23078
  • Nyugis
    amit adtál link:

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/26288-Release-UBER-Mod-1.0
    ezen nem működik az über mod. törölték a linkről, nem lehet sajna leszedni. van esetleg más fellelhetősége is ?
  • Terensz
    "mondjuk amura meg ringekre pont nem hajtok"

Szerintem egy ehhez hasonló nyakbavaló nem rossz egy rangernek :-)
    Ezt történetesen pont ott vettem.

• sirdond
    ezt nem kell mondanod, a fél életemet eldiabloztam :)
  • Terensz
    Az kevés, hogy voltál mindenhol. Az igazán jó cuccokra hajtani kell és időt áldozni :-)
  • sirdond
    köszi a tömérdek információt, még próbálom megemészteni :D

normalon mindenhol voltam, minden létező barlangba és kriptába bementem, a végére már kicsit untam is

mondjuk amura meg ringekre pont nem hajtok, armor kellene, de főleg helm,meg gloves
    remélem majd epicen a medúzák dobnak valami jót
  • Terensz
    Majdnem kifelejtettem: a 3 medúza-bosst érdemes még farmolni stonebinder cuffs-ért, az nem is annyira ritka. (normalon +1 minden skill, kb. +15 ele.resist. Néha +pierce resist. Ha szerencséd van: + attack speed. Nekem szerencsém volt.) + ott is potyognak rendesen a zöld íjak :-)
  • Terensz
    Szerintem egy 4-500 körüli dps-sel már jó leszel epicen. Ott pedig majd Knossos-on, a minotaur labirintus végén célszerű 1-2 órát bossfarmolni.

Rangernek amit még ajánlok: farmolj békát. Hades elején jönnek. Én a Medea Grove után szoktam, túl a barlangon, de a rákokkal vegyülve is van pár a parton. Nagyon jóféle íjat dobálnak. Meg majd epicen érdemes a Fayum oázisban íjat farmolni, kb. fél percre az oázis teleportjától, északi irányban van egy hátizsákos, hiéna-lovas miniboss, ő dobálja. A windswept pack is elég kellemes tud lenni a total speedjével. Vagy: a sima dune raiders packnak van egy olyan változata, ami kb. 15% avoid projectiles-t és 10%damage resistet ad, az is kellemes :-) Íjból meg olyat keress, ami +projectile speedet ad.

Meg ha kihagytad: menj vissza normálon a jetikhez. Van ugye az a barlang, ahol a fő neandervölgyivel kellett összecsapni, ami előtt volt egy srác. Visszább egy picit pedig egy folyó híddal. Gyere vissza a folyó bal oldalára, és menj északnak. Ott van egy boltos, akinél néha nagyon kemény nyakláncok vannak :-) 14% total speed, esetleg kis pet bonus hozzá, vagy bónusz mana, miegymás. Ott egy fél óra alatt biztos tudsz jó nyakbavalót farmolni :-)
  • sirdond
    ranger (hunter+nature) lvl 38, most fejeztem be normalt
    igazából nem a godly cuccokra hajtok,csak jobbakra mint amik most vannak, mert némelyik sajnos elég kevés már epicre,meg a resistek is mínuszban.

ahogy néztem typhon és hades elég gyorsan elérhetőek, meg talán még a valley of kings, ezeket érdemes normalon runolni? vagy nem tudnak jókat dobni?

amúgy esett már 3 legend, meg egy rakat epic cucc,de csak egy pár epicet tudtam használni a rangeren
    zöldekből meg csak crap. eddig két jó volt egy stately helm, meg egy másik armor

• Terensz
    Meg ez is nagyon beteg lila cucc.
  • Terensz
    Adott esetben ez sem rossz lila cucc.
  • Terensz
    Hello!

Farmolni csak legend végén érdemes, mert a ritka cuccokért tényleg több ezer ellenfelet kell megölni. Viszont a cucc gyengébb, mintha legenden farmoltad volna.

Azt pedig, hogy mit farmolj, az dönti el, hogy mi a két mastery-d.

Íme a legritkábban dobott, legjobb cuccok.

Meg innen töltsd le a súgófile-t, és itt az összes monster dropját láthatod, minden nehézségi szinten. Sajnos a ritka paraméterek nincsenek részletezve. Pedig fél-egy év farmolással igazi gyöngyszemeket lehet találni :D

Ja, és van kb. 2-3 legendary (lila) cucc az egész játékban, amik bizonyos karaktereknek jobbak, mint a kategóriájában a legjobb zöld. Úgy hirtelen példaképp ezt a pajzsot tudnám említeni.

Szerintem nézd ki, hogy miket szeretnél, írd össze, mint egy listát, és írd be ide a fórumba. Mi pedig megmondjuk, hogy hol, és kb mennyi idő alatt.

Segítségnek még azt tudom esetleg ajánlani, hogy válaszd a játék elején a join multiplayer/internet opciókat, lapozd végig a kreált játékokat, és ha valakin megtetszik valami, akkor joinolj be, menj oda, inspect playerrel nézd meg, hogy mi az a cucc, és írd fel a nevét.
  • sirdond
    sziasztok
    nekem eddig kimaradt ez a játék,de múlt héten úgy döntöttem kipróbálom
    tegnap értem normal végére,eddig könnyű volt, de gondolom innentől jön a móka. egy ranger karaktert indítottam a bannerben lévő linknek is köszönhetően
    annyi kérdésem lenne,hogy hol érdemes farmolni a cuccok után?
    vannak olyan helyek mint a diabloban, ahol jobban esnek az epic/legendary itemek?
    vagy csak menjek simán a majestic chestekre?
    ja és single-ben játszok
  • Nyugis
    szia!

nagyon köszönöm az infót!
    a vault tökéletesen megy.
    Sajna az angol nyelv tudásom eléggé gyatra szóval a xmax és az über mod -ot nem tudom felrakni mivel nem tudom mit kell vele csinálni.. soory!
    ha valakinek esetleg van kedve és ideje leírni magyarul hogy hogy kell az igazán karácsonyi hangulatot teremtene! ;)

a mágus karira a javaslatodat megfogadom, elkészítem az orákulumot! :D
    aztán mehet a közös hentelés! ;)
  • yc1980
    Üdv Kalandozók :)

xmax mod :
    http://data.hu/get/2642196/monsters-xmax.zip.html

übermod:

http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/26288-Release-UBER-Mod-1.0

az xmax csak felszorozza a lényeket,bossoknál a szorzó háromszoros:)

az über alaposan belenyúl,a linken el tudod olvasni, miket, és mi kell az installhoz :) kissé durva lesz a játék :)

TQ vaultból ezt próbáld meg feltenni:

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/tqvault_211_titan_quest_mod

mágus kari..nos hát milyen mágust szeretnél?
    közös hentelésre az orákulum ideális :)

én valami hasonlóval nyomtam végig über IT-t, no meg lilith-et legenden max insane fokozaton :)
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-2-0-6-16-4-6-0-0-12-8-12-0-1-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-0-0-8-0-0

egyszerű mint 1 faék:) nem kell hozzá 100 rec, csak nagyon sok intelligencia,és jég,meg villámsebzést növelő cucc:)a ternion nagy tömegben brutális,kb mint a hunter ág a repeszek miatt:)
    de rá lehet menni a chain lighhtningra is, az ice shardra is...a Licj king-et mint az egyik szemfüles olvasó, a pontosztozkodással lehet idézgetni,s felpakolni rá,majd leszedni,s átrakni máshová azt a rengeteg pontot:)
    véleményem szerint a varázsló vagy storm vagy etarh, hogy mit választasz mellé,nos nagyon sok lehetőség szerintem nincs,ha brutális karaktert akarsz kihozni belőle, én mindenképpen a spiritet javaslom,de el lehet gondolkodni a nature-ön vagy a dream-en is mellé:)
    1 storm-earth kombóhoz rengeteg pont kellene..bár 1 lich king magmalakó párosítás,néha 1-1 outsiderrel,kellemes:)

• Nyugis
    Üdv!

nekem valami miatt nem települ fel a TQvault.
    http://i45.tinypic.com/2r6z715.jpg
    tessék egy kép a hibajelenségről. Win 7-et használok
    tessék itt a kép róla

Terensz és persze yc1980:

tudnátok nekem Itt kitöltve megokosítva mutatni olyan mágus karit amit érdemes csinálni, hogy egy közös henteléssel epicen is megállja a helyét?
  • nedeljko
    Az a baj hogy ezt a kurva játékot nem lehet letenni, erről az occult dologrol eddig nem is tudtam...
    Na mindegy úgy látszik kikell húzni még asíma titannal míg ez meg nem jelenik
    http://www.muvi.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27298
  • nedeljko
    Az xmax és az übert honnan lehet leszedni? ill majd hogy kell elindítani
    Ezek a modok csak a szörnyeket szorozzák vagy adnak még valami plusszt is?
  • Nyugis
    sziasztok!

vannak olyan MOd-ok/kiegek amiket érdemes mindenképpen felrakni? mondjuk a TQVault-on kívül? mit javasoltok?
  • Terensz
    Nature-t én sem szeretem igazán, de azért nagyon beteg mastery tud lenni :-)

Viki: "1040 átlagos sebzés nagyon rossz?" Mihez képest? Nekem is akörül van a level 68 conquerorommal. Ez harc közben kb 5000 dps-t jelent nálam. Csak én tank vagyok, te pedig caster.
  • yc1980
    Üdv,
    nah akkor 1-2 magyarázat! :)
    az occult az 1 mod a játékhoz,ami ad 1 új mastery-t és a többieket is átgyúrja:)
    van külön masteries mod is,ami viszont a 8 helyett ad másik 8-at:)
    a természet-föld...ha támadni akarsz akkor VO és eruption-ra gyúrj,azoknak a sebzését nem fogod látni DPS formájában,mert ott azt mutatja,amit a kezedben lévő fegyverrel sebzel :)
    Az elsődleges ellenálllásokra figyelj, no meg Hádésznál nem árt a vérzést is feltubózni kicsit,no emg nem ártana valami kábítás ellenállás, és képesség védelem...mivel ha leblokkolnak,akkor hiába a +70% HP,úgy leszedik Neked pikk pakk, hogy még a load gombot sem találod elsőre :S
    movement és casting speed, a maglakót meg erősítheted még gyűrűvel !:) no és a farkasokról se feledkezz meg kellenek petek,amik lekötik az ellent :S
    én mondjuk inkább 1 lélek-föld kombót indítottam volna :S a nature nekem nagyon periférián van :SSS de hát ízlések és pofonok :)
  • zsotesz
    ja, igaz, a rogue helyett van
  • Viki963
    Ájj a francba. Pyládusz végig ott volt az Elveszett Lelkek városában...... >.<
  • Viki963
    De van külön dream is xdd Ohh hehe, akkor a csávóhoz majd visszafutok. Közben a lélekkő meglett :]
    A természet+föld tényleg jó, ad 70%+életerőt, gyógyítás, tűzgömb, maglakó. Csak az az egy pici gondom van, hogy ha engem ütnek, hamar lemegy az életem. 6700 van csak. Szóval mindig a maglakót küldöm be, de néha engem is ütnek, és -24% a szúrás ellenállásom :SS. 54 és fél vagyok, 1040 átlagos sebzés nagyon rossz?
  • zsotesz
    Van a #21325-ös hsz-ben egy link, abban van a dream helyén az occult. Szerintem Viki erre gondolt.
  • Terensz
    Én megyek majd. Most épp békákat hajkurászok, mert kéne valami jó cipő. Leginkább egy "hale batrachos greaves of campaining"-nek örülnék :-)
  • Terensz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Melyik linkben, milyen occult?
    3. Szerintem Hádész palotájában Persephone-n kívül nem találkozol barátságos lénnyel. Vele is csak azért, hogy berakjon pár fölösleges scrollt az inventory-dba :-) Akire gondolsz, szerintem a palota előtt van (a bejárattól kicsit lentebb). Ha már bejöttél, a typhoon boss-kapu miatt nem tudsz visszamenni, csak jó messzire, teleporttal.
  • zsotesz
    föld + természet nagyon jó párosítás, szerintem te rontottál el valamit
  • Viki963
    Hello. Pár kérdésem lenne. 1. Mi az a linkben az "occult"? Új kiegészítő vagy valami mód? 2. Van itt föld+természetes emberke? Mert kiváncsi lennék, hogy csak én vagyok ennyire béna vagy alapból ilyen ez a párosítás:D 3. Hádész palotájában vagyok, és 2 küldetéssel van öm... gondom. Egyik a Beépített szövetséges, valami Pyládészt kell először megkeresni, de eddig nem találtam. Majd ezután jön, vagy elszaladtam mellette?:O Aztán Hádész kincsei lélek kőről sem találtam semmit. Letöltöttem egy végigjátszást, de magyar a játékom, és az első küldetést nem találtam, Hádészosat pedig a 3. kőig:/ Bugos esetleg? Mert normálban úgyemlékszem megcsináltam.
  • Majesty
    hamachin is játszanák multit nem csak sima szerveren ugyhogy vegyetek fel mns re nyugotan.TQ barmely valtozataval jatszok sszivesen.
  • Majesty
    Kérem csalok ne jelentkezenek mert nem játszok velük.
  • Terensz
    És azt tudtátok, hogy nem csak a sima attack-kal, hanem az összes fizikai sebzést okozó képességgel működik a lifesteal? (pl: war wind vagy lethal strike)
  • Terensz
    Persze. Különben nem lenne értelme INTre rakni pontot :-)
  • NeRo31
    Hi!
    Azt tudtátok,hogy az intelligencia növeli az elektromos és az életerő sebzést is?Én kb. egy hete jöttem rá!
  • Terensz
    Csak nektek :-)

Eddig a legátfogóbb Titan Quest iromány.
    Benne van az összes monster infrequent - állítható nehézségi fokozat, kategóriák.
    Szintén hasznos az összes relic/charm comp.bonus + esélyek
    + titancalc
    meg ha valakit érdekel: epic + legend cuccok.
    Jó olvasgatást!
  • ratgab
    Jaja. Azért IT-ben néha keményen megizzasztottak még a sima ellenek is, néha még szégyen szemre menekülnöm is kellett...
  • Terensz
    És csak most jön a java :-)
  • Bhalage
    kosz, a vegere belejottem, de azert irritalo volt
  • Terensz
    Mér' nem szóltál, segítettem volna a level 65 conquerorommal megegyengetni a buráját :D
  • Bhalage
    na én tegnap értem a normal jatek vegere a typhoonhoz..
    azt hittem agyfaszt kapok, mig levertem (lvl33 spellbreaker) :D na most meg egy kis rhodosz, aztan pihentetem a jatekot kicsit
  • Majesty
    Multihoz keresek játékosokat.Mindegy hogy rohanos vagy mindent felfedezős.
    MSN cimem [email protected] bárki nyugotan zaklathat.Előre is köszönöm.
    U.I.:Ide is irhat rendszeresen fent vagyok jo ez a forum csak igy tovább.