Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hányas lettél mikor epic-en végignyomtad? Én legend végén voltam 66-os, igaz, voltam egy-két szerveren ahol több xp-t adott egy mob, és több mob is volt.
Amúgy az új karimmal most értem act 3-ba, és 29-es, és valahogy jobb mint a conqueror.

Nem nehéz ott se, még legenden se vészes, csak 1-2boss.

Mostanra sikerült végigvinni epicen a játékot. Mindent levonva õrült nagy csalódás volt. Remélem legenden már lesz kihívás is benne.
ac
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudok a TQVault-al set-et berakni a karakteremnek?Segítségeteket elõre is köszönöm.

Köszi a gratulációt😊
Igazad van, lehet, hogy valamelyik módot ki kéne próbálnom, de most elkezdtem már egy új karaktert😊 Pedig amennyit én az utóbbi 2 hétben játszottam ezzel a játékkal... nem hittem, hogy ez be fog még következni...😄 Nagyon tetszett eddig is a dárdás kari, így csináltam egy Brigand-ot, szigorúan csak dárda, és pajzsal. Most ezzel még elszórakozok, aztán valamelyik, könnyebb módot fölrakom.
Amúgy én személy szerint nagyon megköszönném, ha csinálnál a módokról valami leírást, de beérem egy linkel is😊

Üdv 😊
elõször is fogadd gratulációm, azért a legend már nem rossz teljesítmény😊
de meg kell mondjam, ha az összes Titan Quest-el eltöltött idõmet 100 egységnek vesszük !😊 akkor a normál(normal,epic,legend9 kampány ebbõl olyan 15 egység 😊)))
hisz ott van hozzá az xmax mod,ami már igencsak durva 😊
vagy ott van az achilles mod,amitõl gyöngyözni fog a homlokod!😊))
aztán a személyes kedvenceim übermod,underlord mod,lilith mod !😊
szóval ne hidd, hogy már mindent láttál,mert ez csak ízelítõ,és csak arra jó, hogy némi fogalmad legyen a játékról😊
Ha netán úgy érzed teszel még próbát vele egyszer, akkor az említett modokat próbáld ki, ugyanis az amúgy sem rossz játékot, méginkább sokkal,de sokkal jobbá teszik!😊
régóta érik már,és sokan krédezték,amennyiben van rá igény, összedobok 1 hosszabb postot a különbözõ modokról!😊
Na, ennyi volt. Végigvittem legenden is, és meglett a full Legioner's szett is. A vége felé nem volt könnyû, haltam is vagy 10-szer. A mobok nagyon jó cumókat dobtak, meg a ládákról nem is beszélve...😄 Többek között egy legioner's kezest is egy sima láda dobott.😊 Szóval örülök, hogy végigvittem teljesen a game-et, de ugyanakkor sajnálom is, mert most nem tudom, hogy mit csináljak. 66-os let a kari, cuccok megvannak, úgyhogy szerintem ennyi volt.
Jó játékot mindenkinek.

Terensz
3-szor kell beszélni azzal, aki adja :-) Elsõ pár alkalommal én is kihagytam :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Fantusz
Köszi, nem volt hozzá küldetésem, figyelmetlen voltam Memphisben.

Terensz
Persze. Vissza kell vinned Memphisbe a botot.

Fantusz
Khufu fáraó botjának van valami jelentõsége?
A küldetés befejezve (sírrablók kampec), de elõtte megbolygattam a szarkofágot, legyõztem a megjelenõ mágusokat, a bot küldetési tárgy, de mi értelme magammal cipelni?

Létezhet,annyira nem esik ritkán ez a zöld gyûrû!
Nekem is esett tegnap este egy nagyon jó zöld ring. Kb ugyan azt adja mint neked. Lehet ugyan az esett neked is ami nekem? 😊

Sziasztok!
Én most haruspex-el nyomom 2x-es ellenféllel,bár a bossok 3an vannak!Az eleje kicsit nehéz volt de most már act 4 ben járok!Titán is könnyen lement,eddig 1 halálom volt!Csak a karakter által talált tárgyakkal játszom!
Én normálon már egyiptomban találtam olyan gyûrût ami +26%erõt ad és +11%életet!Érdemes nézegetni sûrûn a varázslós és a fegyveres eladókat,mert néha nagyon cuccokat lehet mákolni!
Lassan kész lesz azért a legioner szett. A régen kapott cuccokat elcseréltem legioner baltára, így már van dps-em, meg strength-em. Már csak shield cipõ és kezes kell, és full lesz a szett😊

Köszi.

Terensz
Nem véletlen írjuk sokszor, hogy a jó zöldek sokkal jobbak, mint a lilák. Kéket/lilát nem lehet enchantolni. Ez nem wow :-)

A lila cuccokat, mivel lehet encsizni? Mert amik esnek legenden, azokkal nem engedi...:S

Nekem is volt így, hogy nem tudtam melyik jobb. Ilyenkor mindig hordtam mindkettõt, persze felváltva addig, amíg ki nem derült melyik jobb.😊 Hord felváltva kicsit, azt amelyik jobb azt hagyd.

Én még csak act2be járok😊 De jelentõsen könyebbnek tûnik nekem is az epic mint a normal. Valami jó sett nekem se ártana. Van egy neckem ami ad +2 all skillt de nem vagyok biztos benne hogy jobb mint ami rajtam van😊
Igazából nincs is baj a karival csak az idõvel:S
Köszi. Hát most, hogy munkanélküli vagyok, van rengeteg idõm... többnyire este megyek el bnõzni, vagy haverokkal, addig meg játszok, vagy TV. Meg ez a játék nagyon leköt. Meg azért is vittem végig gyorsba mert tudom merre kell menni, mit kell csinálni. 😊
Ja meg hát most jó cuccaim vannak. Farmoltam vagy 15ször a titkos helyet, meg kaptam multiba 1-2 dolgot, még olyat is ami cheat, de azokat persze kidobtam, mert játékélmény nem lesz azokkal.
Amúgy most a full Legioner's szettre gyúrok, lassan kész...😄

Úgy gondoltam, hogy újra elkezdem Harbinger-rel! Tudna valaki linkelni egy normális titancalc-ost! Distortion Wave is legyen! <#vigyor>

hú alaposan elhúztál tõlem gratulálok 😉
Na ennyi volt. Végigvittem Epic-en is. Hádész a végén két szempontból is "fura". Egyrészt nagyon gyenge, másrészt, egy lila pajzsot dobott... többi sárga item.... na mind1, este kezdem legenden😊

Köszi majd átfutom akkor.
Majd lefordultam a székrõl olyan lila fegyver esett most nekem😊 Sajna magyarításom van ahhol az a neve, hogy kínzás. Gondolom így sokat nem mond😄 ezzel már 1400as dps-em van😊
Az artifact az ad + képességeket. Ezt gyártani kell annál az NPC-nél, akinek a feje felett villám van. Ezt lehet az inventoryban betenni a ruha alá. Azt hogy neked milyen kéne nem tudom, de ezen az oldalon megtalálod, hogy melyik mit ad.itt

A nyíl elkelt.

Ahaaaa. okés köszi.

Amúgy az elõbb judgement templomba esett egy nagyon jó lila bow. Teucer's Warbow a neve. Ad +str-t, és atk speedet is. Ha kell valakinek odaadom szívesen ingyen. Ja meg esett egy Alke ring is, amit megtartok😊, de azzal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a leírásánál van egy olyan sor, hogy: Gladiators creed, alatta meg két szó egymás alatt: Alke, Timaios. Valaki tudja ez mit jelent?

Másik kérdésem, hogy mi az a artifact?
Ha jóra gondolok akkor a character ablak jobb felsõ részét át kell állítani másodlagos képességekre vagy hasonló. Most nincs elõttem pár napja nem toltam😊

Nekem is lenne egy kérdésem. Spellbreaker vagyok. Nem tudtok mondani valami jó Charmot vagy mit ami nekem való epicen? (azt amit viselni kell) 😊
Üdv. Lehet hülyeséget kérdezek, sõt...tuti, de hol írj ki a DA számát? thx.)

Igen, azt eddig nem is néztem, hogy ennyi xp-t ad. Azért fejlõdtem fel vele marha gyorsan, pedig nem sokat használtam... Most vagyok a hidas boss után, act 5-ben, és vagyok 60-as😊

Okés, akkor kidobom.

Üdv üdv, a gyûrû sajnos nem valós:S
201% xp ??? igen, van a játékban ami 30-40%-ot ad, de ez le is veszi a HP-d felét😊))
Valaki adna linket, hogy megnézzem hol esik legioner cucc? Köszi.

Szerinted ha kérdezem, akkor tudom? Ne barkobázzunk, ha cheat, mondd, ha nem akkor azt.
Honnan tudnám, hogy mi eshet legendary végén, nagyon kis eséllyel... még csak epic szinten vagyok, ott is act 5

Szaruman
Szerinted? 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Üdv. Amint írtam tegnap kaptam cuccokat, egy német embertõl. Adott egy ilyen gyûrût is. Ez valami cheat lehet, így szerintetek akkor ne használjam? Vagy eshet ilyen legend szinten csalás nélkül?

Én ezt baromira nem veszem észre. <#shakehead> Ilyen szinten sokkal erõsebb volt a Conquerer karakterem. A #21875-ös hozzászólásomban lévõk szerint haladok!

Terensz
A Harbinger pont egy ultratáp karakter :-)

Amúgy én úgy tolnám vele, hogy
- kezdem a dream-mel
- distortion wave-t kimaxolom, majd adogatom a pontokat a fõágra
- amint van warfare, elkezdem kirakni az onslaught-ot és a weapon traininget, a többit jól raktad viszonylag.
- majd megyek vissza a dream mastery-re rakosgatni a pontokat OA/DA-ra, speed-re, regenre.

Késõbb a distortion wave-rõl jöhet le minden pont, akkor már gyenge lesz, de az elején borzasztó táp képesség :-)

Ez egyre jobb. <#falbav>

Inkább itt vannak a képre a linkek:
Elsõ, második, harmadik, negyedik.

Lehet, hogy jobb lett volna más karaktert haszálni. <#shakehead> Nekem egyelõre ez a karakter (Harbinger) rettenetesen gyengének tûnik. <#gonosz3>

Hát ez lol, Mostmeg kalóz sapka esett. De ez még jó is. sok def, és sok resistje van.

Nem a mostani shieldem az egy hale tower shield of permanence (zöld). Amúgy kaptam egy lila gyûrût is, ami lehet, hogy már cheat féle, de 1000 strenght-et ad, meg rengeteg resistet, +os is. Copper Seal a neve.
Ez lehet cheat item?

Most meg blackbird coat esett, meg télapós shield😄

Terensz
Skill distruption az, ami más játékokban "silence" szokott lenni: nem tudsz varázsolni, amíg rajtad van.

Terensz
Gondolom, Cyclopian... a mostani pajzsod. Az eidolon shell viszont nagyobb védelmet ad. Te döntésed, 22% str nem rossz, de azért annyira nem is nagy dolog.

Majd legenden találsz olyan gyûrûket, hogy +25% str, +10% hp, + még valami. Egy kicsit el is térhet, pl.: 26%str/12%hp. Azokból 2 már egész jól növeli az erõt. Symbol of the Polymath is egész jó. Én még a Greaves of argonauts-t is ajánlom, az is ad %-os statot, meg %DA-t is.

De most nekem jobb shieldem van.. Ad 22% strength-et.