• Terensz
    Lehet, hogy elfogult vagyok. Pár karaktert elvittem 60 körüli szintre: egy conquerort (69), haruspexet (68 úgy emlékszem), van egy kb. 58-as paladinom, slayer (talán 62), van egy 45 körüli avengerem, meg van 1-2 level 35 körüli is, egy corsair, egy sage. Meg van egy 50 körüli templarom. Igen, a templar tetszett a legjobban :-)

Csalás nélkül fejlesztettem őket, rengeteg farmolással.
    Olyan cuccokat, amik %CtAP-ot (chance to avoid projectiles) adnak, könnyű találni, de csak testpáncélból. Úgy működik ez, hogy vannak nevesített zöld cuccok, amik sokkal ritkábbak, mint az általános verziójuk, de jobbak is. Pl. ilyen az Anaplekte's Skullcap. Ha ilyen esik (ezt konkrétan heteken át farmoltam sikertelenül), akkor van kb. 2% esélyed, hogy ún. suffixes vagy affixes lesz a cucc :-) Azaz: kap még egy jelzőt, pl. of the guile, of the gods, stb. Ezek adhatnak %str-t és HP-t, %CtAP-ot, + védelmet beastek ellen, +skillpontokat, meg még egy kismillió dolgot. Már fél éve nem játszom, így nem emlékszem pontosan a suffixek/affixek neveire. Neked olyan zöld cuccok kellenek, amik vagy sokhavi farm után esnek, vagy drop mod-dal játszol. Előbbi sok-sok és annál is több farm, utóbbi meg: nem élvezet, amúgy a legtöbben így farmolnak. Főleg, mikor olyat látsz, hogy Anaplekte's skullcap +CtAP, +%str, +%HP, +% damage, + %DA/OA. Vagy: Batrachos Greaves + movement speed, + %damage, vagy revenatp plate 5 suffix-szel :-) Ezek annyira kis eséllyel pottyannak, hogy a lottó 5-ös egy kimondottan esélyes dolog ezekhez képest. Nos, ezt csak drop moddal lehet megcsinálni.

Ha kedvet érzel némi farmoláshoz, kb ezeket a cuccokat szokták keresni, nem véletlen. Pár dolog kimaradt, szerintem, de majdnem teljes a felsorolás.