• yc1980
    Üdv,

azért szerintem elsőre, jobb 1 tiszta harcost indítani, mint 1 csatamágust !:) és a hódító megfelelő,mert elég életképes! Én is jobban szeretem pl a spellbreakert, vagy a harbingert,esetleg a haruspexet!:) de elsőre talán ez könnyebb!:)
    a warfare szerintem messze nem oylan gyenge kaszt, mint mondjátok az onslaught zseniális,főleg 1 attack converted to health fegyverrel, vagy inkább kettővel!:) aztán ott van még a battle standard, ami az egyik legzseniálisabb skill a játékban!:) az ancestral horn is sokat segíthet, hisz a +5 harcos igen jól jöhet nagyobb csaták közben, főleg a BS-el egyetemben!:) ha megvan a kieg, akkor a warfare+defense helyett ajánlanám inkább a warfare+dream-et!:) a Phantom strike ás a különböző trance-ek sokat segíthet, a regen-t adok a játék elején, az ellenállás csökkentő a játék végefelé!:)
    Csatamágussal, ha nem tudja az elején mit érdemes, miylen skilleket,é shozzájuk milyen cuccokat, akkor bizony a sok halál elveheti az ember kedvét!:) Ezért is ajánlottam 1 rendkívül masszív karaktert!:)
    és még 1 kieg.. a játékban az árusoknál, nos hát igencsak silány cuccok kaphatóak, sokkal, de sokkal jobbak esnek a ládákból,ellenfelekből vagy azok Orbjaiból!:)
    egyébként meg ugye 2 fegyverkombináció lehet Nálad,én ha DW-s class-t indítok,akkor az egyik slotban van 2 fegvyer,lehetőleg jó gyorsak és ActH,vagy az egyik resist csökkentő, míg a másik kombóban 1 masszív fegyver, és 1 jó kis pajzs, ha netán mégis sikerül blockolniuk,és bennragadok a tömegben,akkor 1 "w2 gomb sokat segíthet,pláne ha a DA felugrik mondjuk 1200-ról 2800-ra!:)
    Egyébként ezért mókás az underlord, mert beletúr a játék mechanikájába, és a DA,OA értékek másként számolódnak, ezért is szenvedtem vele az elején!:)
    Jah és ugye Ő szingle kampányban játszik, szóval a multiban előnyt jelentő buffok,aurák,skillek...még távol állnak tőle!:)
    A ranger valóban nem rossz karakter,1 próbát megérhet,de ő inkább dárdával,kardokkal,és/vagy nyíllal harcol, ez esetben a fejszéket el lehet felejteni!:)
    a patchekről, modokról már régóta akarok 1 gyüjtést,ha ma lesz időm otthon,akkor össze is dobok 1-et,hátha még valaki mást is érdekelnek az efféle finomságok!:)
    és igen a spellbreaker az egyik,ha nem a legjobb harcos karakter!:) én is kedvelem,főleg underlordban!:)))