23078
  • Nyugis
    pont ezen spekuláltam.
    Szerintem Te/ti tudni fogjátok a kérdésemre a választ:
    tehát a varázslási sebesség és a támadási sebesség között mi a különbség?
    melyik a REC? és ha jol gondolom a rec a "speciális" képességek újratöltődési idejét jelenti? a fentiek közül melyiket kell akkor növelnem?
  • Terensz
    100 rec = -100% recharge time

Gyakorlatilag egymás után tudod tolni a varázslatokat, nincs újratöltési idejük. Artifact-tel + mindenféle -rec-es tárgyakkal tudod elérni.
  • Nyugis
    yc1980: érdekes amit írtál, olyannyira hogy aszem ki is próbálom.
    HA lesz időd mutathatnál egy jó kis családfát úgy lvl30ig hogy mik kell fejleszteni hogy ne ba**szam el. ;)

csak halkan kérdezem, hogy a 100rec minek a rövidítése? sorry.. :D

ez az underlord- mod ez teljesen átirja a gamét? mit tesz bele? jó? mesélj! :D

Terensz:
    röviden és tömören összefoglalva:
    az ötlet briliáns ráadásul igy sokkalta egyedibb lesz a fórum!
  • Terensz
    Hello!

Szerintem pár dolgot be kéne rakni a fejlécbe lassan.

- Legutolsó TQ patch
    - TQ IT fanpatch

Modok:

- xmax
    - Lilith
    - Übermod
    - Underlord

Meg ami még az eszedbe jut. Összeszeded a linkjeiket? Én meg megírom a pastebin-jét. És akkor mindenkinek egységes lenne, és neten könnyebb lenne csatlakozni egymáshoz.
  • yc1980
    Üdv üdv:)))
    nos nézegettem ezt az underlord modot:) érdekes,az eleje elég nehéz :S
    még csak 6. szintű vagyok,most hagytam el Helos-t:) warfare+huntert akarok, meglátjuk mi sül ki belőle:) de jónak találom eddig:)

Varázsló..nos magasabb szinten sem életképtelenek,de könnyen meghalnak:) sokat kell velük mászkálni,s nem árt,ha le tudod am obokat lassítani:)
    Az oracle szerintem elég durva,nem kell hozzá 100 rec, csak jó cuccok,amik növelik a villám ég jégsebzést:) fontos még a squall,mert azzal csökkentesz resistet,és ha íjjászokra nyomod,akkor nem tudnak lőni sem:) ki kell tapasztalni,de ha valaki harcosokhoz van szokva,annak valóban fura,és nehéz lesz a varázsló :)
  • farferi
    Köszi, megtaláltam vettem is két gyűrűt.Lehet, hogy malacom volt mert 14. szinten találtam egy viharhozó nevű kék íjjat.Az alap 25-35 sebzés mellé még ad plusz százalékokat a sebzésre meg villámasebzést is meg még 12 ügyességbónuszt is.Elég ütős.
  • Nyugis
    érdeklődve olvastam az írásotokat.
    akkor az a konklúzió, hogy a varik magasabb szinten életképtelenek?
    ez lenne a konklúzió?

Yc1980: Oracle (Spirit + Storm)? tényleg az lenne a durva?
    Én próbáltam a divinert de naggyon nem jött be. aztán próbáltam csak a vihart az se nagyon lehet, hogy valamit én fejlesztettem félre? sanszos..
    na majd este akkor erről a Oracle(Spirit + Storm)-ról pár szót/képe majd ha megosztanál velem/velünk az mindenképpen érdekelne, had okuljak, hogy mit hogyan stb. ;)
  • yc1980
    üdv üdv:)

Farfen : 1 kis segítség :)
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/crisaeosfalls.php
    ez 1 nagyon jó oldal kezdőknek,annak aki elakad:) van végigjátszás,és a cuccokról is 1 szép kis adatbázis:) minimális angol tudás kell hozzá,de nézelődj bátran:)
    Az ilyen bizonyos százalékkal bejövő képességek és buffok..hát nem nagyon bízom bennük, van hogy a legjobbkor jönnek be,de máskor hiába is várod:) igyekszem kerülni őket,vagy ha mégis van,akkor nem számolok velük,csak ha pontosan tudom a százalékokat,és az újratöldősi időt:)
    Én sem szeretem annyira a varázslókat,de az oracle nagyon durva:) mondjuk én is inkább 1 spellbreakert,harbingert,brigandot indítanék,azokat jobban kedvelem:)
    Ma felrakom a modot,amiről már írtam,estére összeszedek 1 kis summázást,linkekkel,miegymással:)
    Nero aztán óvatosan a sörrel a meleg vízparton :)
  • NeRo31
    Nah végeztem a a diviner varázslós karimmal tegnap este!Hát nem tudom,én nem vagyok oda a varázslókért inkább a harcos vagy íjász karikat szeretem!
    Először és utoljára játszottam ilyennel!
    Legyetek jók pár napra kivonom magam a forgalomból,megyek a balatonra...
  • farferi
    Tudom kicsit gagyi kérdés de nem találom a Terminus nevű kovácsot pedig bejárom rendesen a területeket.Delphi városbejáratától le tudná esetleg írni valaki merre menjek, vennék egy jó íjjat.
  • Nyugis
    "vannak talizmánok amikbe olyan képességek vannak amik akkor aktiválódnak ha támadsz,vagy éppen megsebeznek"
    ennek utána olvastam, és azt írják, hogy bizonyos x%-al aktiválódnak.
    sajna a %-mértékét sehol nem írják, VAGY csak én nem találtam meg.
  • NeRo31
    Valaki meg tudná mondani,hogy vannak talizmánok amikbe olyan képességek vannak amik akkor aktiválódnak ha támadsz,vagy éppen megsebeznek,ilyen a spirit mastery death ward passzívja is!Na az lenne a kérdés,ezek hogyan működnek?Én nem jöttem rá,hogy van-e visszatöltési idejük vagy találomra működnek!
  • NeRo31
    Nyugis:ha kapok linket kipróbálom és mesélek!
    Nekem van olyan Khthonion razor-om amelyikből 170millióért venné ki az artifactot...
    Most járok a diviner varázslómmal legenden hádész birodalmában!Hát elég kemény a terep...Vettem egy csomó olyan tekercset ami 40% lövés elkerülést ad,na az megkönnyíti a játékot!
  • yc1980
    Üdv,

Szakynál a pont,én is ezt linkeltem volna:)
    még nem próbáltam, de ha valakinek volt már hozzá szerencsée,szívesen veszek bármiféle tapasztalatot:)
    én ma rakom fel,aztán a hétvégén tüzetesebben megnézem:)
    azt olvastam, hogy a melee karakterek nem túl jók benne,de majd megnézzük vagy 1 harbingert tervezek,vagy 1 íjas brigandot:)
  • Nyugis
    bizony az élet sehol sem olcsó!
    és nincs ez másként a TQ-ban sem! :DDDDDDD
  • Terensz
    Minden nagyobb városban van. Gyakorlatilag egy boltos, így a térkép is jelöli. Egy villám van a feje fölött. Nála lehet az artifact-eket összerakni, és ő tudja a tárgyakat és esszenciákat szétválasztani irgalmatlanul sok pénzért :-) Ráadásul választhatsz, hogy a tárgyad maradjon, vagy a esszencia/relikvia. A másik megsemmisül a szétválasztás során. A sok pénzt úgy értsd, hogy egy Khthonion razor-ról egy legendary peng claw leválasztása kb. 60 millába kerül :-)
  • farferi
    Ez avillamos bácsi konkrétan hol van vagy ki ő? Mert ilyennel még nem találkoztam.
  • Nyugis
    nero: ha megnézted, majd mesélj, hogy milyen! és hogy érdemes-e stb! ;))
  • szaky06
    NeRo, nezd meg ezt.
  • Nyugis
    van lehetőség. VAGY viszed a villámos bácsihoz, VAGY használod a tqvaultot.
    ez utóbbi ingyen van. ;)
  • farferi
    A tárgyakba berakott bűvöléseket ki lehet majd valahogy szedni ha másikba tenném vagy erre nincs lehetőség?
  • NeRo31
    Hi!
    Engem is érdekelne ez a mod!H adnál linget honnan lehetne letölteni örülnék!
  • Nyugis
    yc1980: kolléga! kérlek, hogy ha van rá lehetőséged, akkor tedd már meg, hogy linkekkel is megtámogatod a mondandódat, hogy mit honnan töltsek le! ;) amit jónak találsz (terenszel & neroval karöltve persze) az jöhet!
  • rumkola
    köszi!
  • Terensz
    Nyilván van olyan képesség, ami megköveteli az éles/hegyes fegyvert. Bleedinghez általában ilyen kell. De pl. a calculated strike nincs fegyvertípushoz kötve, így annak a vérző sebzése sincs. A mérgezés pedig abszolút nincs soha fegyvertípushoz kötve.
  • Terensz
    Továbbmegyek: varázsbotra is hatnak :-)
  • Terensz
    Jó reggelt mindenkinek!

Íjra is hatnak.
  • rumkola
    sziasztok
    tolvaj mesterség mérgeő + vérző sebzései Íj-ra is hatnak vagy csak közelharci fegyverekre?
  • yc1980
    Üdv üdv, most nézegettem és leszedtem elég sok mindent, az 1.4-es változat kb 600 mega
    a fan patch mindenképp kell hozzá
    hogy utána elég csak ezt rádobni,avagy kell az über is,azt még nem derítettem ki..:)
    de vééégre 85. szint!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és 40-ig lehet a masteryket is felhúzni,hmmmm:)))
    sok finomság van benne:)
  • Nyugis
    ez nagyon jól hangzik!
    mindehhez mit feltelepíteni? van hozzá linked? engem konkrétan érdekelne!
  • yc1980
    Üdv, találtam még 1 érdekességet:)
    állítólag lehet kombinálni az Übermoddal:)

* All 9 masteries expanded and rebalanced, each going up to level 40 with 24 skills.
    * Max character level raised to 85.
    * 3 secret areas added to the game.
    * New monsters.
    * 30 new rare affixes.
    * Large number of charms and relics rebalanced and improved.
    * Large number of items rebalanced and improved.
    * All set bonuses improved.
    * New sets added.
    * New weapon type: vitality staff.
    * New item class: Mythic.
    * New items, including a whole new series of randomized unique jewelry.
    * New ultra rare items.
    * New easter egg items.
    * Huge amount of game balancing, including a number of key gameplay changes:
    Increased monster spawning.
    Increased champion and hero monster chance to spawn.
    Experience recovered from gravestones reduced to 50%.
    Axes all have a base 15% pierce ratio.
    Potion stack limit increased to 100.
    Potion cooldown changed to 16 seconds.
    Defensive Ability chance to dodge decreased (damage reduction unchanged).
    Boss monsters have aura which removes dodge and deflect immunities.
    * In addition, this mod comes bundled with features from other mods:
    All bugfixes from the latest community fanpatch (1.17a), and a few of the bugfixes from the next fanpatch.
    The Allskins Vendor inclusion from the latest fanpatch.
    JMD's brilliant Immortal User Interface skin.
  • yc1980
    és 1 kis "kedvcsináló" überhez :))))
    http://www.youtube.com/watch?v=WuNdbpcrtgA&feature=related
    multiban nem kis móka:)))
  • yc1980
    kezdeti nehézség csupán :)
    a study prey mindent megold,ugyanis csökkenti a resistet nem csekély mértékben :) úgy már lehet vele sebezni szépen:)
    vagy vannak resist csökkentő fegyverek..azok a legjobbak a játékban :)
    no meg a brigand xmax normál az nehezebb mint az xmax epic,vagy legend:) addigra lesznek repeszek,meg átlyukasztó nyílvesszők,meg maxos study prey és lethal strike :)

no kb valami ilyesmi kihozható :
    http://www.youtube.com/watch?v=d0f9GlDthcU
    :)

• Nyugis
    próbáltam ezzel a brigand-al normálon xmax-ban haladni.
    el el zötykölődik, kivéve HA csontvázak jönnek. egyszerűen azokra ugye nem hat a méreg sebzésem és kiröhögnek konkrétan. olyan szinten nyírnak ki másodpercek alatt, hogy nem tudom olyan sebességgel inni a potionokat! :D ahol csontik vannak azokat olyan nagy ívben kerülöm, hogy ihaj!
  • yc1980
    Normálban azért más a helyzet:) Véleményem szerint az könnyebb,főleg az elején!:)
    Azért még kezdeti szinteken,nem túl jó cucokkal,3 Nessus,vagy 3 Alastor,vagy 3 Minotaurusz elég kemény tud lenni:) 1-et 1-et még simán le lehet verni,de 3 azért már komolyabb móka:)
    nem szégyenlem bevallani, hogy az elején a 3 Alastorból 2-t nyíllal szedtem le az ajtóból 1 Harbingerrel:) mind 3 idéuget,csontvázakat,közben lőnek is, ellenállásod még szinte alig..és a hely is pici! Minotaurusznál dettó, még gyorsak hozzád képest,csak kisebb Hp ital van...és a hely is szűkös,ha mind3 megtalál,az Onslaught auráiktól nem nagyon látsz semmit,igaz nem is nagyon kell,mert instant halál kb!:) viszont érdekes,eddig xmaxon a telkin-eket simán vertem mindenhol,még act 2-ben is az óriás skorpió sem volt vészes harmadmagával...a barnaut benéztem elismerem...ezért nehezebb pl a normál Titán epic társánál:) epic végére össze lehet szedni rengeteg ellenállást,avoid-ot,no meg relatíve magas DPS-t.. a skillek is rendelkezésre állnak,igaz még nem mind olyan maximális hatékonysággal, mint legend végére,de jól használhatóak:) normálon meg örülsz,ha esett 1-2 zöld,kék vagy lila cucc :)
    Egyet próbálj meg nulláról elkezdeni végig xmax-on vagy ha mazochista vagy akkor überen !:) szinte esélytelen akárcsak a Minotauruszt lenyomni !:) nekem szerencsém volt,mert tudván a 6-os bossokról 1 brigand-dal vágtam bele:) az átlyukasztó nyílvesszők az egyik legdurvább skill!:) belefutottam 1-2 mob valuba,álltak rengetegen a falak mellett lesben:) sokszor egybeolvadva 5-6 lény,de mégis egynek látszott:) végiglőttem a fal mentén 1 nyílvesszőt,és kb 20 kecske meghalt:) überben a dárdás-íjas brigand az egyik, ha nem a legdurvább class:)
  • NeRo31
    Normál játékot szoktam nyomni!x-max módot csak farmoláskor szoktam használni!
  • yc1980
    Üdv:)
    xmax-on nyomtad? mert ha igen,akkor az 1 nagyon szép eredmény :)
    én is úgy vélem, hogy a conqueror a leginkább túlélő karakter...
    de én jobb szeretem apörgős,változatos játékmenetet,és a harbinger ennek tökéletesen megfelel:) én nem tudom miért, de mindig barnaunál szívom meg...camera modot hazsnálok,így nem mindig tudok visszamenekülni a barlangba..mert egyszerűen nem megy be,amíg pont úgy nem áll a kamera,ahogy kell :S mondjuk én vagyok a hülye,azt hittem 80% kábítás ellenállás elég lesz,és az ice resistem is csak 43% :SSS
    node majd kipróbálok 1 spellbreakrt ebből a szempontból :)
    külföldi fórumokon vannak olyan versenyek, hogy ki tudja xmaxon halál nélkül végigvinni...sőt még a HP italok használata is számít:))) no meg, hogy kiválasztod-e a második mastery-t :) és ilyenek... mondjuk 1 HC mod nem ártana xmax mellé:) kiváncsi vagyok látná-e akkor valaki valaha is legend xmax Hádészt :))
    én elég sokat farmoltam..mindkét telkint vagy 8-10* és a Sand wraithlordot is jópárszor... titánt akarom nyakon csípni,mert a 3 orb,ami marad utánuk rejtegethet sok szép finomságot:)))
  • NeRo31
    Nekem a rekordom epic közepe 0 halállal!Akkor is azért haltam meg mert kb. 25x farmoltam!
    Én is arra gyúrok,h ne haljak meg de tápolás nélkül nagyon nehéz!
    Legend végéig átlag 25-30 meghalásom szokott lenni!
    A legkevesebb 12 meghalás volt,azt harcos+védelemmel értem el!
  • yc1980
    áááá,meghaltam..:S
    indítottam 1 harbingert, hogy végig vigyem xmax legend hádészig halál nélkül...
    és az a szemét barnau megint....addig forgattam a kamerát,míg az egyik elkábított,a másik meg a nyakamba a "hógolyókat" :S
    mondjuk xmaxon indulni a nulláról.. hát azért a 3 minotaurusz elől is rohangáltam rendesen :)
    cél a +4 és a 100 rec,relatíve magas ellenállásokkal,és DPS-el:)
    legend xmax vége után, meg jöhet legend über :)
    act 3 végén járok,közeleg a Typhon..a DPS-em még csak 780..valamit ki kell majd találnom...PS oda, hogy érje mind a 3-at,majd iszkiri el,nehogy kapjak pár meteort a nyakamba:)
    a szinttel nem lesz gond..xmaxnak hála, leszek vagy 40-42 mire odaérek...csak bossokat farmolok,vagy ha kell valamilyen charm akkor célirányosan mobokat !
    kár érte...:SSS de most már nem kezdem elölről :S
  • Terensz
    Persze :-)