-
Cortinaar #21666 Szia yc!
Na ez az, tele van teleport kapuval az egész, s persze térkép még véletlenül sem mutatja. :)
No, de én azt hittem, hogy, ha "Typhon"-t kinyírom, akkor ott azon a részen tudok továbbmenni, de akkor ezek szerint vissza kell mennem valahova.
Igazából az az egyetlen bajom van ezzel a Lilith-el, hogy abszolút nem lineáris a játékmenet, de az még nem is lenne baj, csak sokszor semmi információ nincs a továbbjutáshoz, vagy teljesen logikátlanul vissza kell menni valahová, de még csak nem is városba, hogy beszélj valakivel, ahhoz hogy továbbjuss. Különben nagyon jó, hogy van egy ilyen "kiegészítő", mert imádom ezt a játékot. Nagyon eltalálták, nincsenek benne idegesítő, érthetetlen dolgok, D2-ből okulva átvették a hasznos és jó dolgokat és tovább bővítették jobbnál jobb ötleteikkel.(talán ami hiányzott a D2-ből századszori újrajátszás után. :))
46. szintű vagyok és még mindig csak normálon. :)
Ismerem az oldalt, amit linkeltél, de ott csak az eleje van térképekkel, fullos leírásokkal megtűzdelve, későbbi játékmenetről szinte alig van 1-1 dolog írva, s ami le van írva az sem segít, mert arra a részre magad is rájössz, vagy egyértelművé válik.
Azért én is sokat játszottam a TQ-val és IT-vel, ezért az alap dolgokra mind rájövök, de mint pl. az eleje-közepe felé, amikor a halott erdőbe kellett bejutni, s kiderült, hogy kb. fél centis részen tudok átmenni a sziklafalon, amit amúgy bokrok és fák takartak, na ott azt kérdeztem magamban, hogy ezt most mi a francnak kellett elbújtatni, mi értelme volt? :).
Mind1, kutatok kicsit, de sajnos nem tudom, hogy most merre tovább, ugyanis az egész pályát bejártam, de biztos van valahol egy rejtett teleport, amit még nem találtam meg.
A kép jó, én is akadtam már össze húzós ellenfelekkel, sokszor nem is a minibossok keserítik meg az életem, hanem a sima mobok, amiknek valami speckó támadása van, stb... :)
Csinálhatnál pár képet, azt megköszönném. Mondom, most öltem le a"Typhon"-t, ahol a 3 pecsétet kellett széttörni.