Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar verzióvan az Ice&Blood nem kompatibilis, EE szervereken (magyarok+lengyelek) ha egyszerre 3 játékos van fönt, az már tömeg.
Kár érte, anno sokat játszottam a Sacered2-vel zárt neten, de üres szerveren ténferegni nagyon lehangoló.
Köszi még egyszer.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Amúgy nem tudtok ajánlani ehez hasonló game-et. Diablo-n kívül.
Egyébként petekre soha nem rakok pontot,mindig úgy idézem meg,hogy leveszek máshonnan annyi pontot amennyi kell megidézem és utána visszarakom a pontokat!Így mindig max értékû petekkel mászkálhatok és nem "fognak" le egyetlen stat pontot sem!Hátránya,hogyha meghalok vagy kilépek a játékból akkor újra kell csinálni mindent!De nekem ennyit megér!Epicen meg már van annyi arany ha gyûjtök mindent,hogy ezt tudjam "finanszírozni"!Lich kingre is több mint 60 pont kellene ha "normálisan" rakosgatnám rá!Életbe nem tudnám kimaxolni!
kellene nekem egy kis segítség. tudna vki adni nekem egy linket ahonnan le tudom szedni az occult modot de ne a hiv oldalit mert az nem jó. elõre is thx
Eddig ezt fejlesztettem!
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4&sa=0&m1=16-3-0-12-5-0-1-0-0-0-1-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
Spiritnél van a Lich King !
Nálam Lich King + War Horn és már lehet is irtani a Doom Horn még fejlesztés alatt !
És persze késöbb ott lesz majd az Outsiders a Spiritnél és a Ancestral Warriorok a warfare-nél !
A vége felé már egész díszkíséreted lesz, persze hogyha rágyursz az idézett lényekre! Nálam 3 farkas 1 nimfa 1 lich king és ugye néha a nagy démon 😊
earth+spirit
storm+earth
Az elsõ 2 a legjobb folyamatos haladásra, az utóbbi nagyobb dmg-t tud kihozni (squall + eruption). És végül tekinthetjük varázslónak a spellbreakert is.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=32-8-6-1-0-1-1-0-6-1-0-0-12-0-1-1-8-0-8-0-0-0&m2=32-0-0-6-0-12-1-0-2-0-0-8-0-1-8-10-1-0-6-0-6-0-0
Pl a kék lila cuccoknál van amiket iszonyat sokszor dob valamit meg szinte egyáltalán nem. Legtöbbszõr mindig találok egy lilát amit a következõ 5 sem tud überelni.
Mivel az alapjáték pályáit már nagyon unom ezért elhatároztam, hogy több karaktert nem indítok. AZ utolsóval pedig a defilerrel felszoroztam a dobási rátát 500ra, hogy mindenem meglegyen.
Az a tapasztalatom, hogy valóban vannak bizonyos cuccok amik mindenhol eshetnek és nagyon sûrûn pl griefmaker És vannak amik így 500x-osan is csak ritkán lehet fellelni. Sõt veztek egy füzetet amiben feljegyzem az összes cuccot, hogy a szetteket is jobban nyilván tudjam tartani. És van így is egy csomó hiányos szettem még a normál pályákrol.
Jobb lenne, hogy amit egyszer már megtaláltál azt mégegyszer nedobhassa.
A másik, hogy sztem nagyon elkényeztették a dream ágat. Jóval több cuccot lehet találni, hozzá mint a többi ághoz.
Olvastam, hogy a Blood of Ares divine artifact is epicen esik, és majd azt muszáj lesz megszereznem (na meg persze a többi hozzá szükségest), ahogy néztem.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az én summonerem még törpe, így nem mernék tuti tánacsádó lenni, nekem is gondjaim vannak vele, ha sok ellenfél zúdul ránk, s a summonokat leverik (többek között azért, mert nekem is csak a talált cuccok vannak), a hozzászólásom csak a türelemre vonatkozóan írtam.
mikusmate:igen,ha a fire resist-et felnyomod 80%ra akkor nem lesz gondod Talossal!Még akkor is told fel maxra ha esetleg a dps-es kisebb lesz!
pisztácia:milyen értékekkel rendelkezik a brigandod?Írd le!
Btw... tekintve, hogy nemsokára elérek Knossos Palace-ba, olvasgattam a sok rémhírt Talosról. Melyik resisteket toljam fel, hogy egyáltalán legyen esélyem? 😊 Stun és Fire?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
én epicen csak annyit farmolok, ami a relicekhez .s chrmokhoz szükséges, no meg xp cuccok legenden lesznek igazán jók😊
az epic gear a túléléshez kell igazából, no meg a játék élvezete, hogy esik valami jó!😊 bár van 1-2 jó epic recept, amik miatt érdemes lehet😊
Ami nekem van még csak 35-ös, s bizony mostanság szenvedek vele én is, jónéhányszor behalt.
Typhon nem volt gond, igaz a summonokat pillanatok alatt lenullázta, de körbe-körbe futkosva elõle megsütöttem a vulkánnal.
Gondom olyankor van, akikor gyors ellenfelek csoportosan szakadnak a nyakamba.
Sárkányfajzatok, tigrisemberek, életszívók ellen gyengék (még) a summonok, s ha azokat leverik kisebb sereg zúdul a mágus nyakába.
Szeretnék egy Earth+Nature varázslós karit csinálni!Sok helyen olvastam,hogy elég durva tud lenni,de én hadilábon állok a varázslókkal!Valaki tudna segíteni benne hogyan merre fejlesszem?Normál játékkal akarom végigjátszani,csak azokkal a tárgyakkal amit a karival találok!Level 60ig ha valaki mutatna skilltáblát pár magyarázattal azt megköszönném!Lehetõleg olyan aki végig is játszotta ilyen karival!
azért a terniont én nem írnám le annyira😊
1 megfelelõ oracle-el simán ki lehet hozni belõle 3*15K DPS-t😊
Squall társaságában ez legenden igen hatásos tömegoszlató fegyver😊
és még 100 rec sem kell hozzá😊
bár tény 1.20-al sokat gyengült,de még mindig az egyik kedvencem!😊
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC