• yc1980
    üdv 2 :)

nos a kis tempalrommal egész jól haladok, tegnap este végeztem 6 Arachne-vel, eddig sikerül tartani a 0 death-et,bár a küklopszoknál rohangálás volt rendesen ,de egyesével szégyen szemre jjal megpuhítottam őket,és batterral sikerült lenyomni! :) nem rossz cucc ez a batter nem is gondoltam volna... calculated strike van a bal gombon a batter a jobbon! :)
    így majdnem mindig mire a calculated feltöltődik, a batterral tudok lecsapni, szépeket sebez !:) a DA már 400 felett van, lesz ez még sokkal jobb is, szerencsére a pierce resisthez találtam jó cuccokat, így az már 70% felett van, közelharcban nem nagyon tudnak megsebezni...a mobok sétagaloppnak számítanak, mivel ugye az übernek köszönhetően sokkal több jön, ergo magasabb szintű leszek 1-1 pálya kezdetén, ahol magasabb szintű ellenfelek jönnek!:) a gond a bossokkal van néha..főleg azokkal lesz, ahol kevés a hely, lásd pl minotaur lord, charon vagy majd a 18 párkát :SSS
    viszont nagyon lassan haladok...Ambrossosnál járok, 18. szinten, s már 10K ellenfelet megöltem...kiváncsi vagyok mennyi lesz legend végére,de ahogy elnézem bőven 200-300K felett:))))
    érezhetően hiányzik a phantom strike és a pulverize,de az underlord mod miatt ezeket relatíve később kapom meg, apulverize-hez fel kell nyomni 40-re a defense fát:S
    próbálok játszogatni majd a damage reflected-del, bőven 100% fölé lehet majd tolni (pláne +4 skillel) távolsági támadások ellen nagyon jó,főleg magas HP regennel, mire odaérnék 1 íjjászhoz, holtan esik össze, pedig 1-et nem ütöttem bele...ha a számításim helyesek, akkor főleg act 4-ben lenne használható ez, ahol rengeteg,durva íjász lesz majd! :))))
    Ha valakit érdekel ez az ÜberUnderlord és szereti a kihívásokat, akkor össze lehetne verbuválni egy 2-3 fős csapatot !:)
    Mókás lehet Colossus formban (+80% HP) egy Nature-os csapattaggal, a Heart of Oak aurával (+65%HP) :)) nem beszélve a +4 skillekről:))
    Már váron, mikor tudom majd nyomni az instant PS-eket Colossus formban ,és PS után kapnak az arcukba egy DR-t is csak hogy érezzék (nem beszélve a DR passzívjáról,ami szép kis petrify-t ad)! :))
    Nézegettem ezt a Shield Charge-ot is, de nem túl meggyőző, valakinek van tapasztalata, használta már?