• Terensz
    Üdv!

Előljáróban: az yc1980 mester által leírtaknak mindig hiszünk, mert aki évek óta játszik és über xmax Lilith-et tol, annak a Titan Quest-tel kapcsolatban mindig igaza van

Én viszont szeretem keverni a harcos és varázsló mastery-ket.
    Több oka van, elősorban a multiban nagyon nagy hasznát tudják venni a többiek a petednek, a védőgömbjeidnek, az auráidnak. Másrészt: a sima harcos mastery-párosításokkal nem tudod spammelni a képességeidet, mert nagyon kevés az energiád és az energia-regened. Harmadrészt: minden varázsló mastery rejt valami nagy bónuszt a harcos-osztályoknak, egyik többet, másik kevesebbet.
    A föld specialitása pl. az - harcos szemmel- , hogy csomó bónusz fizikai sebzést ad aurában, tehát minden szövetségesnek, meg egy (elég energiaigényes) képessége van arra, hogy a körülötte állókat "megpuhítsa".
    A természet megduplázza az összes szövetséges hp-ját, és 10 total speed-et ad mindenkinek. Azaz: ha öten vagytok, akkor kb. 40.000-rel növeli meg a csapat hp-ját, és nagyon sokkal a csapat dps-ét.
    A storm nem ad bónuszt aurában, de a csapatnak akkor is hasznos tud lenni közvetve. Én a defense-szel ajánlom, -100 recharge-ot kirakva (minden képességedet azonnal varázsolhatod sokszor egymásután). Bossokat gyönyörűen tudod tankolni vele, még ha hármasával is jönnek.

Az avenger (vadászat-föld) az egyik nagy kedvencem, íjász és varázsló egyszerre. 2 aura a csapat dps-ének növelésére, tűzpajzs mindenkinek, +100 méreg-ellenállás mindenkinek, nagyon erős tank-pet. Hmm, igen, kell