-
yc1980 #21620 Üdv üdv:)
látom sok a kérdés:)
nos akkor szép sorjában,hátha tudok válaszolni !:)
nos a Dream kaszt,bevallom egyik személyes kedvencem, mind mágus támogatónak, mind harcosnak remek választás lehet!:)
Ahogy láttam, inkább a harcos érdekelne itt 1-(2) embert!:)
nos Dream mellé leginkább a warfare-t tudnám ajánlani !
Dual wieldes karakternek,némi phantom strike-al megspékelve!:)
A fejlesztése igen egyszerű,bár eléggé ízélés dolga!:)
Nálam a Harbinger(warfare+dream) kasztban inkább a warfare a fő mastery, amit a dream megtámogat 1-2 jó passzív képességgel,aurával,és brutális támadással!:) de olyat is láttam már, hogy valaki inkább a Distrot reality-t preferálja vagy a distoration wave-et !:) én ezeket nem kedvelem annyira, de 1-1 pontot megérhetnek a lassítás miatt!:)
de a lényeg a a dual wield,az onslaught,s battle standard és nem utolsó sorban a trance-ek és a phantom strike :) nem kell hozzá sok pont,s nem kell hozzá 100 rec !:) a +4 skill azonban elengedhetetlen legenden,ha szép munkát akarunk végezni!:)
Igazából a játék vége felé,én kb 1 hasonló builddel szoktam szaladgálni!:)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-1-0-6-6-0-6-0-0-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-0-1-6-0-12-8-1-0
Az Ancestral horn örök kérdés,hisz elég sok pont,de a BS-el és a Nightmare Master Mindjával igencsak csodákra képes!:)
A lényeg itt is, mint sok karakternél, a cuccokban van!:) El kell érni a maximális attack speed-et, nem árt valami attack convert to health fegyver,akár mindkét kézbe!:) hisz azért 1 jól időzített PS-nél ez igencsak aranyat érhet!:) a magas páncél,dodge attack,avoid projectiles fontos,de a lényeg a képességgátlás védelem,a stun resist, a fagyasztás ellenállás,és a magas pierce resist!:) ha ezek rendben vannak,akkor nehezen állítanak meg,és folyamatosan töltődik vissza a HP-d!:) Mókás,ahogy ugrál közben a HP:) sokszor 1 PS-el akár több ezer életerőt vissza tudsz nyerni, a g yors támadásoknak köszönhetően ez nem 1 lehetetlen küldetés!:) de ha lebénítanak,megfagyasztanak,akkor biza könnyen halál lehet a vége!:) Nagyon elrontani a skilleket nem lehet, hisz tudod őket változtatni, mindenki érzi 1 idő után, hogy melyik játék stílus a megfelelő neki!:)
Aztán második befutó nálam harcosként a Dream mellé, a hunter!:) 1 jó lándzsával és pajsz kombóval az is csodákra képes,és szükség esetén még íjjal is tud ügyeskedni!:) ez sokkal inkább strapabíró karakter,de szerintem lényegesen kevésbé élvezetes, mint a harbinger!:)
Harcosnak a másik nagy kedvencem a spell breaker !:) csodálatos aurák,a legjobb petek a játékban pláne a BS áldásos hatása alatt!:)
Defense mellé,nos szerintem egyértelműen warfare,jó masszív karakter,a colossus form igencsak mókás !:) Bár az igazi élvezet 100 reccel colossus formban PS-eket nyomatni ,és mint már mondták a mana leech resist elengedhetetlen hozzá!:)
node száz szónak is 1 a vége..
Dream mellé harcosnak (szerintem) warfare,hunter és még a defense is vállalható!:)
Defense mellé, (szintén szerintem) warfare,hunter,dream :)
a képre visszatérve... háát folg mellé 1 sabretooth...jó aza sabretooth én nem tagadom,hisz az egyik leggyorsabb fegyver(család) a játékban,de akkor inkább már 2 folg vagy 1 folg+1 sapros ! a Sparos the corruper mókás kis fegyver ám!:) életszívás,resist csökkentés, mi kell még? :)
nos másik nagy témakör a modok!:)
nos én nem próbáltam mindet,de meglehetősen sokba belenéztem,és meg kell mondjam,az amúgy is igen kiváló játékot, 1 még magasabb szinte emelik !:)
Én alapvetően 3 féle modot különböztetnék meg! :)
Vannak a nehezítő modok(x2,x3,x4,xmax,übermod,achilles és hasonlók) ezek többnyire a lények számának növelésével operálnak,az Über pl 6-os bossokat tartogat többek közt,míg az xmax csak 3*-osakat!:) az achilles inkább a lények OA,DA értékét emeli meg,ergo kevesebbet fogunk sebezni rajtuk !:) Ezért mókás az Über,mert az ötvözi mindkettőt!:)
Van a második csoport pl személyes kedvenc a Lilith, ami 1 teljesen új kampány,új történet,új helyszín,új zenék,tárgyak miegymás (van saját nehézség szabályozója 10 fokozattal:) )
és a Harmadik csoport, die tartozik a new world, a shopMi, ezek inkább megmutatják, hogy milyen cuccok találhatóak a játékban,némi kisebb kipróbálási lehetőséggel, piciny kis terület questek nélkül,sok sok lénnyel !:)
Nah ha ennyi nem lenne elég,akkro bonyolítsuk!:) Egyes modokat lehet kombinálni!:)
Pl mostanság az underlord+xmax, vagy udnerlord+über kombóval játszom,ez már tényleg csak hardcora játékosoknak való,de nagyon élvezetes,feltéve ha valaki nem fél meghalni!:)))
Amennyiben igény van rá( és a régiek nem unják,mesélek amelyikről szeretnétek,saját tapasztalatokkal!
A nagy érdeklődést elnézve( aminek igencsak örülök, hisz ez a játék megérdemli), akkor össze lehetne dobni 1 egyszerű kis oldalt,amin szerepelnek vagy maguk a modok,letöltési lehetőséggel,vagy linkek, hogy honnan lehet őket beszerezni!:)
és még 1 apróság..a modokkal vigyázni kell,mert hálóban csak úgy tudsz játszani,ha a másik félnél is fenn van ugyan az!:)
Korimass remélem tudtam segíteni,és ha valamelyik mod közelebbről is érdekelne,akkor vagy mutatok 1 linket,vagy feltöltöm valahová,ahonnan le tudod szedni !:)
Nos a leírás korántsem teljes,és igencsak a saját számíze szerint készült! :)
1 apró megjegyzés a gigászi post végére!:) a modokkal való ismerkedés előtt,azért nem árt,ha 1-2 karakterrel végigviszi a játékot az ember legend Hádészig,mert bizony előfordulhat, hogy valami normálon még igencsak ütőképes,de legend-re már kifogy alóla a szusz,és vergődik igencsak!:)