akkor 1 kis magyarázat!:)
Minden zöld(sárga is,meg fehér is) rendelkezik 1 alap statisztikával (ezek is eltérhetnek az Item sorszáma szerint,aza dott típusban,az egyike setben ad 23% szórúsebzést, 1 másik esetben meg 35-öt :) )
Továbbá minden tárgynak lehet pre és suffixe(elő és utótag) az igazán használható pre és suffixes zöld cuccokra nagyon nagyon kevés az esély, még a sima alaptípusnál is kevesebb:)
A defiler használatával ha nem is teljes mértékben,de ki tudod küszöbölni a szürke,fehér,és sárga tárgyakat..ilyenkor kivétel nélkül csak zöldek esnek..de az első esetben tárgyalt módszernek megfelelően:) szóval hiába esnek csak zöldek,az igazán kivételesek,akkor is ritkán esnek :)
Egyébként érdekes,próbaként mentem 1 kört úgy, hogy csak zöld cuccokat engedélyeztem,és a szörnyeknél lévő multi szorzót pörgettem feljebb..no a játék első hallás ellenére,nehezebb lett:) mivel hiába van Neked jobb cuccod,ha a körülötted lévő 20 mobnak is jobb cuccai vannak..:) de úgy már élvezhetetlen a játék...elveszik az az izgalom,amit minden farmolás magában rejt,minden Hádész,Titán run:)