savior#2187
warfare/spirit-rol meg nehany info, ami szerintem eleg jo tactics: epic vegeig ketkezes es tamado vedo skilleket fejleszteni warfare-bol, spiritbol pedig vedo spelleket es lich-et. epic vegeig ezzel mindent ledaraltam, legendary-n viszont halott strategianak tunt. leszedtem az osszes pontot a skillekrol. a spirit es a warfare alapskillt felnyomtam 32-re, az osszes tobbi pontot pedig a kovetok fejlesztesere forditottam. igy van egy baromi eros lich, ami altalaban tobbet gyogyit magan, mint amennyit sebeznek rajta. es van 2 idokorlatos idezheto monsterem, az egyik a summon outsider, a masik pedig a ancestral horn. es battle standradon is van egy kicsi. pajzsal nyomulok, es hagyom, hogy a lich gyilkolasszon, leszed mindenkit, ha pedig kozelharci monsterek odaszaladnak hozza hogy leussek, akkor besegitek neki. a masik 2 idezheto monstert felvaltva hasznalom, mert amikor eltunnek, akkor utana meg egy darabig nem varizhatok ujra. igy kb a jatekido feleben van a lich melle mas koveto is. talan meg majd spiritet fejlesztek hozza. a summon outsider kb 1 percig megmarad, jol daral, meg se sebzik. az ancestral horn pedig uberdurva, legendary-n ugy olik az ellenfeleket, hogy nekem csak szaladnom kell vegig a terkepen, az ellenfelek meg hullanak korulottem. hatranya hogy amikor eltunnek jo darabig nem lehet megint idezni oket. igy is behalok neha, de nincs olyan hely, ahol megakadnek vagy keresztul kellene szaladni. igy kovetokkel egyszeruen nem tudnak megallitani :).
van amugy 1-2 bug is. az egyik, hogy volt mar olyan, amikor az idokorlatos monster nem tunt el, csak amikor meghaltam. a masik pedig hogy neha mintha hamarabb eltunnenek, de ez nem biztos.