23078
-
#21558 írták lentebb a srácok, hogy miért ne a goldot. konkrétan gondok vannak vele. a többi és a részleteket lásd lejjebb.. -
sirdond #21557 gold miért nem javasolt?
akkor kb annyi az ára mint steamen, én még várok kicsit,hátha rányomnak valami akciót (mostanában úgy is mindent leáraznak) -
#21556 nem tudok serialt cserélni mert nekem torrentes gold verzió volt fent ez meg ahogy a többiek javasolták a két különálló alap +kieg.
a megvétele pedig CSAK a cd galaxis. sehol máshol nem lehet kapni. a kettő együtt 5000 ft.
szóval uninstal leszedem, aztán újrarakom. utána tolhatnánk egy szép kis netes multit ha van rá igény!
-
sirdond #21555 normál, vanilla játékban is lehet ilyeneket találni, de nem normál nehézségi szinten, ez a lényeg :) -
csonti85 #21554 köszi a linket, a jó zöldek farmolási helyéről vannak leírásaim már, csupán azt nem vágtam, hogy normál játékban is lehet ratjuk ennyi bónusz stat, vagy az már mod műve, de akkor kitartó leszek :) -
#21553 Legend fokozaton, ha bizonyos monstercsoportokat farmolsz kitartóan akkor eshet, de hetekbe / hónapokba is kerülhet(Xmax mod előnyben a növelt monstermennyiség miatt).
Itt találsz leírást mit hol találsz meg:
MI
Ha sok időd van érdemes lehet próbálkozni. -
csonti85 #21552 Hali.
Ilyen über zöld cuccokat normál játékban is lehet szerezni, vagy ez valamilyen mod/patch hozadéka? -
#21551 Én a "Chuck Norris" modra lennék kíváncsi(a név kötelez ). Német fejlesztés ezért csak a privát fórumjukról tölthető de állítólag az Über / Xmax mod kezet csókolhat neki nehézségi szintben. 1 Boss 20-30 perc fullos karakterekkel is és iszonyat nehéz az életbenmaradás is éppen ezért teljsen más equipment kell a karakterekre telepakolva defensive / resist / -%dmg cuccokkal.
Sajnos én nem nagyon értem a németet(angolos vagyok) de ha valaki találna linket a modhoz(neadjisten már megvan valakinek hiszen 2009 eleje körül csinálták) nagyon megköszönném...
Bánom utólag, hogy minap amikor játszottam egy arccal és említette ezt a modot nem kértem valamilyen steam/msn elérhetőséget hogy elkérjem tőle ezt a modot.... -
yc1980 #21550 Üdv üdv, a mentett játékállások,és custommap-ek megmaradnak,de alapszabály az informatikában, hogy mindig legyen biztonsági mentés:)
vesztettem én már a féltve őrzött vaultomat,rengeteg zöld cuccal,az összes kirakott artifacttal,és ereklyével..hát nem kell mondanom, hogy utána vagy fél órán át káromkodtam:)))
és még 1 dolog.. Underlord mod gyerekek,fenomenális:))))
valamelyik nap megpróbálom rátenni a Lilith-et és az übert, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle :)
-
sirdond #21549 lehet egyszerűbb lenne,ha csak a cd keyeket írod át
egyébként nálam pár napja volt egy reinstall és csak az alap,vanilla játékot törli. azaz mentések, fan patch által felrakott fájlok, modfájlok minden maradt a helyén.
azért egy biztonsági mentést csinálj a ...\My Documents\My Games\Titan Quest és Titan Quest - Immortal Throne mappákról
amúgy hol vetted meg és mennyiért? mert én is szeretném, csak steamen a 20 euro-t sokallom érte -
#21548 reggelt mindenkinek!
megvettem eredetiben.
kérdésem a következő: ha a régi változatot törlöm a gépről, akkor a karakterek/mentések megaradnak?
és az átviteli terület is? vagy érdemes áttenni a karikhoz mindent?
javaslat, okosság? ;) -
#21547 Haruspexem a csúcson:
tq1
tq2
tq3
tq4
tq5
tq6
tq7
tq8
tq9
tq10
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=0&m1=32-0-0-6-12-12-6-0-8-0-6-8-12-6-8-10-6-3-6-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-0-0-8-0-0-0-0-0-6-0-12-0-0-0
Ez a maximum dps verzió, legenden inkább a másik batrachos greavest használom azon van 32 elemental resist még amivel már szépek a resistek is(bár ígyis játszható) azzal a maxdps dárda/íj esetében 38k/19k.
Ezeket az itemeket normál játékban eltartana kifarmolni egy darabig az biztos akármilyen moddal is.
Ez a kari jó lesz nekem húzó/farmoló karakternek, most gondolkodom egy rangeren
Érdekes amúgy, hogy tévhit az íjászokkal kapcsolatban, hogy a dex adja a legtöbb sebzést...Ugyanis az str többet ad mint a dex(én ezt nem tudtam máig). Egy külföldi fórumon le is van vezetve, hogy miért...Mindenesetre fura. -
yc1980 #21546 Üdv üdv,
elnézve a buildet sszerintem teljesen jó!:) én a recharge-ot sosem használom..van még bőven más skill,amire érdemes pontot tenni!:)
-
sirdond #21545 rangernél tényleg megéri a refresh skill?
ugye az 1.20as patch óta már nem olyan brutál skill,mivel maxon is csak -52sec recharge time
és ugye csak maxon éri meg,szóval az 20 skill pont, amit elvileg máshova lehetne rakni, mondjuk plague ágra.
így néz most ki:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Ranger&master1=4&master2=7&sa=12&m1=32-0-7-7-0-1-0-0-1-0-1-0-0-0-1-11-0-0-1-0-0-0-0&m2=32-0-0-6-10-12-1-0-7-0-0-8-12-0-1-10-1-0-0-12-1-0-0
tapasztalt rangeres tud rá mondani valamit? :) -
#21544 Na igen reméljük, de előbbiből sajnos még gameplay videót nem láthattunk. -
#21543 Grim Dawn 100x jobb lesz, mint a diablo3. És lopni sem kell hozzá -
#21542 De f*sza lenne ha ezt az artifact kirakósdit "ellopná" a blizzard és viszontlátnánk a diablo3ban is...
Álmodik a nyomor mi? -
yc1980 #21541 Üdv,
akkor 1 kis magyarázat!:)
Minden zöld(sárga is,meg fehér is) rendelkezik 1 alap statisztikával (ezek is eltérhetnek az Item sorszáma szerint,aza dott típusban,az egyike setben ad 23% szórúsebzést, 1 másik esetben meg 35-öt :) )
Továbbá minden tárgynak lehet pre és suffixe(elő és utótag) az igazán használható pre és suffixes zöld cuccokra nagyon nagyon kevés az esély, még a sima alaptípusnál is kevesebb:)
A defiler használatával ha nem is teljes mértékben,de ki tudod küszöbölni a szürke,fehér,és sárga tárgyakat..ilyenkor kivétel nélkül csak zöldek esnek..de az első esetben tárgyalt módszernek megfelelően:) szóval hiába esnek csak zöldek,az igazán kivételesek,akkor is ritkán esnek :)
Egyébként érdekes,próbaként mentem 1 kört úgy, hogy csak zöld cuccokat engedélyeztem,és a szörnyeknél lévő multi szorzót pörgettem feljebb..no a játék első hallás ellenére,nehezebb lett:) mivel hiába van Neked jobb cuccod,ha a körülötted lévő 20 mobnak is jobb cuccai vannak..:) de úgy már élvezhetetlen a játék...elveszik az az izgalom,amit minden farmolás magában rejt,minden Hádész,Titán run:)
-
#21540 Ha tq defilerben kikapcsolom a fehér/sárga itemeket, tehát csak zöld / kék / lila esik minden szörnytől nagyobb esélyem van a gorgonoknál stonebinder cuffra? Elvileg az esély, hogy essen nem változik, de mivel több zöld esik jóval annyiszor szorzódik nem ?
Ez még az ami nálam belefér a "cheatmentes" játékba , de csak ha érdemes. Én imádok farmolni, de azért nem bánom ha kicsit növelt esélyekkel történik ez.
Tehát jobb az esélyem ha több zöld esik tőlük? -
#21539 Fanpatch-csel ahhol tudsz csatlakozni, akinek szintén telepítve van.
Sajnos szinte senkinek nincs, így én sem használom.
Viszont: szinte minden nap látok 1-2 szervert, ami fanpatch-es. (Bele szokták írni a szerver nevébe)
Továbbá: ha elkezdünk csapatosan játszani, akkor szerintem lesz telepítve mindenkinél.
Egyelőre javaslom: távolítsd el, ha neten akarsz játszani. Ezt elég rugalmasan kezeli szerencsére a játék. -
#21538 Az a stonebinder's cuffs nem olyan táp, hogy editoros lenne. Nekem jobb pottyant csalás nélkül.
Sheltem: érdemes ott jópár órát farmolni. Nekem kb. a 15. darab adott 38% attack speedet. A többi az csak alap eleresist, +3 skill, + még valami kis apróság. Úgyhogy hajrá, sok kitartást. -
sirdond #21537 camera mod collection-t használ valaki? -
MrRAP #21536 Csá all!
Valaki tudna adni egy Bramblewood bow íjat????
-
sirdond #21535 köszi
szerintem az a stonebinder cuff eléggé editor szagú,bár még nem mélyedtem bele az affixekbe és prefixekbe,úgyhogy biztosra nem tudom -
#21534 Igen 1.17A val még nálam steames verzióval is megy.
Előző 2 hozzászólásomra tud valaki válaszolni? -
sirdond #21533 xmax mod együttműködik a fan patch-el? -
#21532 Másik gondom, hogy felraktam az 1.17A fanpatchet. A bugjaimat megoldotta, de nem tudok becsatlakozni interneten senkihez.
Ez normális? -
#21531 Gyerekek hogy van az, hogy farmolom legenden xmax modban a gorgonokat és már 3db stonebinder's cuff esett, demindháromnak összesen 4 tulajdonsága van ellentétben a #21285 ös hozzászólásban lévő stonebinder képpel ahol 2 fajta sebzés is van pluszban.
Egyáltalán eshet ilyen? Érdemes tovább farmolni vagy ez ilyen editoros okosság. -
yc1980 #21530 üdv üdv:)
kipróbáltam Underlord alatt 1 oracle-t is:)
hát mókás milyen durva lényt tudok idézni,eszméletlen jól néz ki:)
1 ilyen csontváz oroszlánszerű lényt :D
-
yc1980 #21529 Nyugis...
egy 30. szintű oracle build...
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=23-6-0-7-8-0-0-0-0-1-0-0-0-0-1-0-0-0-0-0-0&m2=18-0-1-0-0-8-0-0-2-0-0-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0
én ternion párti vagyok,de bárki megcáfolhat mert az ice shard, chain lightning is jó!:)
de a ternion az elején nélkülözhetetlen:) alapsebzésed a villám és a jég lesz,így ilyen botokat kell keresned,mert erre jönnek majr rá szépen a bónuszok:) ha már 30. szint felett vagy,akkor maxolni kell a masteryket 32-ig,majd a lich-el bíbelődni,és a dark covenant sem rossz..a pontot az i-re a Wisp passzívja fogja feltenni,mert igen druva elementál sebzést ad pluszba még hozzá!:)
a végére 1 dolog biztos...legyen 1 villám és 1 jég sebzéses botod,és ebbe mehetnek a megfelelő ereklyék pl a Zeuszé a villámos botba:) a karaktered nagyon sérülékeny lesz..de a jó peteknek,és a Squall-nak hála...igen szépeket fogsz sebezni,és a bossok sem jelentenek majd akadályt:) nem árt a sok movement speed sem,hisz mozgásban kell lenned egyfolytában,ezért figyelj a fagyasztásra,kábításra,és a csapdákra..a recharge nem fog téged érdekelni,hacsak nem akarsz mindig Dark Covenantot és Outsidert:) a casting speed sem lesz lényeges,hisz bottal támadsz,és ott az attack speed kell:) szóval ezv alahol varázsló,de mégis harcosabb féle:) ami viszont igen sokat dobhat,az a +4skill begyűjtése (bár ezt minden karakternél meg kell szerezni)
-
yc1980 #21528 Üdv,sajnos a steam verzióhoz nekem sem volt szerencsém :S
A recharge-ot többnyire cuccokkal,artifactokkal,és 1-2 skillel lehet csökkenteni, a nature masteryben van ilyen!:) de csak ezért nem érdemes azt beválasztani :S
Elképzelhetőnek tartom, hogy van ilyen scroll is,bár ezt fejből nem tudom megmondani,nem nagyon használom őket ! :S
1 kis underlord: http://www.moddb.com/mods/underlord
innan raktam fel az 1.4-es változatot, mivel ezt csak ki kell csomagolni,így készíthető az alap IT-ből biztonsági másolat...az egész játék mechanikát átírja..de úgy vélem,aki szereti a nehezebb játékot,annak érdemes megpróbálnia !:) nehezebb a játék,könnyebben halok,mintha nagyobbakat sebeznének rajtam a mobok..a bossokat eddig meglehetősen simán vettem , elméletileg lehet kombinálni az Übermoddal és a Lilith-el is,de ez még nem száz,akit érdekel tegyen 1 próbát..
még 1 dolog a defiler használatára érzékeny picit,szóval csak okosan:)
van hozzá calculator..Terensz linkelt azt hiszem egy becsomagolt álloányt,amiben le voltak írva a zöld cuccok statjai,és a farmoláshoz, a lénycsoportok,nah annak bal oldalt alján van valami occultista calc..abban lehet megtekinteni,mi merre hány méter!:)
és még 1 dolog..magyarítás...nem tudom ki hogy játszik vele,de aki magyarította,annak lesznek hiányosságok a szövegben,amik olykor elég zavaróak!:)
Szóval a rendszer,amin tuti működik...
1. TQ zelepítés
2. IT telepítés
3. TQ IT 1.17a fan patch telepítése
4. underlord mod fájlok bemásolása( előtte backup készítése ajánlott
Külföldi fórumokon olvasgattam, hogy állítólag a közelharcos karakterekkel szenvedősebb a játék...én 1 slayer-rel vágtam bele...háááááát...:)
Találtam már vitality sebzéses botot....:) a charmoknál is vannak plusz tulajdonságok, szóval érdekes lehet...tényleg más így játszani,mint az alapjátékkal...ebben már akkor sikerélményem van,ha nagyobb fennakadások nélkül ki tudok pucolni 1 barlangot:)
a Steam-es verzió...
létezik már karaktered? hoztál létre egyet is? amíg nincs, vagy nincs beimportálva,addig nem fogja engedni!
Ez némiképp zavart okozhat..1 példa..
indítottam 1 harbingert Main quest-ben..utána felraktam az xmax modot,kiválasztottam,majd beimportáltam a karaktert,és rányomtam a startra,utána visszajön a sima Main questes képernyő,és ott megint a startra kell kattintani!:)
szóval ellenőrírd, hogy a start megnyomása előtt,van ott karaktered bal oldalt,vagy nincs:) tán segíthet:) -
#21527 Hello!
Egyelőre úgy néz ki, nincs közöttünk olyan, akinek a steam verzió lenne.
Azért nézz rá holnap a topikra, még van 1-2 törzsvendég. -
#21526 okés igy már világos.
akkor marad a kérdés, hogy Az újratöltődési sebesség-et skillekkel lehet csökkenteni? van bármi ami azt csökkenti és/vagy befolyásolja (inteligencia, varázslási sebesség, akármi?)? vagy azt csak a tárgyakkal lehet csökkenteni? -
#21525 Sziasztok!
Felraktam az xmax modot szépen beraktam a helyére a custommaps könyvtárba. Meg is jelenik a custom game menüben de a start gombom nem aktív. Mit rontok el? A játék amúgy nincs patchelve a steam patchelte 1.1re mielőtt elkezdtem játszani.
Valaki help pls. -
yc1980 #21524 Az újratöltődési sebesség 1 adott skill újra használhatóságának az ideje, ha ellősz 1 skill-t akkor látom az ikonján, hogy óra szerűen pörög körbe 1 mutató benne:) ennek a sebességét lehet felgyorsítani :) a támadási sebesség a fegyerekre,botokra,íjakra vonatkozik:)
varázslatoknál is van olyan,aminek nincs újratöltődési sebessége ilyen pl az ice shard (vagy ha van is neki,akkor nagyon pici:) ), no itt számít a varázslási sebesség,mivel ennyi idő kell kb, hogy el tudja lőni a karaktered az adott varázslatot:)
valahol láttam 1 táblázatot hogy melyik skillnek mennyi az újratöltődési ideje:) az Outsideré azt tudom, hogy az egyik legnagyobb:) -
yc1980 #21523 Üdv üdv:)
akkor septibe:)
ez az underlord meghagyja az eredeti sztorit,azonban elég keményen belenyúl a játék mechanikájába:) Megbolygatja az OA DA értékek közötti összefüggést:) de tény, hogy a lények kb olyan x3 körüliek,viszont sokkal erősebbek :) ha nem figyelsz 1 pillanatra,akkor komoly gondban lehetsz:)
Továbbá látszólag olyan, mintha az eredeti masteryk lennének,de alaposan felforgatta őket,egész érdekesek :) Az eleje igen nehéz,és szöszölős..halál nélkül szinte lehetetlen emgúszni !:) Eddig tudom ajánlani, aki szereti akihívásokat.. rejtett pályát még nem találtam,meg új cuccot,de majd meglátjuk mi lesz belőle:)
a többire is írok még választ,és jü 5letnek tartom, összeszedem a linkeket,meg a fájlokat,amik megvannak nekem,sajnos sok már igen nehezen beszerezhető a netről :S
-
#21522 akkor az újratöltődési idő a támadási sebesség?? -
#21521 Oké, de az majd külön kategória lesz, mert az egyik könnyítés, a másik pedig cheat. -
#21520 Mindkettőt :-)
A varázslási sebesség 1-2 másodperc szokott lenni, de nyilván sokkal jobb, ha le tudod vinni mondjuk fél másodpercre. -
rumkola #21519 +Soulseeker
+TQVault
:D