23078
  • böröczk
    Haliho,

Ha valakinek belefér az idejébe,
    csinálna nekem kalkulátorban egy jó haruspex, brigand buildet?
    Mindkettő dárdázna..
    Nem rég kezdtük amúgy a játékot páran, együtt haladunk, van egy warfare, spirit, storm rajtam kívül, még az elején járunk, úgyhogy gondoltam, addig belekezdek egy új karakterbe, amit majd viszek a többiekkel.

Köszi előre is
  • MrRAP
    Nagyon szépen köszönöm a választ yc1980 Mester!!!!
    Én is így gondoltam nagyjából, most már tiszta!!!!
    Ha meg lesz az új gépem ki próbálom majd az Underlord-t!
    Üdv.:--->Mr.RAP<---
  • yc1980
    Üdv üdv, mindenkinek :))

maximálisan egyetértek Nedejkoval:) jó érzés kitapasztalni, saját magad által kijárni az utat, és felfedezni rajta minden apró finomságot,amivel ez a játék szolgál!:)
    A közelharcos Divinernél az intelligencia felejtős,amennyit kapsz a 2 mastery maxolásával, annyi igazából bőven elég :) A dex ugye nyomja az OA-DA értékeket, ezért nem hátrány,főleg ha a phantom strike-el critical-t tudsz ütni, igen szépen sebez! :) Szóvel Dex kell az OA-DA miatt,és pár kellemes item miatt is, de az STR fontosabb, hogy azért a sebzés is szép legyen 3:1 arány, esetleg 4:2, az utóbbi főleg ha lándzsa+pajzs kombót használsz, vagy olyan fegyvert, aminek van szúrósebzése!
    A lich king és a death chill aura mindenképp megér 1 misét a szellem ágon, a spirit ward jól jöhet az élőhalottak ellen, bossoknál meg a Sötét egyezség (ha jól tudom ez magyarul a neve) és az outsider is jól jöhet keményebb ellenfelek ellen!
    én mostanság már nem nagyon játszom az eredeti masterykkel..az underlordban meg eléggé át vannak gyúrva, és ugye ott 85. !!! szint a maximum, és a masteryket is 40-ig lehet tolni,aki már esetleg 1 picit unja az alapokat, mindenképp ajánlom nekik kipróbálásra!:)
    Kicsit belenyúltak még a játék mechanikájába is, így az OA-DA értékek szerepe is másként alakul!:)
    Múltkor 1 nagyon érdekes fórum hozzászólást olvastam, a támadások,védekezések menetét illetően..mit, hogy számol, mit szoroz fel, mit ad hozzá, mi vonódik le, ha valakit érdekel az ilyesmi, s beszél angolul picit, akkor küldök majd 1 linket!:)
    addig is kalandra fel héloszi testvéreim:)

• MrRAP
    Kösz a választ!Nem egy karakterem van már, a legkeményebb 60-as!
    Amit az Str,Int,Dex-re nyomok nem lehet vissza vonni, ez okból is kértem tanácsot!
  • nedeljko
    Szerintem, ne hallgass semmilyen tanácsra. Mivel akármikor visszaveheted a pontjaidat és átpakolhatod máshova ezért ha magadnak tapasztalsz ki mindent az a legjobb.
    Mivel magyarul játszol egyértelműen levan írva melyik képesség mire jó.
    Anno én is a saját fejem után mentem. Nem akkor lesz a legélvezetesebb a játék ha tied a legnagyobb sebzés stb. Mert így eleve bizonyos képesség kombinációk felejtősek.
  • MrRAP
    A TitanCal-ban lécci max-oljátok ki teljesen amennyi pont van!?
    Ja és még az Álmot válasszam fő képességnek?(Ha lehet úgy írjátok mega véleményeteket,segítségetek,hogy a MAGYAR-al játszok!)
    (Lehet kicsit körülményes vagyok akkor bocs érte, de egy összetett karaktert akarok csinálni!)
    Köszönöm szépen!
  • MrRAP
    Csá all!
    Egy kis fel világosítás kellene nekem!
    yc1980 MESTER-től vagy akinek van nagyobb szintű karaktere(vagy aki ért hozzá), a Diviner-ről lenne szó közel harcos ként!
    Vissza olvasgattam, de nem nagyon találtam semmit!
    Mire figyeljek oda, milyen ellen állásokra, hogyan oszam szét a pontokat?(%-ban Str,Int,Dex,)Az élet és energia is érdekelne mennyit rakjak rájuk?
    Itt egy link, így jó lenne:http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-8-0-1-16-5-0-1-0-12-8-12-0-1-1-9-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-12-0-0-0
    Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!!!!
  • wesker24
    Yep
  • Daell Drow
    Haboru mesterseg? hmmm akkor ezt valsztom. :)
  • wesker24
    Amikor én az Earth-öt választottam akkor a Warfare-t használtam mellete ! Igy lettem harci mágus (Battlemage) !

És nekem bejött nem volt vele gondom !
  • Daell Drow
    Hali szomszedomnak megvetem steamen a TQ-t es most toljuk, en mar reggbben megvetem ugyanugy 2.4euroert.
    A kerdes az hogy milyen mesterseget valszak a fold mellé? Meg a tuzgolemet is kiakarom maxolni.
  • Terensz
    Boldog karácsonyt, játékban gazdag új esztendőt, srácok :-)
  • yc1980
    Boldog Karácsonyt mindenkinek:)
  • Szótér
    Eddig is ezt csináltam és nekem is ugyan ott van ugyan ebben a sorrendben és a térképet is ki tudom választani a játékban de nincs több szörny pedig már minden lehetséges helyre bemásoltam, szó szerint.
  • yc1980
    Üdv üdv, ne a telepítési könyvtárba próbáld...
    nálam win7 alatt így néz ki :

C:\Users\Adam\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\Custommaps\

értelemszerűen a megfelelő felhasználód alá kelle telepíteni, a cutommaps alá bemásolod mappástúl az xmax-ot, majd elindítva a játékot, szintén a custom maps-ot választod, ott megjelenik 1 listában jobb oldalon alul, kiválasztod és mehet is a móka.. ne ijedj meg, miután kiválasztottad, ugyan olyan képernyő fog várni, mintha sima játékkal játszanál, ha az elején Helos-ban 3 sámánt látsz majd, akkor jól csináltál mindent!:)
    A modok 99%-át ide kell majd bemásolnod, kivétel a lilith,az über és az underlord mod!
  • Szótér
    Azt gondoltam és ott is van de akkor se jó.
  • NeRo31
    A custommaps nevű könyvtárba másold a monsters x3 file-t!
  • Szótér
    A térképet létrehoztam és be is másoltam ,de a monsters x3 fájlt hova másoljam be?
    Mert nem lett 3-szor több szörnyem.
  • NeRo31
    Az Immortal Throne könyvtárban létrehozol egy custommaps könyvtárat!Abba bemásolod a kicsomagolt xmax módot!Elindítod a játékot rákattitntasz a saját játékra és ott megtalálod!Kiválasztod és már mehet is az írtás!
    Az összes módot utána a custommaps-ba rakd!Én most a mastery móddal szórakozok...
  • Szótér
    Egyszer ugyan kédeztem de most má valaki megmondhatná hogyan kell futtatni az xmax modot.
  • Terensz
    Haha, szia Mester :D
    Bannoltak egy hónapra, aztán annyit játszottam, hogy elfeledkeztem szinte a fórumról.

Ha te is jössz, akkor én biztosan félredobom a wow-ot egy kis időre :D

Über-under kicsit durván hangzik, szerintem szintet nem nagyon fogok lépni :D De hadd legyen kemény a játék
  • yc1980
    üdv üdv:))

nédda 1 régi ismerős:) Üdv Terensz:))
    ha időm engedi, én is bennelennék 1 über-underlordban vagy underlord-Lilith-ben :)
  • Szaruman
    Tunglen lehet játszani vele törttel is.
  • wesker24
    Söt nem rég volt steam akcioban a TQ gold 3 Euro !
  • Terensz
    Steamen 10 euró a gold. Én még 2 x 2600-ért vettem anno. Szerintem ennyit simán megérdemel, legjobb hack&slash eddig.
  • wesker24
    Nem csakis eredetivel lehet multiban játszani !
  • kastil
    Simán! Viszont tört cuccot össze lehet hozni hamachin ?
  • Szaruman
    x4 a részemről max, az fölött néha nagyon szaggat.
    új kari ok, van még 1 pár, amit nem próbáltam :D
    egyedül az idővel lesz gond ,vizsgaidőszak miatt :D
  • Terensz
    Magam részéről akkor jövök pár napra, ha:
    - mindenki uj karaktert kezd
    - csak a felvett cuccokkal gazdálkodunk, nem transzferel senki cuccot másik karakteréről
    - dropmod nélkül
    - Immortal throne + xmax alapból. Ettől csak bonyolitani, neheziteni lehet, pl. übermodban is benne vagyok.
  • kastil
    Na! Még a végén valami jó is kisül belőle :D
  • Terensz
    Jó reggelt! Mennyi uj hsz :D

(ékezetek alkalmi hiánya miatt elnézést. Angol bill. magyar kiosztással)

Szoval az uj evet egy jo kis multi xmax Titan Quest-tel kéne kezdeni? Nem tudom eldonteni, hogy guardian, vagy juggernaut leszek.
  • mikusmate
    Akkor én csak simán szerencsétlen vagyok (bár mondjuk egy Sapros esett a Hydrából viszonylag kevés farm után) :) Mindegy, majd próbálkozok tovább, meg Mino Labot erőltetem inkább, telkine farm közben úgyis útba esik (vagy legalábbis nem nagy kitérő).
  • Szaruman
    Nekem 30 killből 2-t dobtak :P
  • mikusmate
    SBC-t hol szoktatok farmolni, Gorgon Sisters, vagy inkább a Mino lab? 200+ alkalommal öltem meg a Gorgon Sistereket, de egy darab SBC sem esett.
  • kastil
    Msn-re felvettelek most, majd fogadod amikor fogadod. Üzenetbe beírtam, hogy "Titan Quest Hamachi..."

Így nem lesz elfelejtve.

#22203 Sajnos nem.
  • Fantusz
    Eredeti a játékod?

Nézz körül a szervereken, mindíg vannak, bár elég gáz, hogy kereső, barátlista nincs.
  • steweee
    írjál rám később, újév után. itt mobilnetem van, otthon kábel

[email protected] -msn
    v.
    steweee_ss -skype
  • kastil
    Hali!

Köszi, de minden rajta múlik, szól, ha ráér aztán egyeztetünk :)
  • yc1980
    üdv,
    figyeljetek a patchekre, modokra, hogy mindnekinél ugyan az legyen..sajnos a multija nem túl emberbarát :SSS
    akár hivatalos, akár hamachi :S
    de ha ketten mentek,akkor célszerú legalább 1 xmax-ot alátolni, különben nagyon könnyű lesz :)
  • kastil
    Én benne lennék