Van két dárdás karim, egyik brigand, másik haruspex, mindkettő egy 3-5 fős csapat tagja, mikor hányan jövünk össze.
Viszont a pajzs+kard kombó nekem biztonságosabbnak tűnik a dual wield-nél, ezért játszanék mondjuk conquerorral, de az nekem "unalmas", kipróbálnám a nature-t, mert plague, oak, valamelyik idézett lény (tényleg, melyik? farkas? nimfa?)... huntingnál megintcsak kicsit "unalmas"nak érzem, hogy háttérből lövögetem a nyilakat, míg az idézettek minden legyaknak.
Szóval azért lennék kíváncsi, hogy champion mit alakít, és hogy feltétlenül kell-e neki a dual wield.. vagy mehet pajzzsal is.
Templart én is nézegettem.. Gondolom nála is dexre kell főként gyúrni, de mivel nem vagyok biztos a megfelelő arányban, félek belekezdeni.. azonkívül dream már ott figyel a haruspexemnél.. hunting úgyszint, brigandomnál megintcsak ott a hunting, ezért gondoltam egy championra... csak annyira nem szimpatikus nekem ez a dual dolog, nekem kell a pajzs : D igazából a védelem miatt lehet, mégis jobb lenne a templar, csakhát arra a nature-re annyira kíváncsi lennék..