Cortinaar#21670
Na itt vagyok. Bocs, az előbb amikor írtam, még nem olvastam leveled. No akkor ezek szerint vége a játéknak :)
Hol nyílik meg a végső térkapu a szigetre? Mert Drakennél nem nyílt meg.
Akkor vége a játéknak. :)
Wardennel vagyok, elég erős. Sajnos a parchementek elszálltak, mert Defilereztem egyet, átadtam pár fegyvert másik karitól(amit magam farmoltam), mert az elején szenvedtem, bevallom férfiasan, de csak kb. 10 szint körül. Szóval elszállt az összes perchement, pedig begyűjtöttem az összeset, mentem szépen sorba. Most kaptam kettőt a végén, azok megvannak. :)
Lehet újra megpróbálom begyűjteni, csak elég sok idő, mire újra felkutatom. Azt vártam volna a végétől, hogy Typhon leölése után megnyílik a kapu, s úgy jutok a szigetre, ahol ki is írja, hogy gratula, sikeresen teljesítetted a küldetést, megmentetted az emberiséget, vagy valami ilyesmi legalább, ha már nincs valami vége demó. :):):)
Nehézség, ha jól emlékszem Heroic, ami az ötödik. Hát elég erősek a mobok, jóval nehezebb ,mint az alapjáték. Alapjátékban a telkinek voltak kemények, ott volt, hogy egyet, ami Typhont elengedte a vége felé, nekimentem vagy 30-szor, mire meg tudtam ölni. Persze, amikor már megvoltak a rendes cuccaim, akkor már nem volt olyan nehéz.