-
yc1980 #22361 Üdv Nero:)
szerintem is jobb íjjásznak, 2 dolog miatt...hert of the oak és a farkasok, hisz amíg azok lekötik az ellenfeleket, addig van időd lőni,de a brigand mellett szól, hogy akkor pajzzsal és dárdával is ütőképesebb vagy:)
a petek hiánya varázslóknál és távolsági fegyveres kasztoknál..nagyon megnehezíti a játékot :S
a rangerrel 1 gomd van, amit a linkelt oldal is í, nagyon viszi a skill pontot mindkét mastery...egyébként furán fogtok rámnézni de a haruspex is 1 kiváló karakter (hunter+dream) akár íjjásznak is!
A dream kiváló kiegészítő kaszt..a lucid dream az egyik elgjobb passzív képesség a kiegészítő skillekkel együtt, akár 50-60% CtaP is kihozható belőle +40%DA,ami közel harcban nem hátrány,főleg ha magas a dexed..aztán ott van a DR vagy a DW lassításra, bénításra..a ToC aura hogy regenerálódj és a damage absorbs..és nem mellesleg a pet..amíg kóvályognak az ellenfelek, szépen leszeded őket nyíllal!:)
Véleményem szerint a harus, jobb a rangernél,de ízlés dolga, ki mit szeret!:)
Messziről nyíilazni, oszlatni a tömeget..ha meg körbevesznek, benyomod a DR-t akkor lebénulnak, és szépen le tudod őket szedni:))
a 100 rec sem kell, viszont a +4 skill nagyon nem hátrány:)))
Íjjásznál még érdekes megoldás a DoT( damage over time) sebzés..hisz akkor elég egyszer belelőni,és szépen a különböző típusú sebzések(poison, electrical burn,frost burn stb stb) elvégzik a hatást az áldásos Study prey hatása alatt!:)
a rangerrel mint említettem aza gond, hogy rengeteg skillpont kell hozzá, míg a harus sokkal kevesebbel is beéri:)
Amivel mostanában szemezek, ah végeztem az ÜberUnderLorddal a ksi templarommal, az a Bone Charmer(Spirit+hunter) jó petek, jó aurák érdekes páros lehet, még nem nagyon próbáltam:)
matolcsi: próbáld ki az oracle-t akkor mindezt 3szorosan is megteheted, miközben a játék 2 legjobb petje(állandó és időlimites) is a rendelkezésedre áll..varázslónak szerintem az Oracle a non plus ultra:))) nem beszélve a wisp Eye of the storm aurájáról,ami brutális elemental damage-t ad és elég gyakran bejön:))))