-
yc1980 #21528 Üdv,sajnos a steam verzióhoz nekem sem volt szerencsém :S
A recharge-ot többnyire cuccokkal,artifactokkal,és 1-2 skillel lehet csökkenteni, a nature masteryben van ilyen!:) de csak ezért nem érdemes azt beválasztani :S
Elképzelhetőnek tartom, hogy van ilyen scroll is,bár ezt fejből nem tudom megmondani,nem nagyon használom őket ! :S
1 kis underlord: http://www.moddb.com/mods/underlord
innan raktam fel az 1.4-es változatot, mivel ezt csak ki kell csomagolni,így készíthető az alap IT-ből biztonsági másolat...az egész játék mechanikát átírja..de úgy vélem,aki szereti a nehezebb játékot,annak érdemes megpróbálnia !:) nehezebb a játék,könnyebben halok,mintha nagyobbakat sebeznének rajtam a mobok..a bossokat eddig meglehetősen simán vettem , elméletileg lehet kombinálni az Übermoddal és a Lilith-el is,de ez még nem száz,akit érdekel tegyen 1 próbát..
még 1 dolog a defiler használatára érzékeny picit,szóval csak okosan:)
van hozzá calculator..Terensz linkelt azt hiszem egy becsomagolt álloányt,amiben le voltak írva a zöld cuccok statjai,és a farmoláshoz, a lénycsoportok,nah annak bal oldalt alján van valami occultista calc..abban lehet megtekinteni,mi merre hány méter!:)
és még 1 dolog..magyarítás...nem tudom ki hogy játszik vele,de aki magyarította,annak lesznek hiányosságok a szövegben,amik olykor elég zavaróak!:)
Szóval a rendszer,amin tuti működik...
1. TQ zelepítés
2. IT telepítés
3. TQ IT 1.17a fan patch telepítése
4. underlord mod fájlok bemásolása( előtte backup készítése ajánlott
Külföldi fórumokon olvasgattam, hogy állítólag a közelharcos karakterekkel szenvedősebb a játék...én 1 slayer-rel vágtam bele...háááááát...:)
Találtam már vitality sebzéses botot....:) a charmoknál is vannak plusz tulajdonságok, szóval érdekes lehet...tényleg más így játszani,mint az alapjátékkal...ebben már akkor sikerélményem van,ha nagyobb fennakadások nélkül ki tudok pucolni 1 barlangot:)
a Steam-es verzió...
létezik már karaktered? hoztál létre egyet is? amíg nincs, vagy nincs beimportálva,addig nem fogja engedni!
Ez némiképp zavart okozhat..1 példa..
indítottam 1 harbingert Main quest-ben..utána felraktam az xmax modot,kiválasztottam,majd beimportáltam a karaktert,és rányomtam a startra,utána visszajön a sima Main questes képernyő,és ott megint a startra kell kattintani!:)
szóval ellenőrírd, hogy a start megnyomása előtt,van ott karaktered bal oldalt,vagy nincs:) tán segíthet:)