23078
-
b98 #21638 Ha leirod hogyan illetve hová töltsem akor meg oldható.Különben linkelt oldal lengyel regisztrálsz a bal oldali ablakban downloadra katt,aztán programok kiválasztod letölt és ennyi.de szívesen feltöltöm de azt meg én tudom hogyan kell. -
#21637 barátom! megnéztem az oldalt amit linkeltél! :DD
http://titanquest.gram.pl/news.php
ez valami ismeretlen nyelven van és regisztrációt kér/igényel.
bevallom ez nekem nem fog menni! :DDD
Esetleg, feltöltenéd valahová..? megoldható? -
#21636 okés. a telepítés nálad simán ment? elindítod semmi trükközés?
olvastam külföldi forumokon, hogy win7-nél le kel szedni a c++-t aztán vissza majd közben telepíteni. ennyit meg viszont nem ér a dolog! :D
szóval mesélj mit hogy hová, stb.. várom! és köszi!! -
b98 #21635 Nyugis innen próbáld leszedni nálam müködik win7 64bit-en,http://titanquest.gram.pl/news.php -
yc1980 #21634 Üdv
az Übernek többféle verziója van:)
van olyan is ami csak sima fájlcsere,így kellő backup után, bármikor visszaállíthatod:)
bár ki akarnak Über után a simával játszani ? :) mondjuk a multi miatt...:S
-
korimass #21633 Nah úgy döntöttem felrakom majd az übermod-ot mert kezd uncsi lenni a játék... Egyenlőre a xmax fasza csak szar se esik :S
Nah az lenne a kérdésem hogy az übermod-ot ha felrakom akkor használhatom simán a titan quest-et is vagy csak ezzel az übermod-al?
By KoRiMaSs -
#21632 jó kis gyűjtemény ez!
próbáltam feltenni a vault "újabb" verzióját de nekem NEM működik a TQVault_v2.3_.0_.x egyetlen verziója sem win7-alatt.
Van akinél rendesen működik? és ha igen akkor hogy csinálta? ;)
(a 2.11 az működik egyedül) -
Cortinaar #21631 http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-8-0-1-16-5-0-1-0-12-8-12-0-1-1-9-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-12-0-0-0
jobb gombra Phantom strike megy. Nem használok Psionic touch-ot, mert azt vettem észre, hogy sokkal több kritikált ütök, ha a normál támadást használom. (ez az összes többi karakternél is így van). Mágiaellenállásod legyen max., vagy max. közeli, pajzs így 50% körül lesz, de az is jó. Ahogy ütöd a mobokat, gyógyulsz, így mehetsz bátran. Karakter hátránya, hogy IQ-ra is kell tenni a 100 rec miatt, de persze dex és str-t is növelni kell és manát is, ha folyamatosan PS-t használsz. Egyébként a másik kedvencem a Warden és a Corsair. Mindkettőnél jó, hogy tömegpusztítója is van, igaz, nem olyan durva, mint a PS, de a sebzésük nagyobb, mint Divineré, így kb. egyszinten vannak. Lich miatt viszont a bossokat játszi könnyedséggel gyakod Divinerrel. Kb. ennyi, de minden karakterrel élvezetes a játék. -
#21630 Erre bukkantam, gondoltam: megosztom veletek :-)
Titan Quest mod-gyűjtemény :-) -
#21629 ahogy ujra átnéztem a "fát" és még egy kérdésem van illetve kettő:
bal egérgombra mit tettél? nem használod a Psionic Touch-ot és passzivját? mert gondolom akkor a jobb egéren a Phantom Strike-és passzivja van. (?)
vagy más kombót használsz és máshogy? ;) -
#21628 érdekes, hogy a divinert harcosnak használod és nem mágusként.
ez egy újfajta megközelítés számomra.
akkor viszont a stat pontokat hogy osztod el? mert gondolom a fegyverek miatt nem mehet minden az intelligenciára. dárda és pajzsnál gondolom dex és erő-re raktad a pontok legnagyobb részét. (?)
-
Cortinaar #21627 Dehogyis! Lándzsa és pajzs! Olyan szinten szétkapok vele bármit, hogy még én is meglepődtem. Bosst csak a Briganddal öltem le gyorsabban, azzal viszont az volt a bajom, hogy tömeges mobtámadást lassan vertem le. Nyilván íjjal nem, de én most csak és kizárólag a közelharci karakterekről beszélek. Igazából a legfontosabb az összes karakternél az, hogy az összes ellenállásod max legyen.
Próbáld ki. Persze kellenek jó cuccok, de hát melyik közelharci karakternek nem? :) Phantom strike-al haladok, bosst pedig Lich szétkapja, vagy lefoglalja, addig én meg hátulról, vagy féloldalról :) megcsapkodom... :) -
#21626 megnéztem hogy hogy osztottad el a pontokat.
érdekes elosztás. nálam kapásból az a kérdés merült fel, hogy jó szép, de mi van a kezedben? mágusbot vagy..? -
Cortinaar #21625 Én a Divinert ajánlom harcosnak 100 reccel. Az űber pusztító. Persze kell sok mana is (manareg), mert folyamatosan a Phantom strike-al mész, ha sokan vannak, bossnál pedig a lich kicsinálja, te meg csak meglegyinted, s megfeküdt.
Egy ilyet, persze lehet kicsit módosítani:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Diviner&master1=2&master2=9&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-2-0-0-16-2-0-1-0-12-0-3-0-1-0-1-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-12-0-0-0
Persze a Lich adatait lehet feljebb tornázni, dreamből pedig a petet, esetleg spiritből még az outsidert, de igazából nincs szükség rá.
-
MrRAP #21624 Köszönöm a válaszokat!
Még annyit, hogy a Harbinger-nél, hogyan osztjam el a pontokat?(Intelligencia nem hiszem, hogy kell erő/ügyesség 65-35% kb.?)
A fan patch-t fel rakom akkor az nekem el rontja a játékot, mert a Magyarul küldőm? -
yc1980 #21623 a fan tapch 1-2 bugot javít (pl működik a Battle standard Triumph passzívja, és 1-2 balanszot hoz a játékba!:)
jobb cuccokat sok sok(tényleg sok,nekem olyan 20 Hádész run után esett valami használható) farmolással,vagy a Defiler segítségével találhatsz :)
Igazából a játéknak 1ik hibája, hogy sokszor előfordul 1 kőrakásból jobb cuccok esnek, mint a Titán orbjából !:) -
korimass #21622 Köszönöm a választ.
Nekem csak annyi kellett hogy többen legyenek. A xmax mod tökéletesen megfelel 3-asba mert uncsi volt hogy kevesen vannak, merthát a nyilasnak az a jó ha sokan vannak:D
Igazából még az kéne nekem hogy jobb cuccokat dobjanak. Nem tudom hogy a fan patch nem erre szolgál-e? -
#21621 -
yc1980 #21620 Üdv üdv:)
látom sok a kérdés:)
nos akkor szép sorjában,hátha tudok válaszolni !:)
nos a Dream kaszt,bevallom egyik személyes kedvencem, mind mágus támogatónak, mind harcosnak remek választás lehet!:)
Ahogy láttam, inkább a harcos érdekelne itt 1-(2) embert!:)
nos Dream mellé leginkább a warfare-t tudnám ajánlani !
Dual wieldes karakternek,némi phantom strike-al megspékelve!:)
A fejlesztése igen egyszerű,bár eléggé ízélés dolga!:)
Nálam a Harbinger(warfare+dream) kasztban inkább a warfare a fő mastery, amit a dream megtámogat 1-2 jó passzív képességgel,aurával,és brutális támadással!:) de olyat is láttam már, hogy valaki inkább a Distrot reality-t preferálja vagy a distoration wave-et !:) én ezeket nem kedvelem annyira, de 1-1 pontot megérhetnek a lassítás miatt!:)
de a lényeg a a dual wield,az onslaught,s battle standard és nem utolsó sorban a trance-ek és a phantom strike :) nem kell hozzá sok pont,s nem kell hozzá 100 rec !:) a +4 skill azonban elengedhetetlen legenden,ha szép munkát akarunk végezni!:)
Igazából a játék vége felé,én kb 1 hasonló builddel szoktam szaladgálni!:)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-1-0-6-6-0-6-0-0-6-6-16-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-0-1-6-0-12-8-1-0
Az Ancestral horn örök kérdés,hisz elég sok pont,de a BS-el és a Nightmare Master Mindjával igencsak csodákra képes!:)
A lényeg itt is, mint sok karakternél, a cuccokban van!:) El kell érni a maximális attack speed-et, nem árt valami attack convert to health fegyver,akár mindkét kézbe!:) hisz azért 1 jól időzített PS-nél ez igencsak aranyat érhet!:) a magas páncél,dodge attack,avoid projectiles fontos,de a lényeg a képességgátlás védelem,a stun resist, a fagyasztás ellenállás,és a magas pierce resist!:) ha ezek rendben vannak,akkor nehezen állítanak meg,és folyamatosan töltődik vissza a HP-d!:) Mókás,ahogy ugrál közben a HP:) sokszor 1 PS-el akár több ezer életerőt vissza tudsz nyerni, a g yors támadásoknak köszönhetően ez nem 1 lehetetlen küldetés!:) de ha lebénítanak,megfagyasztanak,akkor biza könnyen halál lehet a vége!:) Nagyon elrontani a skilleket nem lehet, hisz tudod őket változtatni, mindenki érzi 1 idő után, hogy melyik játék stílus a megfelelő neki!:)
Aztán második befutó nálam harcosként a Dream mellé, a hunter!:) 1 jó lándzsával és pajsz kombóval az is csodákra képes,és szükség esetén még íjjal is tud ügyeskedni!:) ez sokkal inkább strapabíró karakter,de szerintem lényegesen kevésbé élvezetes, mint a harbinger!:)
Harcosnak a másik nagy kedvencem a spell breaker !:) csodálatos aurák,a legjobb petek a játékban pláne a BS áldásos hatása alatt!:)
Defense mellé,nos szerintem egyértelműen warfare,jó masszív karakter,a colossus form igencsak mókás !:) Bár az igazi élvezet 100 reccel colossus formban PS-eket nyomatni ,és mint már mondták a mana leech resist elengedhetetlen hozzá!:)
node száz szónak is 1 a vége..
Dream mellé harcosnak (szerintem) warfare,hunter és még a defense is vállalható!:)
Defense mellé, (szintén szerintem) warfare,hunter,dream :)
a képre visszatérve... háát folg mellé 1 sabretooth...jó aza sabretooth én nem tagadom,hisz az egyik leggyorsabb fegyver(család) a játékban,de akkor inkább már 2 folg vagy 1 folg+1 sapros ! a Sparos the corruper mókás kis fegyver ám!:) életszívás,resist csökkentés, mi kell még? :)
nos másik nagy témakör a modok!:)
nos én nem próbáltam mindet,de meglehetősen sokba belenéztem,és meg kell mondjam,az amúgy is igen kiváló játékot, 1 még magasabb szinte emelik !:)
Én alapvetően 3 féle modot különböztetnék meg! :)
Vannak a nehezítő modok(x2,x3,x4,xmax,übermod,achilles és hasonlók) ezek többnyire a lények számának növelésével operálnak,az Über pl 6-os bossokat tartogat többek közt,míg az xmax csak 3*-osakat!:) az achilles inkább a lények OA,DA értékét emeli meg,ergo kevesebbet fogunk sebezni rajtuk !:) Ezért mókás az Über,mert az ötvözi mindkettőt!:)
Van a második csoport pl személyes kedvenc a Lilith, ami 1 teljesen új kampány,új történet,új helyszín,új zenék,tárgyak miegymás (van saját nehézség szabályozója 10 fokozattal:) )
és a Harmadik csoport, die tartozik a new world, a shopMi, ezek inkább megmutatják, hogy milyen cuccok találhatóak a játékban,némi kisebb kipróbálási lehetőséggel, piciny kis terület questek nélkül,sok sok lénnyel !:)
Nah ha ennyi nem lenne elég,akkro bonyolítsuk!:) Egyes modokat lehet kombinálni!:)
Pl mostanság az underlord+xmax, vagy udnerlord+über kombóval játszom,ez már tényleg csak hardcora játékosoknak való,de nagyon élvezetes,feltéve ha valaki nem fél meghalni!:)))
Amennyiben igény van rá( és a régiek nem unják,mesélek amelyikről szeretnétek,saját tapasztalatokkal!
A nagy érdeklődést elnézve( aminek igencsak örülök, hisz ez a játék megérdemli), akkor össze lehetne dobni 1 egyszerű kis oldalt,amin szerepelnek vagy maguk a modok,letöltési lehetőséggel,vagy linkek, hogy honnan lehet őket beszerezni!:)
és még 1 apróság..a modokkal vigyázni kell,mert hálóban csak úgy tudsz játszani,ha a másik félnél is fenn van ugyan az!:)
Korimass remélem tudtam segíteni,és ha valamelyik mod közelebbről is érdekelne,akkor vagy mutatok 1 linket,vagy feltöltöm valahová,ahonnan le tudod szedni !:)
Nos a leírás korántsem teljes,és igencsak a saját számíze szerint készült! :)
1 apró megjegyzés a gigászi post végére!:) a modokkal való ismerkedés előtt,azért nem árt,ha 1-2 karakterrel végigviszi a játékot az ember legend Hádészig,mert bizony előfordulhat, hogy valami normálon még igencsak ütőképes,de legend-re már kifogy alóla a szusz,és vergődik igencsak!:) -
#21619 Srácok, találkoztatok már olyan "mobbal", hogy Gigantes Dactyl? Kb. az összes boss kis ártatlan bárányka hozzá képest :-) -
#21618 Amúgy vannak nagyon jó folgjaim. Mindig megnézem a leesőket, és a tényleg jókat el szoktam tenni. -
#21617 Csak a kalapácsos haruspex az enyém.
A dualwield conquerort a neten láttam :-) -
korimass #21616 Olyan mint az xmax mod vagy ahol 3X-os minden -
#21615 Folg selffound vagy csit? :P -
korimass #21614 Hellósztok
Nem tudna nekem egy mod-okról egy összesített leírást?...
Vagy csak annyi hogy hol találom... -
-
#21612 :-)
-
#21611 Hello!
Spanodnak üzenem: corsair nem rossz, de nagyon bele fog unni a folyamatos manahiányba magasabb szinten. (Kb ez a probléma a többi csak harcos mastery-kombóval is, de a corsair-nél a legrosszabb a helyzet) Szemléltetésképpen: 300 manából 225-öt foglal le a 3 passzív képessége (battle awareness, blade honing, envenom veapon). A maradék 75 kb semmire nem elég. A batter pedig nagyon viszi a manát (pajzsos pofáncsapás). Az viszont, hogy a manahiányt pótolja, némi dps-vesztéshez fog vezetni. Huntingnál hasonló a helyzet. Válassza inkább a stormot vagy a dream-et.
Ne feledjétek: a defense 1 képessége miatt keményebb csak a többi mastery-nél, és az a Colossus form. Az pedig rengeteg manába kerül. + mindenképp rakjon ki neki 100% manaleech resistet, különben Typhoon-nál a Colossus form csak kb. 1 mp-ig fog tartani
Dream-ügyben pedig majd jön yc1980 -
#21610 az én tapasztalatom (ami a többiek tanácsából ered), a harbinger vészesen komoly. de majd jönnek a nagyon és hozzáértők és elmondják.
addig is ha visszaolvasol két oldalt eléggé sok infóhoz juthatsz a témában. -
MrRAP #21609 Csá all!
Az lenne a kérdésem, hogy nektek mi a véleményetek csinálni akarok egy új karaktert Dreamkiller vagy Haruspex (a Haruspex-et gondolom jobbnak)?
Ha van más karakter csak az a lényeg, hogy az egyik Dream legyen!
A spanom meg Defense mellé akar valamit (Corsair,Warden-en gondolkoztunk).
(Ha más javaslatotok van jó közelharcos karaktere szívesen veszem!)
Válaszotokat előre is köszönöm!!!! -
#21608 apám, hogy én mit össze kerestem!!
köszönöm!! -
NeRo31 #21607 Egy Feyan nevü csajtól kapod meg a zsákot aki ott fekszik majd!Vele már találkozhattál Görögország legvégén amikor hajóval átmész knosszoszba!Még fogsz is majd vele Kínában is összefutni Changan városában! -
NeRo31 #21606 A 3. zsákot a távol-kelet legelején lehet megszerezni!A babiloni függőkerteknél van egy templom és annak a 3. szintjénél van egy 3 fejű szörny ha azt megölöd utána megkapod a hátiszákot! -
#21605 kérdés:
hol lehet beszerezni a 3. "hátiszákot az invibe?
1, megara
2, az első telkin megölése után (nem tudom melyik város)
3, ....?
tudja valaki pontosan? -
#21604 igen 1.17-el nyomjuk. sokkalta élvezhetőbb.
okés köszönöm az infókat majd 40 fölött újra beszélünk! ;) -
yc1980 #21603 a PS sokkal jobb, mint a war wind, sebzésre nagyobb, és meglehetősen sok időre stunnol :)
a battle rage-nél én csak az alapra szoktam 1-et tenni,no meg ha marad a végén még pont,de az elsőre bőven elég, hogy bejöjjön a +50% OA :)
és igen az Onslught-nál mindegyik passzív jó,szóval mehet,de azért nézegesd miket adnak,és amelyikre nagyobb szükséged van azt maxold előbb:)
ha fan patch nélkül játszol, akkor a Battle Standard passzívja a Triumph nem működik,szóval oda nem érdemes pontot tenni :S de ha felraktad az 1.17-a, akkor mindenképp maxolni kell azt is !:) -
#21602 akkor a phantom strike inkább mint a war wind?
battle rage 1pont és a többijére is egy egy pont?
war horn kilöve annak valahogy én sem látom értelmét, és a ancestral horn?
és az Onslught-ot végig maxolni? mindegyikét? -
yc1980 #21601 üdv üdv,
harbingerhez fejlesztési tanácsok :)
Onslught-t maxold, dual wieldet maxold, Battle standard-et maxold, Battle rage-re 1 pont, lucid dream szintén maxolós,phantom strike detto :) a kiegészítő skilleket szinte mindenhol maxolni kell,kivéve tán a Battle rage,ott elég az alapra 1 pont,aztán a végén ha még marad:)
az egyik trance-t is maxolni kell kezdetben jól jöhet a ok hp regen,de később már inkább a resist csökkentőt kell nyomni:) -
#21600 War hornból én egyet szoktam mindenképp rakni, ha nagyon körbevesznek: jó az :-) -
#21599 A premonition-ra nem kell adnod egyelőre (egy pontot sem), majd ha lesz minek a %-át növelni :-)
Temporal flux:
Persze a Lucid dream is mehet maxra.
A trance-ek közül a convalescence a kedvencem, de ez ízlés (és tárgyak) dolga.
Mire ezeket kimaxolod, leszel vagy lvl 45.