• böröczk
    Nekem fontos, hogy csapatban is jó legyen. Van két varázsló, egyik idézős-gyógyítós, másik pedig elementálos támadós, van egy harcos, és most én a briganddal. Gondolom, ha csapatostul jönnek, akkor a varázsló viharja már kapásból lelassítja őket, vagy briganddal ráküldöm azt az összezavaró hókuszpókot (nem tudom, mi a neve, de nézegettem, és egy pont elég is rá).
    Szóval maradok fő karakterrel brigandnál, szerintem illik a csapatba.
    Amúgy ketten is játszunk külön, ott egy haruspexszel játszom (dárdás-pajzsos, mint a brigand), főleg dex, cuccok miatt erő, plusz amennyi erőt a cuccok szolgáltatnak bónuszként, de amúgy ez a helyzet brigandnál is. Amúgy health-re mennyire érdemes adni ezeknél a karaktereknél? (brigand, haruspex)
    Van egy harbingerem is, nála azért adogatok health-re is, de főleg erő, aztán dex, illetve eléggé vegyesen. Mondjuk harbingerről nem néztem valami sok buildet leírást, de dualosnak szeretném, mert warfare dualos képességei eleve nagyon ütősek..

fuhh, sok lett : D

assassin engem is érdekelne

más: amikor indítottam a harbingert, 5-ös szinten egymás után két ládában volt epic cucc(varázslónak), aztán 11-es szintig még vagy 4 epic egymás után, mi a fene?! Máskor, amikor játszottunk, alig találtunk epicet, illetve nagyon ritkán..
    délelőtt ketten játszottunk, találtam egy epic hood-ot brigandomnak, kidobtam megmutatni pajtásomnak, visszadobta, és ELTŰNT. Na és ez?! : DD