23078
  • Majestic01
    Nos, már rájöttem hogy a kiegbe nyomni kell az ALT-ot, hogy felvehessek vmit. Most lettem lvl 2-es, akkor msot mit válasszak? és mit +oljak a karakternél?
  • Majestic01
    Meg most nézem, hogy az miért van hogy ami földre esik tárgy, nem tudom felvenni???:S
  • Majestic01
    és igen, megvettem regel a kieget is. Cd galaxisba, nem volt olcso a kettő együtt, de ha segítetek játszani, akkor megérte...:)
  • Majestic01
    Oks. Akkor indítok egy harcost. Milyen masteryt valasszak akkor majd asszem lvl 2-esen, meg 8ason? és melyik skilleket tanuljam be vele?
    Továbbá, hogyan kell dye-olni? köszi
  • yc1980
    Üdv,

azért szerintem elsőre, jobb 1 tiszta harcost indítani, mint 1 csatamágust !:) és a hódító megfelelő,mert elég életképes! Én is jobban szeretem pl a spellbreakert, vagy a harbingert,esetleg a haruspexet!:) de elsőre talán ez könnyebb!:)
    a warfare szerintem messze nem oylan gyenge kaszt, mint mondjátok az onslaught zseniális,főleg 1 attack converted to health fegyverrel, vagy inkább kettővel!:) aztán ott van még a battle standard, ami az egyik legzseniálisabb skill a játékban!:) az ancestral horn is sokat segíthet, hisz a +5 harcos igen jól jöhet nagyobb csaták közben, főleg a BS-el egyetemben!:) ha megvan a kieg, akkor a warfare+defense helyett ajánlanám inkább a warfare+dream-et!:) a Phantom strike ás a különböző trance-ek sokat segíthet, a regen-t adok a játék elején, az ellenállás csökkentő a játék végefelé!:)
    Csatamágussal, ha nem tudja az elején mit érdemes, miylen skilleket,é shozzájuk milyen cuccokat, akkor bizony a sok halál elveheti az ember kedvét!:) Ezért is ajánlottam 1 rendkívül masszív karaktert!:)
    és még 1 kieg.. a játékban az árusoknál, nos hát igencsak silány cuccok kaphatóak, sokkal, de sokkal jobbak esnek a ládákból,ellenfelekből vagy azok Orbjaiból!:)
    egyébként meg ugye 2 fegyverkombináció lehet Nálad,én ha DW-s class-t indítok,akkor az egyik slotban van 2 fegvyer,lehetőleg jó gyorsak és ActH,vagy az egyik resist csökkentő, míg a másik kombóban 1 masszív fegyver, és 1 jó kis pajzs, ha netán mégis sikerül blockolniuk,és bennragadok a tömegben,akkor 1 "w2 gomb sokat segíthet,pláne ha a DA felugrik mondjuk 1200-ról 2800-ra!:)
    Egyébként ezért mókás az underlord, mert beletúr a játék mechanikájába, és a DA,OA értékek másként számolódnak, ezért is szenvedtem vele az elején!:)
    Jah és ugye Ő szingle kampányban játszik, szóval a multiban előnyt jelentő buffok,aurák,skillek...még távol állnak tőle!:)
    A ranger valóban nem rossz karakter,1 próbát megérhet,de ő inkább dárdával,kardokkal,és/vagy nyíllal harcol, ez esetben a fejszéket el lehet felejteni!:)
    a patchekről, modokról már régóta akarok 1 gyüjtést,ha ma lesz időm otthon,akkor össze is dobok 1-et,hátha még valaki mást is érdekelnek az efféle finomságok!:)
    és igen a spellbreaker az egyik,ha nem a legjobb harcos karakter!:) én is kedvelem,főleg underlordban!:)))
  • Majestic01
    Ja, és utolsó HSZ-ként megkérdezném, hogy milyen patcheket rakjak majd fel, és pls adjatok hozzá linkeket is. Köszi
    bocs a ssok HSZ-ért.
  • Majestic01
    Továbbá azt is írjátok le pls, hogy kell dye-olni. Meg, hogy ez a kifejezés "nrg-d" mit jelent? Mert, hogy a fenti banner linkjén olvastam, hogy a ranger az igazi kezdőkari. SZerintetek is?
  • Majestic01
    Ha lvl 8-tól defense-t választom, akkor ahoz mit válasszak első masterynek, hogy fasza kis kari legyen? Mert varázslót semmiképp nem szeretnék.
  • Majestic01
    Értem. Amúgy, akkor szerintetek mint nagyon kezdő, milyen karakterrel kezdjem el? És milyen masteryket használjak, hogy végigtudjam vinni, és megismerjem a játékot?
  • Terensz
    Én a warfare-t nem szeretem. A dodge-ok nem stackelnek, damage resist játék végén nem ér semmit (főleg, ha magas a defensive ability és az avoid projectiles), onslaught jó nagyon, de ha épp nincs rajtad, nem látod a tényleges dps-ed, movement speed növelés onslaught-hoz kötve fölösleges - úgyis kirakod a 166%-ot, attack speed jól jön, de megintcsak nem látod a tényleges dps-ed. Battle rage - ugyanaz: nem látod a dps-ben, ráadásul vagy triggerelődik, vagy nem. Dual wield erős, de így bukod a pajzsot, resisteket, DA-t, hp-t, miegymást. Onslaugt karika elvakít, nem is látod rendesen a karaktered. War horn bossok ellen semmit nem ér. Ancestral horn: nagy rajta a CD.
    Weapon training nagyon jó, de a lényegen nem sokat változtat.

Inkább a defense-t, huntingot szeretem a harcos mastery-k közül.

A spirit tényleg jó.
  • keysersoze
    Ennél jobb a warfare-spirit, van 7 csicskád, stunod, %élet sebzésed, -életres aurád. Tankol is, irt is. ^^
  • FSpofon2
    direct2drive.com-on keddig v. szerdáig csak 6 euro most a kettő.
  • Lunki88
    Érdekelne amúgy hogy miért steamen akarod megvenni? Szerintem ott a legdrágább. :S
  • Majestic01
    Köszi a nagyon korrekt hsz-t, kicsit vissza is hoztad a kedvem a játékhoz. Jövő7en megevszem a steam-en a kieggel együtt, és akkor kezdem újra, warfare-t csinálok, defense-el. Másik, tudom, sok cuccot dobnak a mobok, de alig tudok eltenni párat..., így mindig jobbakat raktam csak el, és adtam el. Köszi mindent, akkor jövő7en remélem itt lesztek még és segítetek majd....:)
  • Terensz
    Üdv!

Előljáróban: az yc1980 mester által leírtaknak mindig hiszünk, mert aki évek óta játszik és über xmax Lilith-et tol, annak a Titan Quest-tel kapcsolatban mindig igaza van

Én viszont szeretem keverni a harcos és varázsló mastery-ket.
    Több oka van, elősorban a multiban nagyon nagy hasznát tudják venni a többiek a petednek, a védőgömbjeidnek, az auráidnak. Másrészt: a sima harcos mastery-párosításokkal nem tudod spammelni a képességeidet, mert nagyon kevés az energiád és az energia-regened. Harmadrészt: minden varázsló mastery rejt valami nagy bónuszt a harcos-osztályoknak, egyik többet, másik kevesebbet.
    A föld specialitása pl. az - harcos szemmel- , hogy csomó bónusz fizikai sebzést ad aurában, tehát minden szövetségesnek, meg egy (elég energiaigényes) képessége van arra, hogy a körülötte állókat "megpuhítsa".
    A természet megduplázza az összes szövetséges hp-ját, és 10 total speed-et ad mindenkinek. Azaz: ha öten vagytok, akkor kb. 40.000-rel növeli meg a csapat hp-ját, és nagyon sokkal a csapat dps-ét.
    A storm nem ad bónuszt aurában, de a csapatnak akkor is hasznos tud lenni közvetve. Én a defense-szel ajánlom, -100 recharge-ot kirakva (minden képességedet azonnal varázsolhatod sokszor egymásután). Bossokat gyönyörűen tudod tankolni vele, még ha hármasával is jönnek.

Az avenger (vadászat-föld) az egyik nagy kedvencem, íjász és varázsló egyszerre. 2 aura a csapat dps-ének növelésére, tűzpajzs mindenkinek, +100 méreg-ellenállás mindenkinek, nagyon erős tank-pet. Hmm, igen, kell
  • yc1980
    a kék csík az energia,főleg varázslóknál fontos, de nagyon sok képesség energiát igényel! gondolkodtam, milyen óriásról is beszélhetsz, merre jársz? : hányadik szintű vagy? mire pakoltál pontokat? leginkább csak erőre, és ügyességre kellene!:)
  • yc1980
    Üdv üdv,

igen a kieg. beleépül a simába, ott is érzed majd jótékony jelenlétét és a végén kapsz még 1 fejezetet, mint a Diablo 2-ben!
    Warfare mellé, nos hát inkább a defense-t dream-et esetleg a huntert ajánlanám, de még a spirit is jópofa!:)
    A mágust és a harcost keverni véleményem szerint nem kifizetődő ebben a játékban,főleg nem elsőre!:)
    Ha ilyen könnyen levernek, annak 2 oka lehet, vagy nem jó a karaktered, vagy még túl korán jutottál olyan helyre, ahová nem kéne!:) Az ilyen játékokban, a végig játszás nem teljesen lineáris, hanem újra és újra bejárod a régi területeket, főleg azokat, ahol minél nagyobb, és több láda van!:) Továbbá a lényekből is potyognak ki ereklyék, amik később igen hasznosak lesznek!:)
    Mivel még a játék elején vagy, kezd elölről. Javaslom a warfare mellé a defense-t Neked, és minden csillagos ellenfelet, többször is győzzél le. Ezáltal szintet is lépni fogsz, erősebb leszel és több cuccból, pénzből gazdálkodhatsz !:)
    A pókoknak többnyire méreg és fizikai sebzésük van, ezen ellenállások növelésével, sokkal hatékonyabban küzdhetsz ellenük!:)
    A látszat ellenére ez 1 elég összetett, de annál addiktívabb játék !:)
  • Majestic01
    Na, végul earth-öt választottam, de abba is hagyom. Tök értelmetlen game. Először vmi 16osóriást kéne megölnöm, ami 2-őt üt rám, és megöl, megy vmi pókot, aminek ismét 2-3 ütés avgyok, mikor az árusoknál lévő legjobb cuccaim vannak, és encsizve is van...Nekem ennyi volt a game, értelmetlen így.
  • Majestic01
    Meg lenne olyan kérdésem, hogy a kék csík az mi? Mert mindig maxon van es meg se mozdul.
  • Majestic01
    Na most lettem lvl 8. Akkor mit tanácsoltok?
  • Majestic01
    Most kicsit még eljátszom ezzel, aztán sztem jövőhéten megveszem eredetibe a kieggel együtt? De azt nem értem, hogy akkor ha meglesz a kieg is, akkor nem külön game lesz, csak a kieg beleéül a simába, és ezáltal több fegyver, helyszín lesz a sima game-be? Tehát nem külön a kieget indítom el majd, hanem az eredetit, amibe benne van a kieg? Mint a Sims-nél?
  • Majestic01
    Ja, okés. És mit válasszak majd? melyik a legjobb a warfare mellé?
  • keysersoze
    Én meg 10-10k-ért akciómentesen, első napon. :)
  • Terensz
    Level 8-tól lehet másik mastery-d.
  • Majestic01
    Sztem nincs másik. Vagyis nem láttam.
  • Terensz
    Én mondjuk a battle rage-t nem erőltetném az elején.
    Az afféle mazo-képesség :-) Akkor jó, ha ütnek :-D És az elején más szempontból nem jó neked, ha ütnek
  • Terensz
    Mi a másik?
  • Majestic01
    Na, de akkor jo igy a mastery?
  • Terensz
    Mázlista :-)
  • Csokis
    Persze, hogy az. Én az alapot és a kieget is 1790HUF-ért vettem, leárazva.
  • Terensz
    Mondjuk az az eredeti ár elég hülyeség :-)
    Én valami 5.300-ért vettem a TQ-t és az IT-t együtt.
  • Csokis
    Jaja, szerintem is vedd meg még most, pl. itt a legolcsóbban!
  • Terensz
    Ha nem szerzed meg a kieget, lemondasz az igazi élvezet 70%-áról, hidd el

Merthogy:
    - neten nem tudsz játszani
    - nem lesz Dream mastery-d
    - csomó bug nem lesz javítva
    - nem lesznek Artifact-jeid
    - rengeteg fegyver, páncél nem lehet meg neked
    - nem tudsz modokat használni
    és a legrosszabb: Hades világáról is le kell mondanod, ami jobb, mint a többi együtt.
  • Majestic01
    talan
  • Majestic01
    Ám képet nem engedi feltolteni, 180kbyte, es 20at enged...:S
  • Majestic01
    Nekem a kieg nincs meg, csak a sima.
  • Terensz
    Gyors kérdés: ugye nem a Titan Quest-et indítottad el, hanem az Immortal Throne-t?
  • Majestic01
    ahh de bena vagyok, megvan az ut
  • Terensz
    Tegyél be róla screenshot-ot!

Tehát warfare az egyik mastery :-)
    És mi a másik?
  • Majestic01
    De ez az. Már mindenhol voltam, és hegyek vannak körbe... nem találom az utat.:S van Onslaught, battle rage, meg weapon training.