• ity
    wedge31:
    Azért a 16 ezer dio hozzászólás és a 7 ezer sacred hsz között van "némi" különbség. Arról nem is beszélve, hogy melyik van fent napi rendszerességgel első oldalon. Vagy miért van az, hogy bneten többezren játszanak napi szinten ma is dióval, és a sacred-el mi a helyzet ezen a téren? Na de ne menjünk bele.
    Én csak egy MAGÁNVÉLEMÉNYT írtam, hogy nálam dio maradt a trónon. Hogy nálad nem? Hát egészségedre :)

Eftörsokk :
    Jó tipp volt, köszi még1x. Tényleg nem jön sugár a lépcsőhöz. Szóval ki is végeztem így sec perc alatt. Akkor idéztem csak mikor már feljött, körbeálltuk aztán bedaráltuk. Akárki akármit mond, jó a druida, csak néha nehéz azért vele, főleg legendary szinten.
    Azóta harmadik városig elmentem, a havasokban. Chimera a tűz támadása miatt szintén kemény dió volt, 2 halál kellett mire megcsináltam :( De még mindig csak a felénél jár az xp csík, ahhoz képest, ahogy először lementem Talkine-hez. Nagyon lassan jön xp és nagyon sokat vesz le halál esetén. Egyébként Talkine is dobott egy legendary (lila) pajzsot. Lassan egy teljes kari (3 zsákkal együtt) teli lesz legendary cuccokkal. Csak az a baj, hogy csomó set, és persze mind másik set-be való :)