Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, az összes küldetéstárgy eltûnik kilépéskor.
Másnál is van ez a jelenség? Mitõl lehet?
menj az elsõ faluba,ott a sátornál van 1 rebirth fountain,azt tedd aktívvá,lépj ki,majd ismét be a játékba,elvileg ott lesz,és ha beszélsz vele,megkapod a kulcsot,de addig kattints rá,amíg van mondanivalója!😊
talán ez segít !😊
a Guardint akkor már megverted ha jól sejtem 😊
toxeust is a prison mélyén?😊
hány parchemented van?
elvileg már olyan 8-nak meg kéne lennie !😊
Van valami ötlet, hogy jussaka Chapel key-hez, ha egyáltalán arra van az út a végéig?
Igen, az egyik Prison, amit végigtoltam, másikhoz Chapel key kell, ami az elsõ faluban a ládában van, de azt valamiért nem tudom kinyitni, pedig Moduk küldetést megcsináltam, hisz már a vége felé tartok.
Szal nem értem, hogyan juthatok a kulcshoz, ha arra kell továbbmenni, de a láda zárva van?
hidd el lesznek olyan pályaszakaszok,ahol így is szenvedni fogsz..lehet nem normalon..de lesznek !😊)))
ezért jó epicen,legenden,mert már rutinból mész,tudod mi merre..újabb bossok,pályarészek is vannak !😊
az alkimistát érdekes én rögtön elvetettem,de akkor ránézek én is,mit tudhat 😊
Én jelenleg az alkimista close combat harcosom fejlesztem, mert a többit elcseszetem azzal h megprobaltam atvinni sima titan qestbe, igy eltuntek a skilljei. De ezzel a karival percek alatt felfejlodtem, mert most mar tapasztaltam a jatekot, és olyan erosre csinaltam meg h röhögve nyomulok heroicen, halal nelkul.
Ennek az alkimistanak van olyan csiter skillje, magatol meghalnak a lenyek a mapon mikozben szaladnak utanam. Gyurtam futasra,mert van ien skillje is. Es szaladok + 22 szazalekkal, meg a targyak. Fel ora alatt magas szintre leptem. ez a kaszt annyira eros nincs vele kihivas az elejen. De elvileg ez a skill el fog avulni a kesobbiekben. A close combat bleedinges utese is gusztustalan. Fõenemy aprajtó. Vehetem en akarmein nehezsegre a jatekot igy is minden enemy egy masodperc alatt meghal. a kerdes h kozbe en ne halljak meg😊
a Courtyardnál van 2 kapu a falakban !
Az egyikhez kulcs kell,a másik a börtönbe vezet...a börtönnél olvatosan,mert a végén toxeus vár,és igen durva ellenfél :S
Courtyard teleport megvan, de megint nem tudok tovább menni. Citadel-ben is jártam, két utolsó teleport nincs meg. Merre tovább?
Az inteligencia az tûz jég villám sebzést na meg az elektromos sebzést növeli!
a poison damage-et növeli az intelligencia
a vitality damage-t az erõ
a bleeding damage-t meg a dexterity...
sosem próbáltam ki,ez csak érzés...általába nem foglalkozom ezekkel a támadó sebzésekkel !😊
mondjuk a stun damage az érdekes lehet,nem sok minden növeli...ennyire kimaradna a játékból ?
a PvP a játékosok egymás elleni küzdelmét jelenti !😊 neten sokan nyomják,bár nem az én mûfajom !😊
miért akarsz 1.30-al játszani? modjunk sok durva cucc még benne volt,amit az IT-ben már kiszedtek 😊 a fantpatchel mindenképp mûködik rendesen,a sima IT-ben nem !
piercing damage...így igaz..ezért jók az 50%-os íjak.mert minden bónusz ezt növeli szinte a hunter ágon 😊 és nem mind1, hogy 100-nak az 50 vagy csak 25%-a :S
😊
a petek azért jók legenden,mert a HP-jüket és a sebzésüket is eléggé megnövelik ezért durva az outsider,és a core dweller !😊 20K feletti értékeket ki lehet hozni náluk HP szinten 😊
2 bleeding az az vérzõ sebzés csak tárgyak vagy skillek növelik
3 passz
4 passz
5 azt jelenti h mondjuk van egy dárdád ami 100at sebez,na annak a 30%a az az jelen esetben 30 szúró sebzés
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Szerintem is jó, hogy feléledt az oldal. Kedvencem a Warden, azzal nagyon durván tudok aprítani. Igaz, hogy Lilith-ben sok mobnak van piercing resistje, de ahogy elnéztem minden kari ellen vannak nehezebben legyakható ellenfelek a megfelelõ resist miatt. Ezelõtt Corsair volt a kedvencem, egy 100 reces, most majd összehasonlítom ezzel a Wardennel, ha eljutok 60-as szintre. Az is biztos, hogy karakter build szempomntból két részre kell osztani a tápolást: Egyik a 100 reces, másik a rec nélküli, de nagyobbat sebzõ, több skill pontot adó ruhák, fegyverek, stb. A spellbreakert még nem próbáltam, de elképzelhetõ, hogy a Bone Charmer jobb lehet közelharcban is és íjászként is. Igaz, hogy hiányzik a defense ágból a 360 fokos pajzscsapás, ami szerintem piszok jó, ha sok ellenfél vesz körbe. Az a bajom a kétkezes harccal, hogy legenden szétgyaknak az íjászok, ezért jó a Warden a defense shield block, disruption, Colossus, study prey miatt...
Ezt a játékot nem lehet megunni, vagyis kis kihagyással az embernek újra kedve támad végigtolni egy újabb karakterrel!
C.
1. A vitalaity damagehez és a life liechez hozzáadódik az intelligencia sebzes bónusz?
2. és a bleeding? arrol mit erdemes tudni ?
3.mi az a pvp?
4. Fontos. az 1.30 patchben mûködik e a deathlich aura sebzes csökkentése? vagy ha akarom h rendesen érvényesüljön, akkor a funpatchel kell tolnom?
5.a pircing pontosan hogy mukodik? + 30% pircing pl.
no vééégre felpörögtünk !😊
1. sok halál..ez igazából csak akkor számít,ha Überrel játszol,ahol 1 halállal akár az egész szinten összegyûjtött xp-t elbukod..:S
Óvatosabban kell haladni, mindig ki kicsalogatni 1-2 ellenfelet,aztán ha majd lesznek már tárgyak és szintek is,akkor könnyebb lesz a móka! 😊 Én is elkezdtem ma a Lilith Masteries-t Max heroic fokozaton..1 archer+Chronosophy kombóval..érdekes lövõ egységre mentem rá,de mivel már játszottam a kampánnyal egy "párszor" így elkerülhetetlen más sebzés is a szúrón kívül..van olyan ellenfél aki pierce damage-val sérthetetlen :S és 100% a dodge projectile...:S
2. a dream+hunter nos igen...valóban az egyik elgjobb, én is íjászkodással kezdtem,bár még csak normal act 4-ben járok,de eddig 1 halálom volt..én hülye elbambultam...1 csoport vaddisznó ölt meg :SSS de a bossok gyerekjátéknak tûnnek,pedig Übermoddal nyomom...6 titán...átlyukasztó nyílveszõkkel...hát gyerek játék !😊
3. dream+warfare...elsõ kasztom volt,támadni kell vele végig,1 percre sem megállni,sok sok életszívás..és a resist csökkentõ aura a kulcs !😊
4. warfare+defense...számomra nagyon unalmas volt,bár a colossus form nagyon jól néz ki,ha odazoomolunk a kamerával 😊
amit ajánlani tudok,mert szintén élvezetes vele a játék aza spellbreaker !😊 ousider, lich king ancestral horn és battle standard 😊)) legenden is legyúrnek szinte bárkit 😊
5. ternionos oracle 😊 tudom tudom...a chainlightning jobb lehet..de én élveztem a pálcával lövöldözni fõleg 1 pörgõsebb zenére a Lilithben !😊
Nero....ajánlom Neked a Lilit-et max insane fokozaton......abban minden lény kap bónuszokat az OA,DA értékéhez !😊))) 1400DA-val semmire sem mész,úgy ütnek rajtad kritikalokat, hogy csak lesen..fõleg ha belefutsz 1 olyan lénybe,aminek onslaught aurája van !😊
Csodakalap,most néztem Lilith fórumon..jöt ki még 1 diff changer,ami a bossoakt turbózza fel mégjobban...mondjuk ez már tényleg sokk lehet !😊 de a Diablo 2-t is /players 32-ben nyomtam,meg a meridian moddal!😊
Nero..azért PvP-ben ha bekapsz egy 50K-s ütést,akkor nem sok idõd marad törleszteni !😊 azért mókás PvP-ben a phantom strike 😊 100reccel meg fõleg 😊)
Egyébként szerintem is így van..én sem DPS-re megyek,inkább legyenek rendben a védelmi értékek,resistek és ezért szeretema spellbreakert !😊 nem fogsz vele 50K-t sebezni de csodálatosan lehet aprítani,vanank jó petek,aurák..és persze a battle standard fõleg legenden használva!😊
nah jó sok marhaságot összehordtam,de nézzétek el nekem..kissé elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban! 😊
na a haruspex-nél ott kb 5000volt az átlagsebzés viszont egyáltalán nem haltam meg legenden.Tehát szerintem nem az a legerõsebb kombináció amelyik a legnagyobbat üti,hanem az amelyiket nem lehet megölni!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyebbekent en is a dexre gyurast tartom erosnek a tapasztalatok szerint.
Ügyességre több pontot tettem mint erõre, mivel az növeli a védekezõ képességet!És azt támogatja mindkét kaszt!hunter +50% a dream +30% ha teljesen kimaxolod õket!Így 1-2 jobb tárggyal el lehet érni 1400 feletti védekezõ képességet és az felett gyakorlatilag nem tudnak közelharci fegyverrel sebezni!
Hunter + dream? Érdekes lehet. Gondolom: íjászkodsz vele.
Legalább is végig lehet játszani vele!Az életerõt fel kell nyomni 10000 körülire,ja meg a démonok elleni plusz mínusz sebzésû cuccokat keresgélni kell,mondjuk ez minden karira igaz!
Legerõsebb kombó mindenképpen a haruspex, hunter+dream!
legenden kb 5 potit használtam el!védekezõ képességem 2200 volt és a lövedék elkerülés 100%!Ráadásul nem is tápoltam tárgyakkal,csak azt használtam amit találtam!
amivel még könnyü végigjátszani szerintem az a harcos+védelem!
Köszi a calculatort.
igen létezik 😊
http://www.masteriescalc.wz.cz/
én a close combatot próbáltam a vampirism-el...😊
és a sorcery-vel szemeztem,kiváncsi voltam az új varázslatokra😊
1 kicsit más...a champion...nekem a nature nem nagyon jött be,de ez csak egyéni szubjektivítás :S
Nézegettem a kasztokat igen. Sztm naon jok. Szorakoztatoak, hangulatosak. De meg annyira nem tudok sztm komoly elemzest irni roluk, mert nem sok idom volt jatszani. De pl az alchimist minden kasztfajtahoz és stilushoz passzol, annyira kombos és hatekony. Eros varazslot lehet osszerakni a sorcery skilljeibol. Nagy sebzesu valtozatos varazslatokkal. Az ijjasz kaszt is hatekony. Foleg az alkimistaval. Elnyomod felelmet, a sok hulyegyerek szetszalad, és lehet oket terulet-szetloni. Ráadasul durva sebzo aurakkal tenni ezt. Ami az eljen barmien nehezsegen konnyuve teszi a jatekot, de kesobb nyilvan avul majd. A legpoenabb kaszt meg a legalso a cronosomy vagy micsoda. Iszonyat erdekes skillekkel, jo harcoshoz is meg varazslohoz is. Kombosak, lehet vele kitrukkozni a dolgokat. Xp termelo aura, fincsi, varazslonak meg sebezhetetlenseg, csokkentetett sebzes mellett(ami nyilvan nem hat a varazslatokra, azt lehet durrogtatni) naon naon erdekes. A vámpir kaszt meg filinges lett. Életerobol nyomjak a dolgokat, amit persze nem naon kapnak plussz jel skillbol.(5) De ez is egy vegyes kaszt, barmihez jó szinten, és sok útja van.
A close combatot vittem legtovabb, gusztustalan bleeding es pircing sebzessel. az nem egyensulyos skill, amit az auraja és terulet sebzesei adnak. Tömeg csapdos egy utesekbol, hiaba vettem fel hpjukat. Ha meg tulelik, hatraszaladok es kinyirja oket a bleeding. pfeeej!!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Mint pl. a Champion? ^^
hihetetlenul hasznos. kb annyira mint a spirit felelem varazsa, vagy talan meg jobban.
A lich + outsider + covenant méghasznosabb. ^^
a soul gemet elvileg Asteria elöljárója adja át Neked,ha lenyomtad a parton a támadást!😊
szép kis harc a Carmina Burana-ra😊 rengeteg ellenfél, fõleg max nehézségi fokozatokon, ami növeli a mobok számát 50%-al !😊
A Ssamyr stone majd epic szinten fog kelleni..3 ilyen követ kell összegyûjteni,amik nagyobb el vannak szórva a kampányban,és ha megvan mind, akkor epicen 1 rejtett pályaszakasz,pár igen durva küldetéssel, nyílik meg😊 Ha olvassátok a lentebb linkelt oldalt,akkor némi angol nyelvtudással,nagyon sok kérdésre választ kaphattok !😊 normal fokozat a bemelegítés,hogy tudd mi, merre hol van !😊 de az epic,és fõleg a legend igen durva 😊 némi extrákkal ! 😊)
Az origin key-t több helyen is meglelheted:
* North East Corner of Elendar City between the wall and building.
* Big Frog or is it just a tiny one in The Forbidden Mountains.
* Two Bridges right before Citadel's Park.
* Gorgon Peninsula????
Ezért jó,és élõ ez a mod..mert sok cucc van,amik teljesen elszórtan találhatók meg, így folyamatosan vannak küldetések,amik újra elõbukkannak !😊 Nem annyira lineáris mint az eredeti TQ, persze,aki mindent meg akar csinálni ,az szenvedjen meg érte,és lessen be minden kõ alá,hátha van valami rejtett dolog!😊
Csodakalap, s hogy tetszenek az új szakértelmek?😊 nézegettem ilyen calculatorral miket lehet kihozni,milyen buildeket..de valahogy egyik sem fogott meg ! Ezért érdekelnek a tapasztalataid,hátha mégis elkezdem😊
Bocs, nem vagyok debil😊, elég sokat játszottam TQ-val és D2-vel is, de sokszor abszolút nem egyértelmû, hogy merre kell menni, és nagyon el van rejtve (sztem feleslegesen) a tovább vezetõ út.
Kösz
C.