• böröczk
    Az a helyzet, hogy nekem nem jön be a nature, tegnap kipróbáltam, az oakon kívül (jó, talán a plague) sok hasznos tulajdonságát nem látom, illetve rájöttem, hogy az idézett lényeket se kedvelem, bármelyik karakterről legyen szó. Szóval lehet, megnézem majd ezt a templart, bár olvastam még hátrébb, hogy kissé elfogult vagy a témában : D de rossz csak nem lehet. Csakhogy neki is kell a 100as ricsárdzs, és persze cuccok..
    Spellbreakert oké, hogy mindenki isteníti, de nem az én világom, így szerintem indítani sem fogok.. A brigand, haruspex, azok nekem valók, szeretek is velük játszani, brigand eleinte nehezen ment, de aztán kárpótolt az eleje, főleg csapatban, amikor egy főmuffot kellett legyakni, vagy kisegíteni valakit lethallal : )
    Haruspexszel most vittük végig normalon, átléptünk a kiegészítőbe, de szegénynek félelmetesen gyengék a resistjei..
    És azt sem tudom, hogy az iylen atomdodge-t hogy lehet nála elérni, mert nem jönne rosszul, amikor elnyomok egy study prey-t és mindenki rámront : D Nem szeretek fogócskát játszani, hogy a társaimra maradjon a csúnyák legyakásra..
    Köszi mindenkinek a segítséget, én azt hiszem, a nature-t egyelőre hanyagolom.. Majd a társam rangere felnyomja az oakot, plague, farkasok, és csókolom, én inkább nem erőltetem, sem a dualwieldet, mert úgy gondolom magasabb fokozaton, már annyira nem fog vele menőzni kevesebb védelem híján... inkább ténynleg egy jó kis templar, vagy warden, annak még utánanézek.
    Na meg persze fel kéne pumpolni a haruspexem, brigandomat (mindkettő dárdás amúgy)