• Terensz
    Szerintem egy 4-500 körüli dps-sel már jó leszel epicen. Ott pedig majd Knossos-on, a minotaur labirintus végén célszerű 1-2 órát bossfarmolni.

Rangernek amit még ajánlok: farmolj békát. Hades elején jönnek. Én a Medea Grove után szoktam, túl a barlangon, de a rákokkal vegyülve is van pár a parton. Nagyon jóféle íjat dobálnak. Meg majd epicen érdemes a Fayum oázisban íjat farmolni, kb. fél percre az oázis teleportjától, északi irányban van egy hátizsákos, hiéna-lovas miniboss, ő dobálja. A windswept pack is elég kellemes tud lenni a total speedjével. Vagy: a sima dune raiders packnak van egy olyan változata, ami kb. 15% avoid projectiles-t és 10%damage resistet ad, az is kellemes :-) Íjból meg olyat keress, ami +projectile speedet ad.

Meg ha kihagytad: menj vissza normálon a jetikhez. Van ugye az a barlang, ahol a fő neandervölgyivel kellett összecsapni, ami előtt volt egy srác. Visszább egy picit pedig egy folyó híddal. Gyere vissza a folyó bal oldalára, és menj északnak. Ott van egy boltos, akinél néha nagyon kemény nyakláncok vannak :-) 14% total speed, esetleg kis pet bonus hozzá, vagy bónusz mana, miegymás. Ott egy fél óra alatt biztos tudsz jó nyakbavalót farmolni :-)