-
yc1980 #22342 Üdv mindenkinek :)
no eljutottam Krétára 0 death-el:))
nem kis csaták árán :DD
a 18 Gorgon(Medusa és társai) nem volt egyszerű..lapultam a jobb alsó sarokban, mint szar a fűben :DDD szerencsémre Eurydale(6-od magával) elvált a többitől, így colossus formban le tudtam csapni párat, aztán rohanás vissza, és nyíllal leszedtem a többit, így hogy már nem volt aki gyógyítson, relatíve könnyű volt a dolog,de rohangálni kellett tovább is, mert ha az összes többi a nyakamba szakad, akkor szinte azonnali halál! :) Felszerelkeztem előtte, 200 körül stun resist(skillek+itemek), 75%+ poison és 60%+ pierce resist, de hogy a 18-ból egy sem tudott SBC-t dobni, az azért már nevetséges..farmolni normálon nem fogom, de legenden mindenképp visszanézek hozzájuk többször is :)
Ami gyalázatos volt, az Alastor..rengeteg fagyvarázslót idéznek, így kénytelen voltam, teljesen amatőr taktikával, az ajtóból lenyilazni mindet! :))) üröm az örömben, hogy a ládából kipottyant 1 csizma, ami 30%-al csökkenti a sebzést a Beastmen-ektől..és hát ugye Minotaúr uraság ebbe a csoportba tartozik:)) Nem lesz egyszerű, már látom előre...25. szintű vagyok, így nem reménytelen, a labirintusban még farmolgatok, hátha a sok gorgonból kiesik mégis 1 SBC, tudnám értékelni azt a +1 skill-t! :)))
mindenesetre érdekes, hogy Alastornál is a legkisebb 18. szintű volt, a legnagyobb 24(ebből 3 is:S), ha Act 1 végét megúszom halál nékül, akkor utána pihi jön act 2 elején...iszonyat lassan haladok...23K lény ment már a levesbe..nem számoltam pontosan, de pl athén előtti csatatéren kb 1500 mobot kellett megölni és volt köztük vagy 8-10 hős is :S
Node ennyit az ÜberUnder ízelítőből:)) Veterán fanoknak kötelező darab!:)))
1 kicsit más.. a dárdás brigand tömegben kissé szenvedős..főleg xmax modtól fölfelé... ilyen nagy mennyiségű lény ellen egyértelműen kell a nyíl használat..átlyuaksztó nyílvesszők,repeszek és hasonlók, félelmetes darálást lehet végrehajtani vele..Bossokról nem is beszélve, amikor beállnak szép sorban!:) Szerencsére(?) a játék tele van ilyen bugokkal, hogy nagyobb felbontáson ki lehet használni az AI bénaságát!:)
Ui2 Aryon nem rossz a build, de pár megjegyzés ha elfogadod:)
- az anatomy jól hangzik,de legenden(s tűn úgy egyébként is) a bleeding damage nem sokat ér, hacsak nem erre specializálódsz..leginkább itemekkel,de brigandnál felejtős:)
- a disarm traps szintén felesleges skill, elveszi az értékes pontokat másról :S
- a flash powder mókás skill szeressük nagyon :)))
- herbal remedy...no ez ízlés dolga,én nem nagyon használom, vagy max 1 pont(a +4 skill elvégzi a többit:) )
- a felszabaduló pontokat inkább a take down-ra vagy Marksmanshipre tenném..én jobb szeretem ilyen szempontból a hibrid brigandot(dárda és nyíl) brutális főleg moddolt játékban!:)
Bossoknál benyomjuk a Study-t szépen, take downnal odarohanunk, majd mehet rá a Lethal strike,nem sok ellen marad állva utána ha kap az arcába 100K+ sebzést :))))
Egyébként nem rossz build, főleg ha megvan a +4 skill :))
100 reccel ez is mókás,csak győzd manaregennel!:)