Lilith elérhetőségek: http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/11603-Lilith-The-Will-of-Demon-Battles-of-Jalavia
én innen szedtem le anno,nem tudom élnek-e még a linkek!:) Minimális angolt udással könnyed eligazítást is nyújt!:)
Azt hiszem az Under+Über-t kissé pihentetem...viszont ez az Under+lilith tetszetős:) de már kissé elszoktam attól, hogy 4 vaddisznó elől menekülnöm kell !:))) Megnézem a kedvenc harcosom mit muzsikál( warfare+dream) az új skillekkel!:)
Grandos..a Lilith az 1 custom map, telepíteni kell,de meglehetősen okos install van hozz,így megtalálja a mappát,ahová kell!
Célszerű új karaktert indítani,mivel ez 1 teljesen új történet!:)
Custom maps-ben készítesz 1 új karit,és azzal vágsz bele!:) Szerintem tetszeni fog,bár mint 1 kedves fanatikus kollegám mondta..néha a legapróbb kövek alatt lapul a továbbjutás kulcsa,szóval résen kell lenni rendesen!:) A sztori bár lineáris,de több helyre is lehet menni..rendszerint onnan tudja az ember, hogy jó helyen jár, hogy kb szintjének megfelelő ellenfelek vannak!:) Ahol nagyon gyorsan levernek, oda túl hamar mentél!:)