23078
  • böröczk
    És egy pajzsos champion? : D
  • böröczk
    Azt még le tudnád nekem írni, hogy attribútum pontoknál guardian és champion esetében mikre érdemes odafigyelni? hp-ra pl kell-e adni, vagy elég annyi, ami a masteryből, tárgyakból jön, ilyesmikre gondolok.. és természetesen a strenght/dexterity arány mindkét klassz esetében.

kinéztem két buildet mindenesetre, kisebb alakításokkal ezek tetszenek:

Champion pl itt én a war windet nem igazán érzem fontosnak, de javítsatok ki..

Guardian

csak mondjuk minek az a pár elszórt 1-1 pont, meg inkább farkasokra mennék, mint nimfa..

még mindig nem tudok a kettő között dönteni, de már annyi új karakterem van, hogy segííítség : D
  • böröczk
    Hm, köszi a gyors válaszokat.
    Először is a csapatban, függetlenül ki mikor játszik, van már: spirit+nature(natureből csak a healt és a plague-t használja), storm+dream, warfare+defense, én briganddal, és néha beszáll egy battlemage is, valamint egy conjurer van úton felénk, csak még alacsony szintű, és egyedül húzza.
    Van olyan karakter, amivel hárman játszunk, ott dárdás haruspexszel vagyok egy assassin meg egy conjurer mellett.
    Csináltam egy warfare+defense-t csak úgy, de kicsit "unalmas", és a csapatunkban már van egy ilyen.
    Defense+dream tetszik, de akkor lenne "értelme" inkább, ha egyedül játszanék.

Ezért most nagy dilemma van a guardian és champion között, amibe még jobban beledöntöttetek a válaszokkal : D
  • Fantusz
    Csapatban soha nem játszottam (nem volt rá alkalmam, angol nyelvtudás híján nem kerestem a tömeget, magyarokat meg nem találtam), de gondolom a csapatjáték összetett dolog, hogy melyik karakter igazán hasznos, az a többi tag képességeitől is függ.
    Nature pl. képes gyógyítani a csapattagokat, ami nagyon hasznos lehet, de a summonjait fel kell erősíteni, hogy strapabírók legyenek, harci képességet meg másik csoportból kell tanulni hozzá, ha nem elégszel meg az idéző-támogató feladatkörrel.

Élharcosként a defense-warfare párosítás klasszikusnak mondható, képes támogatni is (hadizászló), de ha már van ilyen tag a csapatban talán uncsi.

Defense+dream párosításon is el lehet gondolkozni, támadó képességnek a pszichotikus érintés, fantomcsapás, véderőnek meg ott vannak pajzshasználat passzív és aktív képességei, a túléléshez pedig a kolosszus forma
  • Terensz
    A guardian csapatban jó igazán. Jó tank, és megduplázza az egész csapat HP-ját. Meg egész jó buffokat ad mindenkinek, pl. immunis lesz a cc-re mindenki :-)

Nos, nyilván a summonokkal együtt olyan erős, mint egy summon nélküli erős kaszt. Ha egyedül akarsz erős lenni, ne válaszd a nature-t!
  • böröczk
    guardian jó csapatban? és azt se szeretném, hogy az idézéseim harcoljanak helyettem.. szóval legyen ütőképes és túlélő is, hasznos legyek a társak számára... lehet mégis dualos champion lesz a battle standard miatt
  • Terensz
    Ha nem akarsz dualwieldezni, és nature-t akarsz, akkor legyél guardian.

A templarnak azért raktam sokat a dexterity-re, mert a legjobb tank szerintem a játékban, és ugye a DA (meg az OA is, de ha csapatban toljátok, az neked nem is annyira fontos) a dex-ből jön. Plusz a dream-ből meg a defense-ből is kapsz egy csomó DA-t. Regent kb. 1200 hp/sec-et tudsz magadnak kirakni, de az rengeteg farmolás. Nekem még közel sem volt meg a cuccom az enyémmel, de 600/sec körül volt azt hiszem.

Én ilyesmit raknék ki. Remélem, nem hagytam ki semmi fontosat :-)
  • böröczk
    Amúgy a dárda szerintem se hülyeség templarnak.. elvégre egy csupasz dreamnek is én rögtön dárdát adnék a kezébe.. defensenek a "fegyvere" meg ugye a pajzs..
    Templarnál hogy osztanád az attribútum pontokat?
    És Champnál elég az a dexterity ami warfareből meg natureből jön? Többi mehetne strenghtre..

ez a champion tetszik, csakhát az a dual wield...

• böröczk
    Van két dárdás karim, egyik brigand, másik haruspex, mindkettő egy 3-5 fős csapat tagja, mikor hányan jövünk össze.
    Viszont a pajzs+kard kombó nekem biztonságosabbnak tűnik a dual wield-nél, ezért játszanék mondjuk conquerorral, de az nekem "unalmas", kipróbálnám a nature-t, mert plague, oak, valamelyik idézett lény (tényleg, melyik? farkas? nimfa?)... huntingnál megintcsak kicsit "unalmas"nak érzem, hogy háttérből lövögetem a nyilakat, míg az idézettek minden legyaknak.
    Szóval azért lennék kíváncsi, hogy champion mit alakít, és hogy feltétlenül kell-e neki a dual wield.. vagy mehet pajzzsal is.

Templart én is nézegettem.. Gondolom nála is dexre kell főként gyúrni, de mivel nem vagyok biztos a megfelelő arányban, félek belekezdeni.. azonkívül dream már ott figyel a haruspexemnél.. hunting úgyszint, brigandomnál megintcsak ott a hunting, ezért gondoltam egy championra... csak annyira nem szimpatikus nekem ez a dual dolog, nekem kell a pajzs : D igazából a védelem miatt lehet, mégis jobb lenne a templar, csakhát arra a nature-re annyira kíváncsi lennék..
  • Terensz
    Üdv!

Egyszer játszottam együtt egy -100 rec-es championnal, szerintem próbáld ki :-)

Ha jó rangert akarsz, igen. Ha melee vagy, másból sem áll a játék, minthogy véded a nymph-edet, mivel kb. csak őt támadják. Ranged-ként meg úgyis lelősz mindenkit egy pillanat alatt :-) Amúgy elég gyenge szerintem a ranger bossok ellen.

Ha dárdázni akarsz, akkor (tudom, ezzel vitázni fogtok, régi játékosok) templar :-)
  • böröczk
    Championból dual wieldert érdemes csak csinálni?
    Valamint Rangernél kizárólag íjász, dárda felejtős?

Ráadás: Champion vagy Ranger ütősebb, csapatban, esetleg majd magasabb fokozatokon is.. ?

Igazából itt az íjász/dárda képességeket kéne összevetni a dual képességgel, valamint study-t a warfare zászlócskájával... nem tudom..
  • wesker24
    Hát én éppen hogy csak lvl 40 lettem nem sokon mulott de az immortal throne főboss legyözése után elértem a lvl40-et !
  • Terensz
    Búék mindenkinek :-)

:-D
  • Daell Drow
    Normalon a vegen van esely hogy lvl 40-es szinten fejezzem be?
  • wesker24
    Na sikerült végigvinnem a játékot 100 óra alatt !

Ebben benne van az alapjáték és a kieg végigjátszása az összes side Quest-el együtt !

És most elérhetövé vált az Epic nehézségi szint !

Amugy az elég durva volt hogy az Immortal Throne föbossa lvl 53 volt !

• Daell Drow
    Az egyik mellek kuldetes az hogy keresni kell egy leket aki bevalaja a holtak at vitelet a folyon, es majd neki kel az evezolapat. ott a kornyeken a bal also sarok fele indulj el es ott lesz bezarva egy bortonben.
  • böröczk
    Haruspexnél, Harbingernél gondolom, ugyanez kb.. főleg erőre a pontokat..
  • böröczk
    na ez volt a fő kérdésem, köszi
  • wesker24
    Jah az igaz hogy az Immortal Throne-t tényleg jól megcsinálták !

De lenne egy kérdésem Charon evezőjével mit kell csinálni ???

Mert legyöztem Charon-t az evezőjét felvettem de fogalmam sincs kinek kéne leadni vagy mit kell csinálni vele ! Mert ahol Cahorn csónakja van ott kéne elvileg leadni de ott nálam szürke a felkiáltójel !

Amugy nálam eddig sohasem laggolt be de amint elérkezek az itélet tornyához valami iszonyat módon elkezd laggolni próbálok menni beakad utána már legalább 20-30 méterrel odébb van !
  • vidu01
    Csak érdekességként 100reces brigand, instant Lethal Strike:
  • vidu01
    Ez elég foscsi, brigandból többet is ki lehet hozni.:) Attrib pontokat strenghtre kell rakni (mindet), dexre csak annyit hogy fel tudja venni a legjobb speart.
    Mondjuk ezt:
  • Daell Drow
    En is most tolom a TQ, es megyek nemsokara oda amit mondasz de nem talalkoztam buggal. Bar neha belaggolt, de semmi kulonos.
    Am en a tort verziot evek ota tologatom de a Immortal Throne fejeztet most viszem elosszor (persze most mar megvettem). Es meg kell mondjam baromi jol meg csinaltak. Most minden beszedet meghalgatok stb. A sztűx folyonal is eltunt a revesz stb, a holtak panaszkodnak. Egyszeruen felvan fordulva az alvilag, tetszik ez a hangulat. Es fogalmam sincs ki van a vegen, nezhetnek videot a neten rola de nem lovom le magamnak a poent.
    Harcimagus vagyok, es sok pontot nem koltottem az onslaughtra. Ellenben a maglako szinte kivan maxolva, igy sokat segit hogy öt tamadjak eloszor. Holnap este be is fejezem remelem, kivancsi vagyok most mar a vegere.
    udv.
  • wesker24
    Na jól van nekem ennyi volt a játék !

Eddig jó volt szép volt elég volt !

És ugy látszik hogy nálam csak az Itélet tornya bugos mert el teleportálok máshova akkor teljesen tökéletesen megy a játék ha vissza teleportálok akkor szanaszét akadja magát !

Eljutottam a TQ Immortal Throne Itélet tornyáig ahol a három birát kellett volna felkeresni de az Itélet tornya pálya egyszerűen játszhatatlan !

Ahogy elnéztem már csak 2 helyszin lett volna hátra ! Kár érte !

Az egyik Elizium gondolom a másik meg talán Hádész erödje vagy birodalma !

Na mindegy inkább folytatom a kisebbik karakterrel a játékot !
    Azzal még ugyis csak a 3 fejezet elején vagyok a Babiloni Függökertekben !

Ez egy Oracle amelyik az alvilágban volt az meg egy Spellbreaker !
  • böröczk
    ennek a statjait néztem meg...
  • wesker24
    Nem tudja valaki miért akadja szanaszét magát a játék ??

Eljutottam az Itélet tornyáig eddig simán ment az egész !

De az Itélet tornyától kezdve teljesen játszhatatlan az egész !

Mert ugy széjjel akadja magát hogy lehetetlenség játszani vele !

Ez valami durva bug vagy mi ?

Mert vissza vettem a grafikát a felbontást mindet ugyanugy szanaszét akadja magát !

Nincs valami megoldás rá mert ez igy játszhatatlan !
  • ntex
    gondolom a pontelosztásoknál lényeges hogy dex legyen több, a strengthet meg fel lehet gyúrni itemekből / charmokból (bár sztem fordítva is ugyanúgy meg lehet csinálni)
  • böröczk
    csomó brigand buildnél olyan strenght-dexterity arányokat látok ,mint pl 1800-800 strenght javára..
    lentebb meg írtátok, hogy több legyen a dexterity... akkor most hogy is van ez?
    ugyanezt láttam haruspexnél, csak ott még több jutott a strenght-re...

?
  • Szaruman
    Onslaught, egyértelmű.
  • Daell Drow
    Assassin (Rogue + Warfare) karit nyomatok most tegnap este ota, de mind ketto mestersegnel van olyan amit hoza lehet adni a bal egergombhoz.
    Namarmost ilyenkor melyiket erdemes?
    Nem tudom hogy hulyeseg de probaltam azt hogy egyiketa bal a masiakat a jobb egergombhoz rendeltem. De igy meg ossze visszakatingatok osszekavarodok. :)
    Am jo kis game, diablo 3-ig elleszek vele. :)
  • böröczk
    Nekem fontos, hogy csapatban is jó legyen. Van két varázsló, egyik idézős-gyógyítós, másik pedig elementálos támadós, van egy harcos, és most én a briganddal. Gondolom, ha csapatostul jönnek, akkor a varázsló viharja már kapásból lelassítja őket, vagy briganddal ráküldöm azt az összezavaró hókuszpókot (nem tudom, mi a neve, de nézegettem, és egy pont elég is rá).
    Szóval maradok fő karakterrel brigandnál, szerintem illik a csapatba.
    Amúgy ketten is játszunk külön, ott egy haruspexszel játszom (dárdás-pajzsos, mint a brigand), főleg dex, cuccok miatt erő, plusz amennyi erőt a cuccok szolgáltatnak bónuszként, de amúgy ez a helyzet brigandnál is. Amúgy health-re mennyire érdemes adni ezeknél a karaktereknél? (brigand, haruspex)
    Van egy harbingerem is, nála azért adogatok health-re is, de főleg erő, aztán dex, illetve eléggé vegyesen. Mondjuk harbingerről nem néztem valami sok buildet leírást, de dualosnak szeretném, mert warfare dualos képességei eleve nagyon ütősek..

fuhh, sok lett : D

assassin engem is érdekelne

más: amikor indítottam a harbingert, 5-ös szinten egymás után két ládában volt epic cucc(varázslónak), aztán 11-es szintig még vagy 4 epic egymás után, mi a fene?! Máskor, amikor játszottunk, alig találtunk epicet, illetve nagyon ritkán..
    délelőtt ketten játszottunk, találtam egy epic hood-ot brigandomnak, kidobtam megmutatni pajtásomnak, visszadobta, és ELTŰNT. Na és ez?! : DD
  • Daell Drow
    Assasinban gondolkodom most
    Elosztanad nekem a PONTOKAT?
    Mert emliteted hogy a mereg kesobb nem lesz jo.
  • yc1980
    üdv üdv,

pár kérdésre a válasz (szerintem) zsivány mellé érdemes a avdászt beválasztani, mert mindkettő a szúrósebzést erősíti,a méreg a későbbiekben használhatatlan :S
    általánosságban elmondható, hogy közelharcosoknál az STR a domináló, kivéve tán a Brigandot,ami igen amsszív szúrósebzéssel operál,amit ugye a dex nyom nagyobb mértékben!:)
    lentebb már írtam a 3:1 arányról, Brigand esetében 3:2 esetleg 3:1 a DEX-re,bár lehet operálni azzal is, hogy Brigandnál az erőt, a cuccok miatt érdemes csak tápolni, a cuccokra meg elég 400-500, és akkor már mindent tudsz használni,ha meg mégsem, akkor rádobsz 1 gyűrűt,ami ad 20-25% erőt!:)
    Személyes tapasztalataim szerint a Brigand igazi bosskiller,de mobok ellen nem az igazi...viszont a spellbreaker,harbinger az igazi finomság:))) és bossok ellen sem vall szégyent, tán még a diviner-t és a templart tudnám említeni..bár igazából minden kaszt kellemes,csak meg kell tanulni vele játszani és megfelelően elosztani az attribútum pontokat!:)
    Az oracle is személyes kedvenc,bár sokan csóválják majd a fejüket, de a ternionos oracle:)
  • wesker24
    Amugy nekem eddig 140 órám vana játékban !

De még csak msot kezdetm el a TQ kieg részét !
  • wesker24
    Hát nekem eddig egy Spellbreaker karim van ezzel járok már az Immortal Throne-ba !

Megvan egy Oracle karim de azzal még csak Delphibe vagyok !

Amigy ez az Immortal Throne tisztára olyan mint a Titánck harca cimű film ! Na nem 2010-es hanem a régi 1980-as évekbeli !

Mert most kell megszerezni a Párkák szemét !

Kraken esetleg nem lesz benne ? xD
  • Daell Drow
    akkor ok.

Kozben kezdtem egy uj karaktert is, es kiprobalok mas mestersegeket is. Most a zsivany mesterseget probalom ki, melle milyen mesterseget erdemes berakni?
  • böröczk
    ja nekem 2 hétben 40 óra sztimen : D persze ez a napokban jött össze..
    egyébként utánanéztem buildeknek, cisnáltam végül brigandot, haruspexet is, na meg most húzok egy harbringert, amíg a többiek nem érnek rá :P
    csak annyi lenne a kérdésem, hogy attribútumoknál milyen arányban érdemes adni a fenti klasszoknál?
  • wesker24
    Igen normális mert ha az alapjátékot végigviszed akkor elsöre ugyis lvl 32-33 leszel !

És csak utána jön az Immortal Throne !
  • Daell Drow
    Ennyiert tenyleg vicc ez a game, most en is nagyon rakattantam. Harcimagusal(warfare+Heaert) megyek. Ma hajnalban nyirtam ki a typhon-t, normalis az hogy midnig 32-33 szint kornyeken vagyok typhonnal?
    Es van kb 34 tulajdonsag pontom amit nem nyomtam el semmire, mert nem tudom mire szamitsak kesobb. Regen varezban sokszor atvitem a TQ-t, az immortal throne most uj lesz nekem.
  • böröczk
    és mellesleg melyiket ajánljátok jobban, brigand vagy haruspex?
  • böröczk
    Hát ez a játék kiegészítőstül a sztimes akcióban 650 Ft-ért egy vicc volt komolyan XD Le se lehet róla kattanni. Diablo 2 óta első ilyen típusú játék, ami ennyire le tud kötni.