• yc1980
    Üdv üdv, mindenkinek :))

maximálisan egyetértek Nedejkoval:) jó érzés kitapasztalni, saját magad által kijárni az utat, és felfedezni rajta minden apró finomságot,amivel ez a játék szolgál!:)
    A közelharcos Divinernél az intelligencia felejtős,amennyit kapsz a 2 mastery maxolásával, annyi igazából bőven elég :) A dex ugye nyomja az OA-DA értékeket, ezért nem hátrány,főleg ha a phantom strike-el critical-t tudsz ütni, igen szépen sebez! :) Szóvel Dex kell az OA-DA miatt,és pár kellemes item miatt is, de az STR fontosabb, hogy azért a sebzés is szép legyen 3:1 arány, esetleg 4:2, az utóbbi főleg ha lándzsa+pajzs kombót használsz, vagy olyan fegyvert, aminek van szúrósebzése!
    A lich king és a death chill aura mindenképp megér 1 misét a szellem ágon, a spirit ward jól jöhet az élőhalottak ellen, bossoknál meg a Sötét egyezség (ha jól tudom ez magyarul a neve) és az outsider is jól jöhet keményebb ellenfelek ellen!
    én mostanság már nem nagyon játszom az eredeti masterykkel..az underlordban meg eléggé át vannak gyúrva, és ugye ott 85. !!! szint a maximum, és a masteryket is 40-ig lehet tolni,aki már esetleg 1 picit unja az alapokat, mindenképp ajánlom nekik kipróbálásra!:)
    Kicsit belenyúltak még a játék mechanikájába is, így az OA-DA értékek szerepe is másként alakul!:)
    Múltkor 1 nagyon érdekes fórum hozzászólást olvastam, a támadások,védekezések menetét illetően..mit, hogy számol, mit szoroz fel, mit ad hozzá, mi vonódik le, ha valakit érdekel az ilyesmi, s beszél angolul picit, akkor küldök majd 1 linket!:)
    addig is kalandra fel héloszi testvéreim:)