• yc1980
    Normálban azért más a helyzet:) Véleményem szerint az könnyebb,főleg az elején!:)
    Azért még kezdeti szinteken,nem túl jó cucokkal,3 Nessus,vagy 3 Alastor,vagy 3 Minotaurusz elég kemény tud lenni:) 1-et 1-et még simán le lehet verni,de 3 azért már komolyabb móka:)
    nem szégyenlem bevallani, hogy az elején a 3 Alastorból 2-t nyíllal szedtem le az ajtóból 1 Harbingerrel:) mind 3 idéuget,csontvázakat,közben lőnek is, ellenállásod még szinte alig..és a hely is pici! Minotaurusznál dettó, még gyorsak hozzád képest,csak kisebb Hp ital van...és a hely is szűkös,ha mind3 megtalál,az Onslaught auráiktól nem nagyon látsz semmit,igaz nem is nagyon kell,mert instant halál kb!:) viszont érdekes,eddig xmaxon a telkin-eket simán vertem mindenhol,még act 2-ben is az óriás skorpió sem volt vészes harmadmagával...a barnaut benéztem elismerem...ezért nehezebb pl a normál Titán epic társánál:) epic végére össze lehet szedni rengeteg ellenállást,avoid-ot,no meg relatíve magas DPS-t.. a skillek is rendelkezésre állnak,igaz még nem mind olyan maximális hatékonysággal, mint legend végére,de jól használhatóak:) normálon meg örülsz,ha esett 1-2 zöld,kék vagy lila cucc :)
    Egyet próbálj meg nulláról elkezdeni végig xmax-on vagy ha mazochista vagy akkor überen !:) szinte esélytelen akárcsak a Minotauruszt lenyomni !:) nekem szerencsém volt,mert tudván a 6-os bossokról 1 brigand-dal vágtam bele:) az átlyukasztó nyílvesszők az egyik legdurvább skill!:) belefutottam 1-2 mob valuba,álltak rengetegen a falak mellett lesben:) sokszor egybeolvadva 5-6 lény,de mégis egynek látszott:) végiglőttem a fal mentén 1 nyílvesszőt,és kb 20 kecske meghalt:) überben a dárdás-íjas brigand az egyik, ha nem a legdurvább class:)