-
És ezek a modok legálisak? Xmax, über? Nem ismerem egyiket se, anno rengeteget diablo 2-ztünk, szóval a játékkal kapcsolatosan, mivel nemrég kezdtük, annyi tapasztalatom van, amennyit abból szereztem, azért lassan egy hónapja játszunk intenzíven a tq-t, van már benne 100 órám : D És jópár masteryvel, leírások alapján, fórumokon, megismerkedtem, és személyesen is tapasztaltam már 1-2-t, amiket már írtam.
Tegnap csináltam egy új public játékot, bejött egy gyerek 13-as karakterével egy ilyen Revenant cuccban.. hát csak néztem, hogy mi.
Aztán, hogy most csalással szerez valaki valamit, szerintem azonnal hazaveri a játékélményt. Pontosan ez a léynege, hogy cuccokat szerezz, fejlődj, és ne egyből a terminátor jelmezben kezd a játékot, mert úgy aztán semmi kihívás, semmi küzdelem, értelmét veszti a játék. Viszont ha már elértél egy bizonyos szintet, viszonylag magasat, akkor egy ilyen moddal valóban nem lehet rossz kicsit nehezíteni, és megadni az esélyt, hgoy szerezz jó cuccokat, és esetleg új kariknak odaadd, amikkel mondjuk nincs kedved szívni a Helosban a ló megmentésnél. : D
Egy templart szerintem megnézek majd, és egy Wardent is, nem tudom, utóbbiról mik a vélemények, nekem szimpatikus, és amúgy is nagyon bejön a lándzsa pajzs kombó.
Amúgy a Kolosszus forma leírás meg videók alapján nagyon bejön, de valaki már írt olyat is, hogy kb az az egyetlen értelmes skill a defense masteryből.. én mondjuk azért nem így látom, van ott pár hasznos passzív is, amik cuccokkal megspékelve, háát.. csak kellenének azok a bizonyos cuccok :D
Amúgy templar esetében str/dex/health, melyikre kell adni kiosztható pontok közül?
Mert ugye masteryből is jön azért nem kevés.. Gondoltam, lehetne pakoni str-re is jócskán.. healthet azt eddig sose tartottam fontosnak, mert sok jön cuccból meg masteryből..
Más: Haruspex, Brigand esetében ezt az atomdodge dolgot hogyan érheted el? Gondolom ugyanúgy, mint a 100% rechargot... Videókon láttam menő haruspexet, ahogy hozzá se tudnak nagyon bökni.. Gondolom majd templar is valami hasonló lesz.. azért nem ártana, ha nem csak kolosszusban tudna ártani : D
Templarnál neked hogy föstett a skillfa?