23078
  • MrRAP
    Csá all!
    Az lenne a kérdésem, hogy hol találhatók Bramblewood Bow íjat?
    Milyen szinten adja, Epikus? Ha be jelölnétek a térképen Pl.: így
    És az is merre van, de úgy hogy a Magyar verzióval kennem!(ha véletlen nem ismerném fel a térképen)
    Előre is köszönöm szépen!!!!
  • Nyugis
    ha nem megy gyere netre szétcsapjuk közösben!!
  • yc1980
    Üdv..
    Barnau 1 nagy szemét...grrr :SSS
    de megöltem :) viszont act 3 telkin...nem megy :SSS
    sok az a 6 db belőle....:S és így, hogy már 34. szintű vagyok elég sokat számított az xp veszteség :S
    áááááááá,node ma még megpróbálom:)
  • yc1980
    Üdv,

a Hunter+nature teljesen jó kombó íjásznak :) van a játékban közel 60 párosítás, többet ki kell próbálni,míg rájössz melyik fekszik Neked leginkább!:)
  • korimass
    Aha akkor most nekem van egy ijászom is...
    Most akkor rakjam össze a kettőt és haladjak csak a vadász tolvajjal..
    Mert az ijászom az meg vadász természet kombóval van...
  • Nyugis
    idézem Yc1980 kollégát:

"üdv,

anno írtam 1 levelet :) abban le van írva, hogy a harcosnak kb mi kellhet :) a zsivány mellé a vadász nem csak az íj miatt illik,hanem a dárdáknak is igen szép szúrósebzésük van, általában 30% de előfordulnak 50-es darabok is:) nah most ha erre a piercing damage-re rámennek a masteryk bónuszai,ezt meg lehet nézni... mint a hunter, mind a rouge kasztnál vannak piercinget erősítő buffok :) nem beszélve a rouge lethal strike-járól,ami a legdurvább bosskiller skill a játékban:) nézd csak meg a titan calc oldalon :)
    a másik Neronak igaza van, a jobb cuccokhoz elengedhetetlen a 300-as erő, mondjuk lehet trükközni vannak követelménycsökkentő itemek is a játékban szép számmal !:)
    21-es brigandnak valami hasonlót hoznék ki:
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=15-0-6-1-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=20-0-0-6-2-4-1-0-0-0-0-0-3-0-1-0-0-0-0-0-0-0

bár kisebb nagyobb eltérések lehetnek,de ezek orvosolhatóak,mert tetszőlegesen átvariálhatod a skilleket,némi pénzért,bármikor a játék folyamán!:)
    van 1-2 szerintem megkérdőjelezhetetlen pont a buildben,de tetszőlegesen eldöntheti az ember, hgoy inkább a méregsebzéssel akar az elején haladni vagy a calculated strike-el..
    brigandnál: dárda-pajzs,és íj kombó kell,így nem árt mindkettő fejleszteni..hisz mindkettő piercing sebzéses :)
    xmax-ban a brigandnál az íj használata elengedhetetlen,mert azt a rengeteg mobot,csak íjjal tudod hatékonyan levadászni :) a bossokra meg ott lesz a lethal strike :) a sok dex miatt magas OA,DA értékek,ergo kevesebbet sbeeznek rajtad,és több critet ütsz,és annak is nagyobb lesz a mértéke:) szóval a brigand remek class,mégha elsőre nem is tűnik annak:)
    viszont azért módjával az erővel..kelleni fog a sok sok pont a dex-re:) a dex növeli a szúrósebzést is,ahogy az erő a fizikálisat!:)
    a briganddal érhető el a legnagyobb sebzés a játékban:)
    vannak fotók 400K feletti sebzésekről,azért az nem teljesen tiszta..mivel egy magas szintú karakter normál szintú kecskéket szúrkál minden aurával,és harci jelzéssel :S :)
    de 100K feletti sebzést azért ki lehet osztani vele legenden is,akár hádésznek :) 4-5 ütés és fekszik is:)"

az eredeti hozzászólás a #21463-üzenetben.
  • korimass
    Hellósztok
    Elkezdtem egy vadász tolvaj karit pálcikával...(szal nem nyillal) :D
    És az a kérdésem: Mit érdemes vele jobban fejleszteni mert ráálltam a csapdára vagyis a nyilvessző lövőre... Érdemes csinálni vagy mást maxoljak?
  • yc1980
    nem is kapu nyílik meg hülye vagyok,az utolsó portál 1 várban van azt hiszem Fortress a neve,a bejárati kapujánál van 1 kis farm szerűség,és 1 tenger part kikötővel,ott fog az egyik hajós elvinni a szigetre,ahol megnyílik a kapu,és kapsz valami kis szöveget is:)
    a parchementek lelőhelyei megvannak az általam linkelt (általad ismert) oldalon :) így nem lenne nehéz dolgot összeszedni őket,legalább farmolsz kicsit!:) Epicet úgy sem ajánlják elkezdeni 49. szint előtt :)))
    a titkos pálya kapuja (ha mind a 12 parchement Nálad lesz), akkor a level of the dead pályán fog megnyílni,ami a mocsár után van,van is 1 portál a bejáratnál !:) ha meg már úgyis farmolsz,kkor feljebb veheted a nehézséget max insane-re,akkor több lény lesz,és még szinteket is léphetsz :))
  • Cortinaar
    Na itt vagyok. Bocs, az előbb amikor írtam, még nem olvastam leveled. No akkor ezek szerint vége a játéknak :)
    Hol nyílik meg a végső térkapu a szigetre? Mert Drakennél nem nyílt meg.
    Akkor vége a játéknak. :)
    Wardennel vagyok, elég erős. Sajnos a parchementek elszálltak, mert Defilereztem egyet, átadtam pár fegyvert másik karitól(amit magam farmoltam), mert az elején szenvedtem, bevallom férfiasan, de csak kb. 10 szint körül. Szóval elszállt az összes perchement, pedig begyűjtöttem az összeset, mentem szépen sorba. Most kaptam kettőt a végén, azok megvannak. :)
    Lehet újra megpróbálom begyűjteni, csak elég sok idő, mire újra felkutatom. Azt vártam volna a végétől, hogy Typhon leölése után megnyílik a kapu, s úgy jutok a szigetre, ahol ki is írja, hogy gratula, sikeresen teljesítetted a küldetést, megmentetted az emberiséget, vagy valami ilyesmi legalább, ha már nincs valami vége demó. :):):)
    Nehézség, ha jól emlékszem Heroic, ami az ötödik. Hát elég erősek a mobok, jóval nehezebb ,mint az alapjáték. Alapjátékban a telkinek voltak kemények, ott volt, hogy egyet, ami Typhont elengedte a vége felé, nekimentem vagy 30-szor, mire meg tudtam ölni. Persze, amikor már megvoltak a rendes cuccaim, akkor már nem volt olyan nehéz.
  • peter01
    Sziasztok nekem új ez a játék eddig az alap Titan Quest-el játszottam ma felraktam az Immortal kiegészítőt és azóta sokkal lassabban fut a játék mikor megnyitom az inventorit vagy a térképet akkor is 1 pillanatra meg áll a játék. Amíg nem raktam fel a kiegészítőt nem volt vele probléma. Próbáltam töredezettség mentesítést de nem segített. A gépemnek bőven elégnek kell lenni, de azért leírom CPU: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz, VGA: Nvidia GTS 250 512mb, Ram: 2GB ddr2 800mhz. Próbáltam a grafikai beállításokkal is játszani, hogy mi lehet ami a lassulást okozza egyesével kikapcsoltam mindent de nem lett jobb.
  • Cortinaar
    Elképzelhető, hogy a Draken a főbossz, ami úgy néz ki mint Typhon?
    Akkor lehet, hogy vége a játéknak? Mondjuk nekem nem írt ki semmit. :)
    Csak azért kérdezem, mert mintha azt írná az oldalon, hogy Draken a főboss.
  • yc1980
    Cort:)))
    akkor üdvözöllek Normál játék végén :))))
    ugyanis miután emgölök csak 1 portál nyílik meg a végső város kikötőjénél,ahol eltudsz menni 1kis szigetre,ahol nem történik már semmi!:)
    de..ha megvannak a parchementek, mind a 12,akkor ki tudod nyitnia rejtett pályát,ami elég durva lesz :)
    az összes küldetést megcsináltad? voltál a red eye island-on is?:)
    ha ez mind megvan,és a bónusz pálya is összejön,akkor mehetsz epic-re:) epicen már megnyílik még 1 bónusz pálya,az order of blood küldetéssel,nah ott leszek igen durva dolgok:)))
    milyen karakterrel vágtál bele? s milyen nehézségi fokozaton a difficulty changerrel?:) epicen még izgalamsabb lesz a játék,bár lehet normál után elkezdeni,kicsit sokk lenne már :) pihentetésképpen ajánlom az Underlord-ot az original végigjátszással:) abban is van 1 titkos pálya,még nem találtam, igaz normal ac3 elején vagyok:S
  • Cortinaar
    Szia yc!

Na ez az, tele van teleport kapuval az egész, s persze térkép még véletlenül sem mutatja. :)
    No, de én azt hittem, hogy, ha "Typhon"-t kinyírom, akkor ott azon a részen tudok továbbmenni, de akkor ezek szerint vissza kell mennem valahova.
    Igazából az az egyetlen bajom van ezzel a Lilith-el, hogy abszolút nem lineáris a játékmenet, de az még nem is lenne baj, csak sokszor semmi információ nincs a továbbjutáshoz, vagy teljesen logikátlanul vissza kell menni valahová, de még csak nem is városba, hogy beszélj valakivel, ahhoz hogy továbbjuss. Különben nagyon jó, hogy van egy ilyen "kiegészítő", mert imádom ezt a játékot. Nagyon eltalálták, nincsenek benne idegesítő, érthetetlen dolgok, D2-ből okulva átvették a hasznos és jó dolgokat és tovább bővítették jobbnál jobb ötleteikkel.(talán ami hiányzott a D2-ből századszori újrajátszás után. :))
    46. szintű vagyok és még mindig csak normálon. :)

Ismerem az oldalt, amit linkeltél, de ott csak az eleje van térképekkel, fullos leírásokkal megtűzdelve, későbbi játékmenetről szinte alig van 1-1 dolog írva, s ami le van írva az sem segít, mert arra a részre magad is rájössz, vagy egyértelművé válik.
    Azért én is sokat játszottam a TQ-val és IT-vel, ezért az alap dolgokra mind rájövök, de mint pl. az eleje-közepe felé, amikor a halott erdőbe kellett bejutni, s kiderült, hogy kb. fél centis részen tudok átmenni a sziklafalon, amit amúgy bokrok és fák takartak, na ott azt kérdeztem magamban, hogy ezt most mi a francnak kellett elbújtatni, mi értelme volt? :).
    Mind1, kutatok kicsit, de sajnos nem tudom, hogy most merre tovább, ugyanis az egész pályát bejártam, de biztos van valahol egy rejtett teleport, amit még nem találtam meg.

A kép jó, én is akadtam már össze húzós ellenfelekkel, sokszor nem is a minibossok keserítik meg az életem, hanem a sima mobok, amiknek valami speckó támadása van, stb... :)

Csinálhatnál pár képet, azt megköszönném. Mondom, most öltem le a"Typhon"-t, ahol a 3 pecsétet kellett széttörni.
  • yc1980
    Üdv 1 nagyon lelkes rajongó,és még páran segítettek neki :)
    én próbáltam mindkettőt,de nekem az új mastery-k nem jöttek be :S
    viszont Underlord alatt,a régiek felturbózva:)))
    Igen van a Lilith "csak" custom maps !:)
  • Nyugis
    üdv!

egyébként kik csinálták ezt a lilith MOd-ot? nem lehet semmi!
    melyiket érdemes belőle feltenni? van a "sima" és a master. van köztük különbség? a lilith és a sima játék között van átjárás? tehát bármikor mehetek ide is meg oda is?
  • yc1980
    Kicsit más :)
    életem legnagyobb csatáját vívtam eddig, Über-underlord Aldante xmax core-ban!:) Act 2 telkinekkel :))
    ugye az Über 6-szoroz..és hát az act 2 telkine bizony summonál magából párat ,így volt, hogy 18 telkin volt a képen :DDD
    vagy fél órán át rohangáltam körbe körbe, hogy feltöltődjön mindig a HP ( underben azt hiszem 18 sec kell neki,ami sokkal több, mint a sima játékban:S) de megvan..!!!! halál nélkül...a köcsög minotauruszokért kár,ott meghaltam vagy 6* :S Irány act 3,már várom a Titánt :)))
    az Oracle zúz rendesen ternionnal,főleg, hogy már megvan a wisp és a +100% elemental damage aurája:)) kipróbáltam, hogy turbózom a peteket (gyűrűkkel + hp,+dmg) és hát elég durván nyomulnak(3 csonti,1 csontkutya,1 lich,1 wisp) én már csak takarítok, a mobok hullanak rendesen :)) harcossal AoE támadás nélkül, petek nélkül nagyon szopó lenne :SS
  • yc1980
    Üdv üdv:)
    Cort..
    nem ugyan úgy...
    az underlord és az über is alapjaiban írja felül a játékot,be kell másolni a telkepítési (nem e mentési) mappába:)
    ezért fordulhat elő, hogy pl überrel játszol Lilith alatt !:)
    Viszont csináltak Überből az Underhez tartozó változatot , ezt nyomom én most,és igencsak durva!:)
    A lilithez minden elismerésem, hogy eljutottál odáig!:) Teleport kapunk vannak.és az egyik elvisz a megfelelő helyre,végig kell járni mindet,fejből már nem tudom :S
    de ha eljutsz a Firebull-ig akkor már nyert ügyed van :)))
    A parchementeket gyüjtögetted a titkos pályára? ha ott jársz,akkor már legalább 10-11-nek meg kell lennie !:)
    Közben szembejutott :) lehet tudok rajtad segíteni:)
    Itt sok mindent megtalálhatsz a Lilith-ről :)
    http://stekel.wikidot.com/start
    :))

azért ez aranyos kép :) elsőre szenvedtem is vele rendesen legenden :S

http://i351.photobucket.com/albums/q441/alix37_2008/Lilith/justice2.jpg
    ha mégis kell térkép,akkor lehet előkaparom a régi mentésem,mert azóta winreinstall volt és csinálok pár fotót a térképekről!
  • Cortinaar
    Helyesbítek!

Megtaláltam a "Titan"-t a The Sanctuary of Draken-ben. (olyan volt, mint a Diablo 2 vége, amikor a pecséteket kellett széttörni:)). De hogyan tovább?
    Semmilyen kapu, semmi nem nyílt meg.
  • sirdond
    elvileg igen, de most néztem meg bővebben és sajnos csak néhány amerikai országban érhető el az akció
    szóval megint várni kell steames leárazásra :(
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Az Underlord mod ugyanúgy működik, mint a Lilith, hogy a Custom quest-ben lesz benne? Az alap játékot (skillek, stb...) nem bántja?

Lilith utolsó (legalábbis azt gondolom, hogy az utolsó) pályályán nem boldogulok. Egyszerűen nem találom a tovább vezető utat, elvesztem abban a rohadt nagy barlangban, ahol a sárkány van. Nincs véletlenül egy térkép? :)Fortressben vagyok, (The Oriental Scheol)
  • Cortinaar
    Szia!

5$-ért megkapom a TQ Gold-ot? Nem ismerem az oldalt, ezért kérdezem, hogy ez olyan, mint a steam, csak letöltöm?
  • teddymac
    Köszönöm
  • MrRAP
    C:\Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne
  • teddymac
    köszi a kimeritő választ
  • Nyugis
    köszi az infót én már megvettem idehaza. ;)
  • sirdond
    Nyugis, és persze még akit érdekel:
    megint csak 5 eu a TQ Gold
    http://store.thq.com/store/thq/en_US/pd/Titan-Quest-Gold-Edition/productID.150121400
  • vasziszdasz
    nécsör
  • XeeN
    Tömören:
  • Kicsikiraly
    Ingyombingyom táliber, tutáliber máliber, az erdőbe.
  • teddymac
    Játék hova ment ?
  • yc1980
    Üdv
    Harcosnak...
    defense,dream,hunter,spirit :)
    én ezeket próbáltam,s tudom ajánlani:)
    bár attól függ:)
    ha nem szándékozol legend Hádészig játszani,akkor igazából nem választhatsz rosszul :)))
  • teddymac
    Harcos karakternek mit érdemes felvenni másodlagos classnak
  • Nyugis
    köszönöm az infót!

a fórum linkekkel való bővítésével (alias FAQ megcsinálása), mi a helyzet? ez a sok sok infó nem kelrül összesítésre hogy bárki letudja szedni?
  • yc1980
    gyúrva és 75 :DDD
    késő van már :D
  • yc1980
    üdv :)
    az Underlord mod spirit mastery-je is át lett kicsit csúrva (,ahogyan az összes többi is)
    Ugyanis a skill nem 32-ig van,hanem 40-ig , a 76-ös szintlimit fel lett tornászva 85-ig
    megjelentek a mítikus cuccok,amiket elképzelésem szerint receptek segítségével lehet összerakni isteni artifacokkal!
    és a spirit ágban megjelentek a csontvázak (+4 skill segítségével, már 4-et lehet idézni), aztán a Bone Fiend,azt hiszem ez a neve, ez ilyen csontvázkutyára hasonlít,elég erőteljes,de normálon sokszor hal :S és maradt a liches is, no meg az outsider:) a csotik és a kutya jó,mert nem időlimites,hanem HP érzékeny:)
    Akik megcsömörlöttek már 1 picit a játéktól...azoknak ajánlom az Underlord modot, vagy méginkább az ÜberUnderlordot :)) s bár még nem teszteltem,de tán a Lilith is működik Underlord alatt :))) no az lenne ám igazi móka:)
    holnap ki is próbálom:)
    egyébként tetszetős,mert underlord-ban bejöttek a vitality sebzésű botok is :)) ilyen formában már lehet azt is tápolni,és sebzek is vele rendesen :)
    az újdonságok mellett,némi balansz egyengetés is folyt, ahogy látom :)
    ajánlom mindenkinek érdekesség gyanánt:)
  • b98
    milyen versionnal tudtok felmenni netre,nekem gold edition van meg 1.17 funpatch van fennt,ha csatlakozni akarok unable connect servert ir ki.
  • Nyugis
    és honnan a gyíkból volt neked csontvázad és csontkutyád??
  • yc1980
    áááá
    Über-underlordban egyszerűen lehetetlen halál nélkül megölni a minotaurust..6 db...:S
    25. szintű oracle-vel mentem neki 5 pettel(3 csontváz,1 csontkutya,1 lich king...pikk pakk szétszedik őket...pedig olyan jól haladtam:SSS
  • Nyugis
    hi!
    leszedtem máshonnan. na nekem ez sem működik, mindegy hogy hogy indítom el, xp-vista-modban egyszerűen nem megy! CSAK és kizárólag a 2.11. ennyi.
  • NeRo31
    Hi!
    tendero.hu
    én ide tettem fel tq-képeket!