Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs az immortal thron nak a verzioja 1.1 a rendes az 1.3.legalábbis ez az indok amiért nem telepíti
rakd fel a legújabb patchet
http://thq.vo.llnwd.net/o10/TQ/Patches/Patch_Standalone_101_to_130r2.exe
http://thq.vo.llnwd.net/o10/TQ/Patches/Patch_Standalone_101_to_130r2.exe
nem buherált mivel eredetiben vettem meg. nem is kértem hogy lássatok bele a gépembe😊 amúgy valamit a Visual c++ al kapcsolatban írt ki(meg még sok mást) és v1.1 et ír allul a sarokban, frissítést meg nem talál
Telepatikus, távolba látó képességgel nem sokan rendelkeznek, s közülük még kevesebben olvasnak sg fórumokat.
Netre kapcsolódást blokkolhatja tûzfal, szerverekre lépést patch hiánya, vagy a buherált, warezes játék.
Netre kapcsolódást blokkolhatja tûzfal, szerverekre lépést patch hiánya, vagy a buherált, warezes játék.
nem tudok netezni se vele mert kiír valami hibát amikor keresni próbálom a szervereket. valaki pls segítsen már!!!
Lenne egy kérdésem a ritual cuccokkal kapcsolatban. A less dmg bonusok azok minden sebzésre érvényesek? Gondolok arra pl. hogy a machae archerek is kevesebbet sebeznek, vagy azok ellen csak a piercing res/ctap ad védelmet, meg hogy az empusák elemental sebzése is csökken, vagy az ellen is csak az elemental res ér valamit? Azért érdekelne, mert lassan (igen lassan... még csak most vagyok epic Epirusban, de ha belehúzok akkor gyorsan haladok) közeledek epic Hades palotájához, és ha a a ritual cuccok ennyire imbák, akkor talán érdemes egy kis dps-t feláldozni.
Ja és hol lehet megtalálni a cesars amantinát a red eye szigeten?
ja és nem tudok felvenni sok fegyvert a földrõl. hiába nyomom azt altot nem is írja ki hogy ott van pedig látszik. ez valami bug vagy mi?
65-ös hódító és egy 40-es természet.
helosztok. nekem az a problémám hogy nem látok szervereket. ez miért van? mert már patcheltem de semmi változás.
Milyen karaktert eszkábáltál össze?
Neten nem könnyû magyaroknak egymásra találni, vannak a szervereken, de nehéz nemzetek között szelektálni.
Néhány német, orosz mellett zömmel amerikai szerverek vannak, a játékosok nemzetisége követhetetlen
Neten nem könnyû magyaroknak egymásra találni, vannak a szervereken, de nehéz nemzetek között szelektálni.
Néhány német, orosz mellett zömmel amerikai szerverek vannak, a játékosok nemzetisége követhetetlen
Sziasztok! Megvettem a játékot eredetibe, van valakinek kedve neten tolni?
Hogyan kell telepíteni az xmax modot?
Rohadtul nem értem pedig jó lenne.
Rohadtul nem értem pedig jó lenne.
ténleg, a másokid zsákot mikor kapom végre meg?
köszi, már épp akartam kérdezni, hogy vannak e epicben új bossok? mert a normalon elég gyenge a felhozatal.
A nagyra nõtt síma lényken kívül nemsok extra van.
A nagyra nõtt síma lényken kívül nemsok extra van.
Üdv Ned, és kalandozók 😊
a Lilith-ben ez 1 bug..sajnos semmi sem tökéletes😊
ki kell jelölni a kezdeti faluban lévõ portalt, a sátorban van elrejtve (base felirat jelenik meg ha rámész), majd töltsd be újra a játékot, és ott lesz 😊
utána irány ismét asteria, s ott megint kiválasztani a portál (a karavános ürgéhez van közel)
lesznek még ilyen apró zavaró dolgok,de ha majd epic-ra, vagy netán legendre merészkedsz, akkor mád minden a kisujjadban lesz !😊
megéri elkezdeni, mert vannak új bossok,amik meglehetõsen erõsek, ráadásul némely helyen párosával😊
ha netán könnyûnek érzed a játékot, akkor a difficulty changerrel tudsz nehezíteni, a játék során bármikor, vagy esetleg visszavenni !😊
a parchement-eket meg tessék gyûjteni, ha kiváncsi vagy a titkos pályára !😊
a Lilith-ben ez 1 bug..sajnos semmi sem tökéletes😊
ki kell jelölni a kezdeti faluban lévõ portalt, a sátorban van elrejtve (base felirat jelenik meg ha rámész), majd töltsd be újra a játékot, és ott lesz 😊
utána irány ismét asteria, s ott megint kiválasztani a portál (a karavános ürgéhez van közel)
lesznek még ilyen apró zavaró dolgok,de ha majd epic-ra, vagy netán legendre merészkedsz, akkor mád minden a kisujjadban lesz !😊
megéri elkezdeni, mert vannak új bossok,amik meglehetõsen erõsek, ráadásul némely helyen párosával😊
ha netán könnyûnek érzed a játékot, akkor a difficulty changerrel tudsz nehezíteni, a játék során bármikor, vagy esetleg visszavenni !😊
a parchement-eket meg tessék gyûjteni, ha kiváncsi vagy a titkos pályára !😊
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy haverommal szeretnénk együtt multizni, ezért kölcsönadtam neki az eredeti játékot. De ugye az azonos telepítõkód miatt nem enged neten együtt játszani. Megpróbáltuk a hamachi-val lanon csatlakozni, de úgy se sikerült. Tudna valaki segíteni ezen a problémán?
Az lenne a problémám, hogy haverommal szeretnénk együtt multizni, ezért kölcsönadtam neki az eredeti játékot. De ugye az azonos telepítõkód miatt nem enged neten együtt játszani. Megpróbáltuk a hamachi-val lanon csatlakozni, de úgy se sikerült. Tudna valaki segíteni ezen a problémán?
na kitakarítottam már elendar cityt is.
Viszont a fõküldetésben azt irja hogy menejk és beszéljek mordakkal a faluban további instuíciókért, de nincs abban a kurva faluban Mordak...
Viszont a fõküldetésben azt irja hogy menejk és beszéljek mordakkal a faluban további instuíciókért, de nincs abban a kurva faluban Mordak...
üdv,
Lilit,xmax,über,achilles,masteries és ezek kombinációja, nem mindegyik megy, mindegyikkel 😊
Lilit,xmax,über,achilles,masteries és ezek kombinációja, nem mindegyik megy, mindegyikkel 😊
ha végigviszem az alapjátékot már végre, akkor még mely nagymodokat érdemes kipróbálnom mielõtt törölném ? mert amúgy nagyon klassz kis cucc volt.
ja igen azt aküldetést kihagytam mert a temetõ kipucolás után lementem az aknába utánna meg kiléptem és nem volt kedvem megint temetõt tisztogatni. de most hogy táposabb vagyok sztem gyorsabb lesz 😊
üdv üdv😊
az elsõ zsákot, a temetõ portálja melletti szellemtõl kapod 😊
ki kell pucolni a temetõt, mindent lényt megölve, majd vissza a szellemhez, és ad 1 küldetést, hogy keresd meg a sírját,ezt úgy tudod megtenni, hogy átnézel (odamész) minden sírt!😊
az elsõ zsákot, a temetõ portálja melletti szellemtõl kapod 😊
ki kell pucolni a temetõt, mindent lényt megölve, majd vissza a szellemhez, és ad 1 küldetést, hogy keresd meg a sírját,ezt úgy tudod megtenni, hogy átnézel (odamész) minden sírt!😊
egyébként még nincsen tároló zsákom!
Létezhet hogy még nem jár, vagy megint én vagyok a béna? 😊
Létezhet hogy még nem jár, vagy megint én vagyok a béna? 😊
Na 2. alkalommal nem volt gond.
Most Asteria's beachnél járok.
Most Asteria's beachnél járok.
nekem semmi ilyen gondom nem volt vele :S
legfrissebb driver?
nem használtál Defiler-t?
másra nem nagyon tudok gondolni
legfrissebb driver?
nem használtál Defiler-t?
másra nem nagyon tudok gondolni
a level of the dead részen valamiért elszáll a játék...
vagyis kikapcsol a monitor és meghal
vagyis kikapcsol a monitor és meghal
üdv😊
jelentem semmit nem hagytál el 😊
a halász szobrocskáit a mocsárban és Asteriában találod meg!😊
1-1 furcsa kis ládában, szinte kiszúrja majd a szemed!😊
jelentem semmit nem hagytál el 😊
a halász szobrocskáit a mocsárban és Asteriában találod meg!😊
1-1 furcsa kis ládában, szinte kiszúrja majd a szemed!😊
Köszi. SZtem magamtol ránem jöttem volna, mert az alapjátékban minden dobozbol esik ki és nem kell ilyen "titkos" dolgokat találni 😊
Már a temetõ alatt levõ kamrákban járok és sztem egy csomó dolgot elhagytam. Pl a halász 2 szobrocskáját sem találtam
Már a temetõ alatt levõ kamrákban járok és sztem egy csomó dolgot elhagytam. Pl a halász 2 szobrocskáját sem találtam
Üdv,
Lilithben, 2 helyen fordulhat elõ, az egyik ilyen hely a fõvadkan területe elõtti szûkös átjáró mellett, farönknek van álcázva,azt kell ütni, ahol a kard ikon megjelenik!😊
a másik hely, ahol én megtaláltam, átellenben a pálya másik oldalán a fasor mellett!😊
ha van peted, és agresszívre állítod,akkor õ automatikusan megtalálja Neked, ha a közelében jársz!😊
Érdemes teljesíteni a küldetést, mert 1 elég jó kis köpenyt kapsz érte cserébe, ami +10 health regen-t ad!😊
mondanom sem kell, hogy ez az alapot növeli, erre jönnek még rá a bónuszok!😊 sajnos a páncélja elég gyengécske, de az elején jól jöhet!😊
Lilithben, 2 helyen fordulhat elõ, az egyik ilyen hely a fõvadkan területe elõtti szûkös átjáró mellett, farönknek van álcázva,azt kell ütni, ahol a kard ikon megjelenik!😊
a másik hely, ahol én megtaláltam, átellenben a pálya másik oldalán a fasor mellett!😊
ha van peted, és agresszívre állítod,akkor õ automatikusan megtalálja Neked, ha a közelében jársz!😊
Érdemes teljesíteni a küldetést, mert 1 elég jó kis köpenyt kapsz érte cserébe, ami +10 health regen-t ad!😊
mondanom sem kell, hogy ez az alapot növeli, erre jönnek még rá a bónuszok!😊 sajnos a páncélja elég gyengécske, de az elején jól jöhet!😊
lilithben én már az elején azt a rohadt teknõst sem találom
Egyértelmûen a Titan Quest a jobb. Sokkal hosszabb, változatosabb, grafika hihetetlen, szóval 10/10. A torchlight tényleg csak fun, olyan warcraft stílusú, de szerintem nagyon jó az is.
Ha minden jól megy, akkor a D3-at leszámítva, rengeteg jó minõségû hack 'n slash játék lesz !😊
és csak remélni tudom, hogy a Grim dawn fejlesztõi 1 jó játékot fognak csinálni, ami Blizzard méretû hype hiányában is szép sikereket fog elérni!
Még nem adtam fel a TQ2 reményét!😊)))
és csak remélni tudom, hogy a Grim dawn fejlesztõi 1 jó játékot fognak csinálni, ami Blizzard méretû hype hiányában is szép sikereket fog elérni!
Még nem adtam fel a TQ2 reményét!😊)))
😊
no akkor még 1 kis móka😊
http://www.youtube.com/watch?v=rl7VITx0k5Q
😊))
no akkor még 1 kis móka😊
http://www.youtube.com/watch?v=rl7VITx0k5Q
😊))
Nem a Torchlight fejlesztõi tehetnek arról, hogy a Diablo3 másfél évtizedig készülget.
A hasonlóságok ellenére sem szerencsés játékokat így versenyeztetni, a Torchlight készítõi nem egy csúcsjátékra törekedtek, inkább a nosztalgiát lovagolták meg, kaptunk egy élvezetes, de nem túl szép játékot (ebben semmi sértõ szándék nincs), a Titan Quest látványban, ötletességben messze a Torchligth elõtt van.
A hasonlóságok ellenére sem szerencsés játékokat így versenyeztetni, a Torchlight készítõi nem egy csúcsjátékra törekedtek, inkább a nosztalgiát lovagolták meg, kaptunk egy élvezetes, de nem túl szép játékot (ebben semmi sértõ szándék nincs), a Titan Quest látványban, ötletességben messze a Torchligth elõtt van.
Üdv,
a torchlight nem rossz kis game😊
de sajnálom, hogy megjelent, nagyon sok mindent fogunk látni a D3-ból, ami a Torchlightban is benne volt:S
az elsõ 30 szint tetszett, de utána meguntam:S
a torchlight nem rossz kis game😊
de sajnálom, hogy megjelent, nagyon sok mindent fogunk látni a D3-ból, ami a Torchlightban is benne volt:S
az elsõ 30 szint tetszett, de utána meguntam:S
Na igen. Szerintem még a Torchlight-ot próbáld ki, ha még nem tetted. Nagyon hangulatos, én pár napja végig is vittem.
Jelenleg pre-alpha állapotban van..szerintem 1 év a minimum!:SS
mindenesetre jól el leszünk látva😊
Diablo3, Dungeon Siege 3,Grim Dawn!😊
és még amikrõl nem tudunk😊))
tegnap próbálgattam ezt a DeathSpank-ot, egész jópofa!😊
mindenesetre jól el leszünk látva😊
Diablo3, Dungeon Siege 3,Grim Dawn!😊
és még amikrõl nem tudunk😊))
tegnap próbálgattam ezt a DeathSpank-ot, egész jópofa!😊
Hali. Ez tényleg jól néz ki. Mikorra várható?
Üdv üdv😊)
akkor a D3 mellett 1 másik kellemes hír! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=l_uWDK2rnJA
a Grim Dawn a TQ alkotóinak új projektje!😊
Hát a D3-mal összevetve grafikailag zongorázni lehet a különbséget!😊
Remélem minden jót megtartanak a TQ-ból és akkor a D3 elbújhat mögötte!😊))
Nem semmi grafikája lesz a játéknak!😊
akkor a D3 mellett 1 másik kellemes hír! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=l_uWDK2rnJA
a Grim Dawn a TQ alkotóinak új projektje!😊
Hát a D3-mal összevetve grafikailag zongorázni lehet a különbséget!😊
Remélem minden jót megtartanak a TQ-ból és akkor a D3 elbújhat mögötte!😊))
Nem semmi grafikája lesz a játéknak!😊
2 évet? Azt hittem jövõ év elején jön. Minek húzzák addig el?😄
Nem ide tartozik csak rokon mûfaj, múlt héten BlizzConon bemutatták a Dio3 5.classát. Itteni hunterhez hasonló távolsági harcos kari lesz. Demon hunter cinematic:
Gameplay:
És már csak 2 évet kell rá várni.😊
Gameplay:
És már csak 2 évet kell rá várni.😊
Próbáljatok meg drivereket frissíteni, hátha segít. Én Win7-en játszok, de soha semmi bajom nem volt vele. Kék halál nekem ha volt, akkor általában valami hardver okozta, mint pl videokártya, hangkártya, de még webcam is (bár ezek nem játék közben jelentkeztek, és még XP-t használtam akkor). Fanpatch-et meg úgy tudom nem érdemes felrakni, ha multizni akar az ember, mert nem mûködik a multi a patch-csel, de lehet, hogy azt már kijavították.
Nekem is van kérdésem a gurukhoz:
Olvasgatom, hogy SP-be úgy érdemes menni, ha az embernek van "ritualist gear". Ez pontosan mit takar? A "x% less dmg from undead" cuccokat? Na és milyen darabokat lehet találni? 😊 Nemsokára eljutok epic act 4-be, és van Overlordom (kb. második normál Hades killnél kiesett 😄), de az epic Toxeustól már félek.
Nekem is van kérdésem a gurukhoz:
Olvasgatom, hogy SP-be úgy érdemes menni, ha az embernek van "ritualist gear". Ez pontosan mit takar? A "x% less dmg from undead" cuccokat? Na és milyen darabokat lehet találni? 😊 Nemsokára eljutok epic act 4-be, és van Overlordom (kb. második normál Hades killnél kiesett 😄), de az epic Toxeustól már félek.
Op rendszer?
Win7-nél meg kell próbálni rendszergazdaként, XP kompatibilis módban futtatni a játékot.
Más:
Nincs esetleg valami mód arra, hgoy magyar játékodokra rákeressünk neten?
Az angol még társalgási szinten sem megy, hiába vannak viszonylag sokan a szervereken, eléggé idegenkedek belépni, egyedül játszani meg offline is lehet.
Win7-nél meg kell próbálni rendszergazdaként, XP kompatibilis módban futtatni a játékot.
Más:
Nincs esetleg valami mód arra, hgoy magyar játékodokra rákeressünk neten?
Az angol még társalgási szinten sem megy, hiába vannak viszonylag sokan a szervereken, eléggé idegenkedek belépni, egyedül játszani meg offline is lehet.
Üdv Mindenkinek!
Én is pont tegnap vettem meg a Titan Questet... kétszer is, hogy tudjunk együtt játszani neten. A probléma az, hogy neki crashel a game...
Íme a gond:
A pálya betöltése után az XP-s kék halállal újraindul a gépe.
Természetesen a google a jó barátom volt, de úgy tûnik, nincs segítség.
Mások azt javasolták, a hardweres hangerõsítést (vagy mit) vegyük minimumra. Megtörtént, semmi eredmény (hacsak az nem számít annak, hogy hamarabb kidobja a játék).
A jelenlegi verziónál egy újabb van csak, a fanmade, de annak a leírását átnézve nem találtak orvosságot erre.
Remélem a kedves magyar kollégáknak lesz egy-két hasznos tippje, mert úgy hallom, ezt a multis élményt kár kihagyni.
Minden segítséget elõre is köszönök!
Én is pont tegnap vettem meg a Titan Questet... kétszer is, hogy tudjunk együtt játszani neten. A probléma az, hogy neki crashel a game...
Íme a gond:
A pálya betöltése után az XP-s kék halállal újraindul a gépe.
Természetesen a google a jó barátom volt, de úgy tûnik, nincs segítség.
Mások azt javasolták, a hardweres hangerõsítést (vagy mit) vegyük minimumra. Megtörtént, semmi eredmény (hacsak az nem számít annak, hogy hamarabb kidobja a játék).
A jelenlegi verziónál egy újabb van csak, a fanmade, de annak a leírását átnézve nem találtak orvosságot erre.
Remélem a kedves magyar kollégáknak lesz egy-két hasznos tippje, mert úgy hallom, ezt a multis élményt kár kihagyni.
Minden segítséget elõre is köszönök!
steames verzióval vajon mûködik a magyarítás? valaki aki steamen keresztül vette megnézné?
köszi elõre is 😊
köszi elõre is 😊