23078
-
vasziszdasz #21718 Nálam előrendelheted jópénzért, aztán csak várnod kell a postát. Jó sokági. :D -
#21717 Nos, kicsit tesztelgettem közben.
Tettem magamra egy Shadow Veil artifact-et.
"Grants Skill: Shadow Surge (Activated upon taking melee damage, chance 100%, cooldown 90 sec.)"
Sajnos ezt a 90 sec-et (bár a logika úgy diktálná) nem csökkenti -
#21716 Üdv Mester
Azért sokszor bejön majd, remélem :-)
Köszi az infót! -
Még csak level 42 a palám, de már most látszik, hogy nagyon beteg lesz
Meg ugye a -98% rec eddig :-) Normál végén járok.
A cuccokat amúgy (nyilván) magasszintű karaktereimmel farmoltam össze, teljesen legit felszerelés, még csak drop mod-ot, defilert sem használtam hozzá. -
yc1980 #21714 Üdv, amennyire jól tudom,s tapasztaltam.. van 1részt 1 cooldown-ja,másfelől meg esély is!
Szóval attól mert összehozod a 100 recet,még nem fog mindig bejönni!:)
-
#21713 Eddig -98% -
#21712 Jó reggelt :-)
Srácok, tudja-e valaki, hogy ha kirakok -100 rec-et, az hatással van-e a passzív (pl. tárgyak által adott) recharge-os képességekre, mint pl: a folg thunderclap-je, vagy a Shadow Veil Shadow Surge képessége? -
#21711 igen a TQ a kivétel. tényleg gyönyörű, de ami sokkalta fontosabb hogy játszható!! -
yc1980 #21710 Nyugis..azért a TQ-nak még mai szemmel is lenyűgöző grafikája van:)))
én néha csak megállok,és sétálgatok a mezőn a hajladozó fűszálak között, miközben nézem a fegyverem auráját!:)
gyönyörűű,és a Lilithben olyan panorámák vannak,nem láttam még sehol sem ilyet!:)
vagy van 1 pajzs,amiben fogaskerekek forognak,vagy a kilőtt nyílvesszők a fában és még hosszasan sorolhatnám!:)
és a TQ z élő példa a szemkápráztató és mégis különleges játékélményre:)
Istenem, mit nem adnék egy Titan Quest 2 Collectors Edition-ért!:)))
-
#21709 nekem az a tapasztalatom, hogy a gyönyörű grafika az egy dolog.
engem különösebben nem érdekel.
Ellenben a játék élmény na az igen!
és még azt is hozzáteszem, hogy amikor CSAK a grafikáról tudnak áradozni akkor ott általában fos játékélmény van/lesz.
Remélem, hogy jelen esetben tévedek.
A DS2-t vagy 8-10szer végig toltam, meg is van eredetiben.
és igen inkább a TQ-mellé adhattak volna valami kis valamit! :D -
yc1980 #21708 Naja nyugis:)))
Inkább a TQ Gold mellé járna a darksiders ingyen játékként!:)) -
yc1980 #21707 áááááááááááááááááá harcos és varázsló társaim:))
Szép napok virradhatnak reánk:)
a D3 mellé kerülhet még 1 impozáns játék a polcra:)
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=28011
lenne már 2011...:SS
:) -
#21706 ez meg mi a szösz? nagyobb kardot sz**abb rucit már nem tudtak rajzolni ennek a csóró főhősnek?? :D és hogy pont ezt a gyöngyszemet adják ingyen.. pofátlanság.. -
#21705 ingyen tq+kieg a darksiders mellé steamen. -
TLOTR #21704 Sziasztok, lenne kedve valakinek egy új karaktert kezdeni és tolni online?Minnél többen vunk annál jobb:) -
#21703 Külön aktiválódik mind. Sok allskillel szinte mindig bejön 1. -
#21702 "Ez maxolva 22% eséllyel aktivizálódik."
Maxolva 30% eséllyel aktivizálódik. (+4 skillpont)
Szerintem a hew/crosscut/tumult akkor is triggerelődik, ha a dualwield nem. Huntingnál is sebez a scatter shot arrows képesség akkor is, ha a marksmanship nincs hozzáadva egérgombhoz. -
#21701 nem. ezek nem adódnak össze. mindegyik külön külön aktivizálódik. ha jól tudom. (?) -
tenthrodil #21700 Lenne egy kérdésem:
Warfare alatt van a Dual Wield képesség, ugye.
Ez maxolva 22% eséllyel aktivizálódik.
Ugyanezen az ágon van a következő passzív skill, a Hew, ami maxon 10%-kal aktivizálódik, utána a Cross Cut (10%) és a Tumult (10%).
Az a kérdésem, hogy az utóbbi 3 skill külön funkcionál, vagy előfeltétele ezeknek a Dual Wield aktivizálódása?
Szóval, ahhoz, hogy mondjuk a Hew megtörténjen, először be kell kapcsolnia dw-nek, majd ezen belül még 10% esély van, hogy hew is lesz, vagy azon az ágon a négy skill egyenként működik?
-
yc1980 #21699 Üdv,
Lilith elérhetőségek: http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/11603-Lilith-The-Will-of-Demon-Battles-of-Jalavia
én innen szedtem le anno,nem tudom élnek-e még a linkek!:) Minimális angolt udással könnyed eligazítást is nyújt!:)
Azt hiszem az Under+Über-t kissé pihentetem...viszont ez az Under+lilith tetszetős:) de már kissé elszoktam attól, hogy 4 vaddisznó elől menekülnöm kell !:))) Megnézem a kedvenc harcosom mit muzsikál( warfare+dream) az új skillekkel!:)
Grandos..a Lilith az 1 custom map, telepíteni kell,de meglehetősen okos install van hozz,így megtalálja a mappát,ahová kell!
Célszerű új karaktert indítani,mivel ez 1 teljesen új történet!:)
Custom maps-ben készítesz 1 új karit,és azzal vágsz bele!:) Szerintem tetszeni fog,bár mint 1 kedves fanatikus kollegám mondta..néha a legapróbb kövek alatt lapul a továbbjutás kulcsa,szóval résen kell lenni rendesen!:) A sztori bár lineáris,de több helyre is lehet menni..rendszerint onnan tudja az ember, hogy jó helyen jár, hogy kb szintjének megfelelő ellenfelek vannak!:) Ahol nagyon gyorsan levernek, oda túl hamar mentél!:)
-
Grandos #21698 És tudna valaki egy linket adni vagy bármit ahonnan letölthetném az eredeti fonts.arc fájlt?
Köszi előre is -
Grandos #21697 Sziasztok
A Lillith Modot szeretném letölteni, de nem tudom hogy van ez. A Lillith világ az IT Hadész világa után azonnal megy vagy külön importálni kell a karimat minden nehézségi szint, illetve Hadész világ után? -
yc1980 #21696 üdv üdv:)
elsőre azért nem ajánlanám, hisz az alapjáték is rendkívül szórakoztató,jópár végigjátszás erejéig:)
Utána lehet próbálkozni az x2,x2,xmax modokkal,amik a mogok és a bossok számát növelik meg :)
Akkor talán már eljutsz odáig, hogy szeretnél 1 más sztorit is kipróbálni,és tapasztalt játékos vagy,ekkor már nyugodtan belevetheted magad a Lilith nevezetű kampányba:)
és ha szeretnél sokat szítkozódni,akkor mehet az Übermod,vagy Underlord, vagy a kettő kombinációja!:)
Én az utolsóval játszogatok... normál act 4-ben viszont már csalnom kellett a defilerrel,mert hiába voltak maxona resistjeim...annyi,de annyi lény,mob jön, hogy az valami nagyon durva...én nem tudom van-e ember aki végig vitte már legendig,de ha igen....akkor pár tanácsot kérnék tőle :)))
ez persze csak saját szubjaktív vélemény, kipróbálhatsz bármit,amit csak szeretnél...de így a kedved is megmarad végig,és a kihívás is egyre nagyobb lesz :)
-
#21695 underlordot érdemes feltenni ha először játszok vele ?:P -
#21694 Újra raktam ,most jó :P -
#21693 Lenne egy kis problémám, felraktam TQ-t, utána a patchet, IT utána és a fun patchet, ezek után ingame a karakterről eltünt a skin. A underlord ot hova kell másolni TQ-ba vagy az IT-be ? Remélem érthető voltam :D -
#21692 Srácok!
Van ötletetek, hogy az Anaplekte's skullcap-et hol érdemes farmolni?
Én a Plains of Judgement bejáratában öltem a keres-eket - hátha pottyan egy - és nem merem leírni sem, hány órán át (hány éjszakai műszakom ment el rá ). -
#21691 Üdv!
Ezt a kérdést havonta teszi fel valaki
Ha jól emlékszem, mindig ilyesmi a válasz (yc1980 mestertől): dream, defense, hunting, spirit, kb ebben a sorrendben.
Amúgy megéri visszaolvasgatni ezt a topicot, akár évekre visszamenőleg is. Nagyon jó dolgokat lehet találni. -
#21690 titanquest.net fórumot nézzed, ott sok használható leírás van. -
Emre99 #21689 Üdv üdv. Az lenne a kérdésem h a warfare mellé mit ajánlotok 2. kasztnak? És ha valaki nagyon ráér megköszönném ha részletesen leírná a skillpontokat és a statpontokat hogyan osszam el^^ -
Tóth Jozsef #21688 ohh étrtem köszi
-
#21687 szedd le az immortal thronet, 1.17 comm patch, az leszedi a copy protectiont. -
#21686 talán azért mert crackelt..? -
Tóth Jozsef #21685 hali
Van egy problémám az hogy letöltöttem a játékot és crack-eltem és elkeztem a játékot de már az eleján mikor kijövök a barlangból akkor modul hibát ír ki és nem tudom hogy miért?? -
yc1980 #21684 Üdv üdv...
jó öreg Lilith:)
nos Asteriában a 2 kapitány,csak mellékküldetés ad:)
Anzonban ha megmentetted a várost,akkor kinyílik a nagy kapu Elendar woodsnál:)
kicsit más...:)
normálon végigvittem az underlordot überben...nos be kell valljam...ac4-ben Defilereznem kellett:S
Nem elég, hogy Überben 6 Hádész van kis helyende még pár Dactylt is beraktak mellé,egyszerűen képtelenség...ráadásul Underben olyan aura is van Bossoknál,ami Rád hat,és semlegesíti az összes avoid-ot, meg dodge-ot....egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt valaki egyedül meg tudja csinálni..harcos karakterrel lehetetlen...azt hiszem ez a mod kombináció megmarad 4-5 fős multikra:))) -
tenthrodil #21683 Üdv!
A Masteries a meglévő profession-ök mellé rakja be az újakat, vagy lecseréli a régieket?
-
hollófernyiges #21682 Ha valaki játszott Lilithet meg tudná mondani hogyan lehet továbbmenni Asteriából? Az invázió a plázson már megvolt, ha jó sejtem a két kapitány közül valamelyik vinne tovább de nem lehet szóbaállni velük. -
MrRAP #21681 Köszönöm a választ!
Tudom már merre keresem, így sejtetem én is!!!!
-
#21680 Amúgy normalon, epicen és legenden egyaránt van bramblewood bow. Egyre többet sebeznek, és egyre nagyobb szint/agi/str kell a használatukhoz. Farmolni csak legenden van értelme. -
#21679 Hello!
Sajnos az a kép nem jelenik meg :/ A képfeltöltő, amit használsz, nincs a helyzet magaslatán.
Amúgy a bramblewood bow-t az anouran-ok dobják. Békaszerű törpe küklopszok. Hades-en vannak, van a parton is a rákokkal vegyítve néhány a titkos hely bejáratánál, meg a egy egész nagy terület tele van velük ott, ahol a lampido potion alapanyagait kell összeszedni (gyökér, gomba, faág - azt hiszem).
Ha az íjat akarod farmolni, a legegyszerűbb, ha éjszaka mész. Teleportálj el medea's grove-ba, északra menj át a barlangon, majd a lamianoktól (kentaurfélék) északra már látod a kis békaembereket. Csak szaladj át közöttük, egészen addig, amíg a Grey nénik barlangjához vezető útig nem érsz, körben mindenhol vannak, rengetegen, kis táborokban. Ha este mész, nem lesz nehéz dolgod az íjat fogó anourant kiszűrni :-)
Ha nappal mész, akkor a lábbelit hordókat érdemes megölni. Néha (kb. minden 3500-adik) hord egy ún. batrachos greaves-t (heronál gyakoribb), amiből ha sikerül egy suffixes darabot kifogni, az gyakorlatilag a játék legjobb lábbelije.
Nekem a haruspexemnek van egy suffix nélküli. Azóta közelharcban nem igazán tudnak megütni :-) Az enyémet anouran hero dobta, nem volt egyszerű agyonverni