 😄

(ékezetek alkalmi hiánya miatt elnézést. Angol bill. magyar kiosztással)

Szoval az uj evet egy jo kis multi xmax Titan Quest-tel kéne kezdeni? Nem tudom eldonteni, hogy guardian, vagy juggernaut leszek.

Akkor én csak simán szerencsétlen vagyok (bár mondjuk egy Sapros esett a Hydrából viszonylag kevés farm után) 😊 Mindegy, majd próbálkozok tovább, meg Mino Labot erõltetem inkább, telkine farm közben úgyis útba esik (vagy legalábbis nem nagy kitérõ).

Szaruman
Nekem 30 killbõl 2-t dobtak 😛

SBC-t hol szoktatok farmolni, Gorgon Sisters, vagy inkább a Mino lab? 200+ alkalommal öltem meg a Gorgon Sistereket, de egy darab SBC sem esett.

kastil
Msn-re felvettelek most, majd fogadod amikor fogadod. Üzenetbe beírtam, hogy "Titan Quest Hamachi..."

Így nem lesz elfelejtve.

#22203 Sajnos nem.

Fantusz
Eredeti a játékod?

Nézz körül a szervereken, mindíg vannak, bár elég gáz, hogy keresõ, barátlista nincs.

írjál rám késõbb, újév után. itt mobilnetem van, otthon kábel

[email protected] -msn
v.
steweee_ss -skype

kastil
Hali!

Köszi, de minden rajta múlik, szól, ha ráér aztán egyeztetünk 😊

üdv,
figyeljetek a patchekre, modokra, hogy mindnekinél ugyan az legyen..sajnos a multija nem túl emberbarát :SSS
akár hivatalos, akár hamachi :S
de ha ketten mentek,akkor célszerú legalább 1 xmax-ot alátolni, különben nagyon könnyû lesz 😊
kastil
Én benne lennék

jövõre érek rá. végigtolhatjuk 1x a kampányt ha gondolod

kastil
Hali!

Tolja még valaki? Most telepítem, lehet tolni hamachin?

jelen esetben Onslaughtra pakoltam még csak meg tán a weapon mastery passzívra 😄
általában úgy osztom el a pontokat szintlépésnél hogy kettõt masteryre egyet aktív képességre utána kettõ mastery + 1 passzív
Fantusz
Ahogy látom, nem bonyolítod túl a játékot sok képesség használatával<#crazya>

gondoltam megosztom veletek 😄

ezt 1.17-es patch alatt produkálta a Nessus ládája 😄

Az RNG fixet érdemes feltenni?

tototto
értem, köszönöm szépen a felvilágosítást 😊

Fantusz
A Titan Quest ikonját felejtsd el, az Immortal Throne beépül az alapjátékba, ugyanakkor el is különül attól, s ha a Titan Questet indítod, csak az alapjáték képességei, tárgyai, küldetései lesznek elérhetõek.

tototto
tehát ha jól értem akkor telepíteni kell mind2-t de csak az IT-t kell indítani, és az magába foglalja az alap kampányt is?
meg még annyi hogy a steamen a multit csak az alaphoz írják, akkor az hogy mûxik, multihoz az alapot kell indítani?

Fantusz
Titan Quest+Immortal Throne.

Immortal Throne-t kell indítani a játékhoz, a történet sokáig ugyanaz, de jónéhány dolgot az IT ad a játékhoz.
Az álom (dream) képességek is csak az IT-vel érhetõk el, vannak targyak, amelyeket a kiegészítõ ad a játékhoz, történetileg majd Görögországba visszatérve Hádész legyõzése lesz a feladat.

tototto
ha csak az IT-t indítom el, abból játszható az alap játék kampánya is, vagy mindenképpen kell az alapot is telepíteni ha az alap kampánnyal szeretném kezdeni? esetleg mindkettõt felkell tenni de IT akkor kezeli az alap mapjait is vagy a két kampányhoz mindenképp külön külön kell indítani az alapot és az IT-t?
steames gold verziót vettem meg

Neki rohansz csapod és figyeled mitõl döglik vagy mitõl döglesz te.
nem olyan nagy valami... max még egy fasza tekercset is veszel mellé és kész
Hydra ellen poison resen kívül nincs másra szükség melee karakterrel?

zsír már mûködik. kösz😊
FSpofon
Így mindjárt más. Erre két megoldás van, vagy futtasd a játékot (és a steamet ha azon van meg) adminisztrátor módban, vagyis az ikonján jobbklikk és adminként indítsd,
vagy töltsd le
ezt, és bontsd ki az immortal throne mappájába.

Arab money

Assertion failed!
Program...Files/THQ/Titan Quest Immortal Throne/Tquit.exe
Line:236
Expression:theSocket!=INVALID_SOCKET
For information on how your program can use an assertion failure, see Visual C++ documentation on asserts

és akkor választhatok hogy leáálítás ismét vagy kilépés
FSpofon
Majd ha a "valami" helyett pontosan leínád, hogy mi a gond, talán tudnának segíteni.

Arab money

de ezt megcsinálta ugy emlékszek:S
Fantusz
- Töröld le ez egész játékot, takartsd ki a regisztribõl.
- Telepítsd újra, a kieggel együtt.
- Alapjátékkal ne fogléalkozz, indítsd el az Immortal Throne-t.
- Amikor a netre szeretnél csatlakozni, kiírja, hogy nem megfelelõ verzió, frissíteni kell, s be is adja rögtön a frissítõ képernyõt.
Elvileg megoldja magától a megfelelõ verzió telepítését, ha nem kavar be valami régebbi patch.