• Shockwave
    Nekem nem kellett hozzá hamachi, lazán lehet tolni neten anélkül is, sima kapcsolattal, persze kell hozzá hogy a haverod meg te ne ugyanazzal a játékpéldánnyal játsszatok... :)

Ha már erről van szó, végre annyi idő után a CD Galaxisban lehet kapni a Gold kiadást (TQ+Immortal Throne), már lassan külföldről akartam megvenni. Ez egyike azon játékoknak amiket eredetiben akarok megszerezni, még ha a stúdió meg is halt, de így is jelzem a tiszteletem feléjük. Szerintem harcrendszerben lazán übereli a DiabloII-t is, az "csupán" hangulat és sztori terén előzi meg (bár az Immortal Throne-ban mindkettő jobb volt).

Ami a nehézséget illeti... nem tudom, szerintem Lilith nélkül is kihívás a játék Legendary végéig. Minden karakternek vannak "nemezisei", nekem az Assassin-al az élőhalottak/gólemek nehezek, a Ritualistom pedig vért izzadott az első Telkine és a Drakolícs-el, akik ugye ellenünk tudják fordítani a saját idézett lényeinket (és hadd ne mondjam mekkorákat sebeztek a farkasaim eddigre, kis híján megöltek). Vagy ott vannak pl. a vitality/dream sebzésű lények, az Assassinom és haverom Conquerorja is többször meghalt a Hádész kapujában őrködő utolsó Empúza szellem-aurája miatt, az az ellenfél komolyan keményebb mint Hádész maga. :)