yc1980#21241
üdv,
én 1.17a-val játszom, s nekem minden működik, 1 zavaró dolog van benne, a spirit ágon, az egyik aura ikonja furán jelenik meg, mintha nem lenne meg a textúrája..:S
1.16-ot nem próbáltam!:)
Nos... a játék normal fokozaton, hát nem túl nehéz egy karakterrel sem, problémát igazából először a Titán okozhat...de ezért van az epikus,és a legendás szint!:) s ha meg már ezt is könnyűnek találod, akkor megbolondíthatod 1 xmax-al, ahol 10* annyi lény lesz és a bossokból is mindig 3! :) S ha majd eljutsz odáig, hogy már legendás xmax-on sem túl nehéz, akkor előveheted az Achilles vagy az Übermodot, ott már verejtékezni fog a homlokod !:))))
és ha eljön az idő, hogy meguntad a játékot, a karaktereket, akkor még mindig elő tudod venni a Lilith kampányt és/vagy a masteries modot !:) Szóval van még hová fejlődni :)
épp tegnap nyomtuk haverral a Lilith-et, Ő 1 harbingerrel én 1 oracle-val!:) Egész szépen haladtunk az átkozott erdő után pihentünk meg!:)
és Viki...le lehet tölteni külön azt hiszem az 1.01-1.30 patch-et, legközelebb azt is meg lehet próbálni!:)