yc1980#21275
üdv
hunter+earth? érdekes combó :) próbáltad már legenden?:) nem nagyon tápolják egymást:S merész próbálkozás lehet:)
a spirit a ternion miatt, a petek miatt jó, no meg a sötét egyeség..
a dream-nek tökéletes az aurája hozzá,ami csökkenti az ellenállásokat,a nature-nél meg heart of oak,és a farkasok,no meg a plague...
ami még jó lehet szerintem az a storm,így minden elementál sebzésben igen jó leszel,aztán még ott van a storm squall-ja,amiből akár többet is lehet nyomni,így távolról az íjászok,és a varázslók nem jelentenek veszélyt:) és nem utolsó sorban a pet, ami meglehetősen nagy bónuszokat ad az elementális sebzéshez!:)
ezért mókás ám az oracle:) mivel squall-al leviszed az ellenállását,a pet,és a sösét egyeség is ad bónuszt, közben a lich,és az outsider is írt keményen..és ízlés dolga, hogy chainlightning vagy ice shard,vagy ternion !:) szerintem 1 chain lightning elsőre,az stunnol is,majd ternionnal befejezni a mókát!:) nekem az earth nem jött be,pedig ott a vulcanic orb,és az eruption is..
Terensz oldalán, amit linkelni szokott, nagyon jó kis magyarázó szövegek is vannak a sebzésekről, a resistekről,és hogy miként működnek a dolgok!:) Ott olvastam, hogy a pajzs újratöltődési ideje 2-3 sec, valaki anno kérdezte:) kezdek rokonszenvezni ezzel a defence masteryvel :) dream mellé érdekes lehet, szinte megölhetetlen :)