mágus kari..nos hát milyen mágust szeretnél?
közös hentelésre az orákulum ideális :)
én valami hasonlóval nyomtam végig über IT-t, no meg lilith-et legenden max insane fokozaton :)
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=0&m1=32-6-0-12-8-0-2-0-6-16-4-6-0-0-12-8-12-0-1-16-1-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-1-0-0-8-0-0
egyszerű mint 1 faék:) nem kell hozzá 100 rec, csak nagyon sok intelligencia,és jég,meg villámsebzést növelő cucc:)a ternion nagy tömegben brutális,kb mint a hunter ág a repeszek miatt:)
de rá lehet menni a chain lighhtningra is, az ice shardra is...a Licj king-et mint az egyik szemfüles olvasó, a pontosztozkodással lehet idézgetni,s felpakolni rá,majd leszedni,s átrakni máshová azt a rengeteg pontot:)
véleményem szerint a varázsló vagy storm vagy etarh, hogy mit választasz mellé,nos nagyon sok lehetőség szerintem nincs,ha brutális karaktert akarsz kihozni belőle, én mindenképpen a spiritet javaslom,de el lehet gondolkodni a nature-ön vagy a dream-en is mellé:)
1 storm-earth kombóhoz rengeteg pont kellene..bár 1 lich king magmalakó párosítás,néha 1-1 outsiderrel,kellemes:)